Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Αν στη ζωή μου παρέμενα "πιστός" στις "απόψεις" που είχα κατά καιρούς, αυτή τη στιγμή θα πείναγα, θα ήμουν στο ταμείο ανεργίας, και μόνο συλλογή κονσολών και αυθεντικών παιχνιδιών δεν θα με ενδιέφερε να κάνω. Παράλληλα θα είχα τις ίδιες γνώμες και απόψεις που είχα πριν 20 χρόνια, θα με ενδιέφεραν τα ίδια ακριβώς πράγματα, θα ήμουν σαν τους ΙΚΑτζήδες με τα βιβιάρια στο χέρι που τους βλέπεις κάθε πρωί στις 7 να βρίζουν αριστερά και δεξιά τους πάντες. Αντίθετα, δόξα τον Morradin εν μέσω κρίσης, το μόνο που σκέφτομαι είναι το μαγαζί που θέλω να ανοίξω στη Σαλονίκη.herco είπε:Παντως παραδεξου - οποιους και αν εννοεις Γιωργο - οτι τουλαχιστον κατι τετοιοι "περιεργοι" τυποι δεν αλλαζουν αποψεις καθε εξαμηνο και παραμενουν, με οσα επιχειρηματα τους αφηνουν να αναπτυξουν οι "αδεκαστοι" φανμπους, σταθεροι στην αποψη τους![]()
Και συ ρε μεγαλε που το ειδες στην παρουσιαση αν το ειδες δηλαδη τι καταλαβες;Εχεις ιδεα οτι σε τετοιες παρουσιασεις εναμιση μηνα πριν κυκλοφορησει το παιχνιδι και μαλιστα σε εκδηλωση στην ελλαδα που γενικα μας εχουν γραμμενους σχεδον ποτε δεν φερνουν την τελικη εκδοση του παιχνιδιου και ειδικα η NINTENDO που δεν αφηνη τα παιχνιδια της οπως η micro$οft να κυκλοφορουνε στο ιντερνετ ενα μηνα πριν την επισημη κυκλοφορια του παιχνιδιου.Κατσε να το δεις οταν κυκλοφορηση και μετα πες αμα γουσταρης οτι εχει γραφικα απο ps2,ps1 η ακομα και απο Atari Jaguar.Και που καταλαβες οτι το gameplay ειναι μαπα απο τα 5 λεπτα που το επαιξες αν προλαβες και να το παιξεις βεβαια την στιγμη που οι παντες συμφωνουν τουλαχιστων στο οτι ειναι μια νεα εμπειρια και το gameplay του και η ατμοσφαιρα του ειναι κατι το προτωγνορο και γενικοτερα ολοι οι μηχανισμοι στο gameplay του.Σε 9 μερες κυκλοφορει στην αμερικη η κονσολα οπως και τα παιχνιδια αλλα την δευτερα,τριτη λιγες μερες πριν την κυκλοφορια του το IGN θα εχει επισημο Review του παιχνιδιου.Δεν με ενδιαφερουν τα Review δεν ακουω κανεναν παρα μονο τα ματια μου και την κριση μου αλλα το αναφερω αυτο γιατι σιγουρα θα εχουν και καποια βιντεο που θα ειναι απο την κανονικη εκδοση του παιχνιδιου οποτε θα μπορεσουμε να κρινουμε με μεγαλητερη σιγουρια.Και μετα θα εχουμε ξεκαθαρη αποψη οταν και ωσοι το πιασουμε στα χερια μας να παιξουμε.Και γω δεν θα πω οτι εμεινα αφωνος δεν ειμαι τυφλος ουτε κανενας ασχετος αλλα θα πω ομως οτι ειναι τα πρωτα παιχνιδια σε μια κονσολα που ακομα καλα καλα δεν κυκλοφορησε και εχει δεκαδες ελαφρυντικα.Και απο την αλλη οποιος μπορεσει να πησει τον εαυτο του αλλα και αλλους οτι μια κονσολα πιο συγχρονη απο της σημερινες με παραπανω Ram,πιο καινουργια καρτα γραφικων κλπ ειναι χειροτερη απο την τωρινη γεννεια και οτι σε βαθος χρονου τα παιχνιδια της δεν θα φτανουν καν τα σημερινα τοτε ειναι μεγαλη ταλενταρα.askorp είπε:Καλα τι προτεινεις το zombiu στον ανθρωπο...θα τον καψεις. Το εχεις δει το παιχνιδι; Μιλαμε για θολουρα και γραφικα πεντε ετων πριν και βγαλε. Ασε που και το gameplay δεν λεει πολλα.
herco είπε:Το εγραψα γιατι 2 φορες, και εδω και εκει (στο Halo thread) ειπες τα ιδια ακριβως πραγματα (σχετικα με τα youtube videos και οσους δεν εχουν παιξει το halo4 κλπ κλπ) και προσπαθησα να σου πω οτι τα διαβασα ηδη οκ.
Καθε επιτυχια στο μαγαζι που θες να ανοιξεις και ευχομαι να βρεις και σωστους , υπευθυνους και σταθερους στα μυαλα τους υπαλληλους να το δουλεψουν οπως πρεπει.
Καλη επιτυχια αν κανεις τετοια κινηση γιωργαρα.Και γω σαν κλασικο ρεμαλι να εισαι σιγουρος οτι θα σε επισκεπτομαι συχναpooky(1) είπε:Ευχαριστώ! Ευτυχώς οι δίμετρες ξανθές με πλούσια "προσόντα" θεότρελες Θεές, πάντοτε ελαφρώς ενδεδυμένες είναι οι μόνες "υπάλληλοι" που χρειάζομαι. Και ευτυχώς , και πάλι, είναι σε αφθονία, ειδικά στη Σαλονίκη!!!!!!
Συνταγή χιλιοπαιγμένη από καταβολής κόσμου, απόλυτα εγγυημένη!
Για να μη βγαίνουμε από το thread και μου φωνάζεις για off-topic και άλλα συναφή, περιμένω σε λίγες μέρες τις πρώτες εντυπώσεις όχι από τίποτε καραπληρωμένους IGN, αλλά από κάτι ακούρευτα μουσάτα ρεμάλια που ξέρω από το ΥΤ να δω τι θα πουν. Θα την έχουν όλοι day 1. Περιμένω τη γνώμη τους, γιατί μέχρι τώρα σε οτιδήποτε, gaming related φυσικά, έχουν βγει 100% σωστοί και με έχουν βοηθήσει στη συλλογή μου απίστευτα.
Βασίλαρε σε ευχαριστώ! Ευχή της συγχωρεμένης της γιαγιάς μου που έφυγε από τη Θεσσαλονίκη στα 20 και δεν κατάφερε να γυρίσει ποτέ, να καταφέρω να κουβαληθώ εγώ πάνω! Σε αυτή χρωστάω το ότι είμαι ΠΑΟΚι. Εξαιρετικά δύσκολο μεν, όχι αδύνατο δε, θα είχαμε ήδη κάνει την κίνηση αλλά θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα στο 2013.metalcandyman είπε:Καλη επιτυχια αν κανεις τετοια κινηση γιωργαρα.Και γω σαν κλασικο ρεμαλι να εισαι σιγουρος οτι θα σε επισκεπτομαι συχνα![]()
Στην τωρινη γενια μαλλον εννοεις!metalcandyman είπε:Ωραιος γιαννη.Καλωσηρθες στην next gen εποχη,στην εποχη της NINTENDO και του Wii U.
Mass effect 3 trailer Wii U.