Wii U [Nintendo's Next Console]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κοιτα αδικα δεν υπαρχει, ηταν καπως χαλαρο το ξεκινημα και η τιμη σχετικα υψηλη (ειναι το Gamepad βλεπεις). Δεν υπηρχε ενα παιχνιδι που θα ελεγε ο πολυς κοσμος "για αυτο αξιζει να παρω την κονσολα και ας εχω ps3 πχ.". Αν καποιος ειχε ps3/360 πιο παιχνιδι του Launch θα του ελειπε;Δεν λεω καλο το Super Mario Bros και το ZombiU αλλα δεν επεισαν το κοσμο οτι αξιζει να παρεις κονσολα για αυτα.

Μετα υπηρξε μια περιοδος που δεν εβγαιναν καινουργια παιχνιδια αρα δεν υπηρχε κινητρο για να την παρει καποιος. Τωρα εχει φτιαξει το θεμα απο πλευρας κυκλοφοριων αλλα δεν ξερω γιατι δεν τραβαει το πραγμα..

Ajax87 είπε:
Τωρα εχει φτιαξει το θεμα απο πλευρας κυκλοφοριων αλλα δεν ξερω γιατι δεν τραβαει το πραγμα..
Γιατί δεν έχει αρκετά δυνατούς 1st party τίτλους ακόμα. Οπως λέει και ο Βασίλης, oι περισσότεροι δεν νοιάζονται για τους 3rd party όταν αποφασίζει κάποιος να αγοράσει κονσόλα. Πρώτα βλέπει ποια είναι τα exclusives (αφού αυτά κάνουν την κάθε κονσόλα διαφορετική) και μετά κοιτάει τα 3rd party. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για την Nintendo η οποία εδώ και αρκετό καιρό βασίζεται στα 1st party περισσότερο από ότι οι ανταγωνιστές.

Δεν πάει να βγάλει 100 3rd party αύριο κιόλας? Γιατί να δώσει ο άλλος 300-350 ευρώ για να τα παίξει στο WiiU και να μην δώσει 150-200 να τα παίξει στο 360 slim? Ετσι κι αλλιώς το tablet δεν θα κανει την τεράστια διαφορά στα 3rd party αλλά στα παιχνίδια που θα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να το χρησιμοποιούν με τρόπο που να έχει νόημα και να δικαιολογεί την ύπαρξή του. Παιχνίδια που με απλό pad να φαίνονται "λειψά". Πόσα τέτοια υπάρχουν αλήθεια?

Μην το ψάχνεις, όλο το θέμα είναι στα 1st party. Ασε που αυτήν την περίοδο υπάρχει και το GTA5. Άλλου παπά ευαγγέλιο και αυτό. Το μόνο 3rd party που μετράει τώρα και που από μόνο του έχει όση "δύναμη" θα είχαν καμιά 50αριά 3rd party τίτλοι στην βιβλιοθήκη μιας κονσόλας. Και δεν βγαίνει για WiiU. Τι άλλο θες?

Δύσκολα τα πράγματα για το WiiU αυτόν τον καιρό. Κάτσε να περάσει η θύελλα του GTA5 και μετά βλέπουμε...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εχει ενα δυνατο εξαμηνο τωρα με Pikmin,W-101,Wind Waker HD,Donkey Kong,Mario 3D exclusives και multiplatform Splinter Cell ,Watch Dogs , Rayman Legends , AC 4 εχει πραγμα , πρεπει να ανεβει αλλιως οπως ειπα περιμενει τα Kart και Smash Bros για την τελευταια ελπιδα ανακαμψης :( .

Οπως λεέι και ένας φίλος μου "ας καταστραφή η Nintendo μπάς και δουμε κανένα zelda της προκοπής στο πανισχυρο ps4" :P

sephirothson είπε:
Οπως λεέι και ένας φίλος μου "ας καταστραφή η Nintendo μπάς και δουμε κανένα zelda της προκοπής στο πανισχυρο ps4" :P
Πολλοί το λένε αυτό αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα βοηθήσει στο να δούμε καλύτερα παιχνίδια από την Nintendo. Η Nintendo βγάζει ότι βγάζει ενώ έχει τον απόλυτο έλεγχο στον σχεδιασμό των μηχανημάτων της. Και δημιουργεί το hardware με βάση ιδέες που θέλουν να κάνουν πραγματικότητα στο κοντινό μέλλον. Για παράδειγμα, το N64 και το χειριστήριο του ήταν ειδικά σχεδιασμένα ώστε να υποστηρίξουν το Mario 64, όπως ακριβώς το είχαν στο μυαλό τους. Δεν σχεδίασαν δηλαδή το παιχνίδι με βάση το pad αλλά το pad με βάση το παιχνίδι.

Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο καλό θα ήταν να φτιάχνει η Nintendo παιχνίδια ενώ θα πρέπει να βασίζεται στα hardware και controller designs άλλων. Και αν λάβουμε υπόψιν μας ότι οι άλλοι πάντα περιμένουν να δουν τι θα βγάλει η Nintendo για να το αντιγράψουν τότε μπερδεύεται ακόμα περισσότερο το πράγμα.

Δέν έχεις άδικο αλλα η Ν είναι πίσω όπως και να το κάνουμε.Δεν γίνεται να παιζω στο wii zelda mario κτλ και να είναι μέσα στην θολουρα και ταυτόχρονα το ps3 xbox να ειναι HD...και επίσης γιατί να βγάλεις κονσόλα (wii u) η οποια είναι (πάλι)μια γενια πισω σε σχέση με τα ps4 και xbox one!!Αλλά αγαπάμε nintendo :) ναι ειμαστε μαζόχες

Δεν ειμαστε μαζοχες απλα παιζουμαι τα παιχνιδια που μας αρεσουν :D .

Εσυ πχ εισαι Αρης δεν θα γινεις Ολυμπιακος επειδη εχει καλυτερους παιχτες! :P Δεν ξερω αν ειναι παρομοιο παραδειγμα γιατι οι κονσολες δεν ειναι ομαδες ουτε μπορεις να εχεις μονο μια , αλλα καταλαβαινεις τι εννοω. Ακομα και στα παιχνιδια καποια Εταιρια θα ειναι η αγαπημενη σου.

Το Wii ήταν SD κονσόλα αλλά μην ξεχνάμε ότι ήταν και πολύ πιο φτηνή. Και πούλαγε μία καινούρια τεχνολογία ταυτόχρονα.

Το WiiU είναι κομματάκι ακριβό για αυτό που προσφέρει (αφού ακόμα δεν έχουμε δει κάτι για να μας λείψει το tablet) αλλά και πάλι θα είναι πιο φτηνό από τις next gen κονσόλες και ίσως όταν βγουν να πέσει και άλλο η τιμή ώστε να υπάρχει υγιής διαφορά.

Με λίγα λόγια ισχύει περίπου το ότι πληρώνεις παίρνεις αλλά μόνο όσον αφορά την υπολογιστική ισχύ. Άλλο η ποιότητα των παιχνιδιών. Υπήρξαν Nintendo first party παιχνίδια που αισθανόμουν ότι και λίγα πλήρωνα για αυτά.

το θέμα ειναι να συμβαδίζεις και με την εποχή.το ότι το zelda στο wii ειναι παρα πολυ καλο ειναι δεδομένο...αλλά γιατί να παιζω ενα παιχνίδι εν έτη 2005-2006 και να βλέπω στην οθόνη θολουρες ενω μπορουσε η Ν να βαλει HDMI και στο wii τότε μιας και ο ανταγωνισμος(ps3 xbox) το είχε.Μιλαμε για απλά πραματα που τα θεωρουμε δεδομένα εκτος απο την Ν ίσως....και το wii u..ειναι δυνατον να βγαζεις κονσολα για να ανταγωνιστεις τα ps3 και xbox ενω ξερεις οτι τα ps4 και xboxone ειναι προ των πυλών και θα ειναι πιο δυνατα σε σχέση με την προηγουμενη γενια?

Δες το και έτσι:

Αν πας να πάρεις ένα PC σήμερα δεν σημαίνει ντε και καλά ότι αυτό που θα πάρεις θα είναι πανίσχυρο. Θα πάρεις κάτι ανάλογα με τα χρήματα που έχεις. Μπορεί να σου βγει και κάτι που να μην φτάνει τις νέες κονσόλες σε επιδόσεις.

Αλλά και Tablet/Smarphone να πάρεις δεν σημαίνει ότι θα πάρεις το πιο ακριβό ντε και καλά. Μπορεί να πάρεις και κάτι πιο φτηνό με λιγότερες δυνατότητες. Αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι "εκτός εποχής".

Γιατί να μην γίνεται το ίδιο και με τις κονσόλες? Μπορεί κάποιος να μην μπορεί να διαθέσει τα λεφτά για ένα XBONE ή PS4 και να θέλει κάτι πιο φτηνό. Εφόσον βγαίνουν καινούρια παιχνίδια τότε όλα καλά. Εξάλλου το WiiU σου προσφέρει κάτι διαφορετικό με το tablet. Θα μπορούσε κάποιος να πει "μα καλά είναι δυνατόν να βγαίνει το WiiU με καινούριες ιδέες και δυνατότητες στον χειρισμό και οι άλλοι να βγάζουν τα ίδια και τα ίδια?" Μου φαίνεται ότι το μόνο που μας νοιάζει είναι τα γραφικά και τίποτε άλλο. Που και στα γραφικά ακόμα το άλμα δεν είναι και τόσο μεγάλο σε σχέση με άλλες γενιές. Και πάλι βλέπω να δυσκολεύονται με τα 1080p ή τα 60fps.

A και μην ξεχάσω. Το XBOX one είναι πιο αδύναμο από το PS4 (πρόσφατες πηγές κάνουν λόγο για 50% διαφορά) αλλά ταυτόχρονα θα είναι και πιο ακριβό. Νομίζω εκεί πρέπει να πέσει το πιο πολύ κράξιμο. Τουλάχιστον το WiiU έχει την δικαιολογία της τιμής...

Edit: Με τι καλώδια σύνδεες το Wii και σε τι τηλεόραση?

Εγω βλεπω bundle Wii U με pro controller και κανα 2 παιχνιδια καλα στα 250 με 300 ευρω με το tablet να το αγοραζεις ξεχωριστα. Εαν βγαλουνε κατι τετοιο σημαινει οτι ειναι σε κατασταση πανικου. Το Wii u ηθελε απο την αρχη κανα 2 first party τιτλους, γιατι η εποχες του 2006 με 2008 τελειωσανε και πλεον οι εταιρειες κοιτανε την τσεπη τους και ποια εκδοση τους φερνει χρημα.

Ναι αλλα κοιτας τον ανταγωνισμο παντα.Οταν μου δινεις ενα gamecube με turbo(γιατι αυτο ειναι το wii)και απο την αλλη εχεις ps3 με HD λογικο δεν ειναι να συγκρίνεις?το αν ειναι καλο ενα παιχνιδι ειναι αλλο θεμα.Και γω ειμαι του υπερ του gameplay παρα των γραφικων αλλα δεν θα ηταν ιδανικο ενας συνδιασμος?Δλδ επερπε να περιμενουμε μεχρι το 2012 για να βαλει η Ν HD?Και γω απο αυτα που βλεπω με το wii u μου φτανουν και μου περισσευουν(το mario kart πχ ειναι υπεροχο)αλλα πολλοι δεν το βλεπουν ετσι

Μα αυτό πλήρωνες με τα λεφτά αυτά. Ενα Gamecube με turbo. Βασικά το θέμα με το Wii ήταν και το ότι όταν βγήκε οι HD τηλεοράσεις δεν ήταν ακόμα standard. Εγώ για παράδειγμα πήρα HD τηλεόραση το 2008 μόνο και μόνο γιατί τότε πήρα και το XBOX 360 (αλλιώς δεν θα έπαιρνα). Στην SD τηλεόραση που είχα έδειχνε μια χαρά το Wii, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εξάλλου το πήρα το μηχάνημα γιατί ήταν και φτηνό. Δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω έναν σκασμό λεφτά να πάρω 360 το οποίο για πολύ καιρό θα χαραμιζόταν στην SD τηλεόραση έτσι κι αλλιώς. Οπότε μέχρι να πέσει η τιμή του 360 και να μπορώ να πάρω και μία HD τηλεόραση, μια χαρά μου ήρθε το Wii στην τιμή που το πήρα.

Δεν διαφωνώ μαζί σου πάντως. Κι εγώ θα προτιμούσα η Nintendo να ξαναβγάζει δυνατά μηχανήματα. Απλώς δεν με προβληματίζει τόσο εφόσον ότι έχει βγάλει έχει κοστολογιθεί ανάλογα.

Imgema είπε:
Μα αυτό πλήρωνες με τα λεφτά αυτά. Ενα Gamecube με turbo. Βασικά το θέμα με το Wii ήταν και το ότι όταν βγήκε οι HD τηλεοράσεις δεν ήταν ακόμα standard.
Εχεις δίκαιο σε αυτο

Μαγκες τα πραγματα ειναι πολυ απλα οσον αφορα το Wii U.Αν η κονσολα ειχε τα specs των PS4 και xbox one δεν θα γκρινιαζε κανεις και ολοι θα ειχαν γαιδουρινη υπομονοι και θα περιμεναν τα παιχνιδια να κυκλοφορησουν οποτε και αν κυκλοφορουσαν γιατι ολοι ημαστε πανηγυρτζηδες βλεπουμε τα νουμερα και ημασυε ανυπομονοιΣτην ουσια δεν εχει προβλημα το Wii U απο θεμα ισχυς και οποιος δει το Mario Kart το καταλαβαινει αυτο οπως το εχουν καταλαβει ολοι οι ανθρωποι του χωρου και εχει γιννει ενα απο τα 2,3 πολυαναμενομενα παιχνιδια της κονσολας.Ναι δεν εχει την ισχυ των νεων κονσολων που θα κυκλοφορησουν αλλα μια κονσολα που μπορει να αποδιδει 1080p και 60p δεν μπορει να χαρακτηριστει σημερινης γενιας γιατι πολυ απλα και οι νεες κονσολες αυτο διαφημιζουν και θα εχουν και αυτες τα συν τους αλλα με αυτα που βλεπω στο mario kart αν μπορεσουν ολοι οι third party να εκμεταλευτουν ετσι την κονσολα δεν θα υπαρχει προβλημα απο τεχνικης πλευρας.

Το προβλημα με το Wii U ειναι αλλο και ειναι οτι οι πιστοι οπαδοι οι κολημενοι οπως εγω πχ και μια κονσολα να μας εδεινε η N το 2013 με hardware game cube και ενα gamepad οπως το Wii U gamepad παλι θα την περναμε γιατι ετσι ημαστε θελουμε να παιξουμε τα first party της Ν και δεν μας νοιαζη και τοσο πολυ καποιo η καποια third party.Aυτο ομως δεν ισχυει για τον υπολοιπο κοσμο γιατι αν καποιος δεν γουσταρει τα first party της Ν δεν εχει λογο να παρει την κονσολα γιατι πολυ απλα δεν προκυται να παιξει εκει τα παιχνιδια που μπορει να γουσταρει οπως GTA V,Metal Gear,Pro,fifa και ενα σωρο αλλα.Αυτο ειναι το προβλημα του Wii U οτι δεν μπορει να τραβηξει τους υπολοιπους gamers και οχι τα specs της κονσολας η οτιδηποτε αλλο.Εγω να πιστεψω τον miyamoto σαυτα που ειπε οτι δεν κυκλοφορησαν πολλα first party απο την αρχη λογο του οτι δεν πιεστηκαν να το κανουν αυτο γιατι ειχαν πολλα third party στο launch σε σχεση με παλαιοτερες κονσολες που δεν ειχαν και αναγκαζοταν να τα κυκλοφορησουν ωστε να κρατησουν τους gamers αλλα απο την αρχη εβαλαν μονοι τους αυτογκολ με τα specs 6εατιας που εχει η κονσολα απλα λιγο καλητερα κατα 30 με 40%,οτι διαφημισαν το HD λες και βρισκομαστε στο 2005 και οτι δεν υπηρχε εστω και ενα πολυ μεγαλο first party στο launch της κονσολας.Οταν ο αλλος βλεπει ολο το ιντερνετ να ριχνει λασπη στο Wii U και χιλιαδες αρθρα και βαθυστοχαστες αναλυσεις να λενε οτι εχει την ιδια ισχυ με τα xbox360,ps3 δεν θα κατσει να δει οτι η κονσολα εχει διαφορετικη αρχιτεκτονικη,οτι εχει περισσοτερη μνημη ram και καλητερο chip γραφικων,οτι μπορει να τρεχει συγχρονες μηχανες γραφικων οπως την καινουργια cryengine που θα δουλε στον προσεχες μελον η την πολυ μεγαλη EDRAM 32MB που εχει το Wii U.Oλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα γιαυτον που εχει φαει το παραμυθι που του σερβιραν απο την πρωτη στιγμη που εμφανιστηκε η κονσολα οτι ειναι πιο αδυναμη απο κονσολες εφταετιας και αυτο για να αλαξει πρεπει αυτος ο τυπος να δει εντυπωσιακα πραγματα στο Wii U οπως ειναι το Mario kart 8.Oλη αυτη η λασπη εδω και ουτε 10 μηνες μηνες που κυκλοφορει η κονσολα εχει κανει πολυ μεγαλο κακο αλλα δεν φταιει μονο αυτο.Φταιει και η N και εχεο τεραστιο μεριδιο ευθηνης.

Το θεμα ομως δεν ειναι να λεμε ξανα και ξανα τα ιδια πραγματα και το τι φταιει για την κακη πορεια του Wii U.Ολα αυτα που αναφερα παραπανω και ενα σωρο ακομα που τα εχω γραψει κατα καιρους σαυτο το θεμα φταινε για της κακες πωλησεις της κονσολας αλλα κατα την γνωμη μου η N μπορει να ξαναμπει πολυ δυνατα στην μαχη αν κανει 2,3 απλα πραγματα.Οι κονσολες των M$ και Sony θα εβρισκονται στην αγορα μια δεκαετια κατι που δεν υπαρχει να κανει το Wii U.Ξεροντας ομως τωρα τι εχει να αντιμετωπιση για μια δεκαετια ας ριξει την τιμη του Wii U στα 200 ευρω ας εξαφανιση απο προσωπου γης το Wii να μην υπαρχει πουθενα και ας σφιχτει να κυκλοφορησει το πολυ τα επομενα 2 χρονια ολα τα μεγαλα first party χωρις να πολυνοιαζεται για τα thid party.Στη συνεχεια και με την ευρωστια που εχει γιατι δεν εχει οικονομικα προβληματα η N ας κυκλοφορησει μια νεα κονσολα τουλαχιστον με τα ιδια η λιγο καλητερα specs στην αγορα που να υποστηριζει ολες της συγχρονες τεχνολογιες και να εχει αυτη την κονσολα για ναυαρχιδα αλλα και σαν δευτερη κονσολα στην αγορα το Wii U με χαμηλοτερη τιμη οπως θα ειναι τα ps4,xbox one μαζι με τα ps3,xbox360.Mε το μονοπωλιο που εχει στης φορητες κονσολες και με νεα κονσολα παντοδυναμη στην αγορα και με το Wii U απο πισω που θα εχει και αυτο παιχνιδιαρες θα αλαξει εντελως το κλιμα και ολοι οι gamers θα ενθουσιαστουν και οχι μονο οι N fans.Aν το κανει αυτο θα εχει επιτυχια σιγιουρα και αν δεν εχει σκοπο να το κανει και να παλεψει με το Wii U ας φροντισει να κυκλοφορησει συντομα μεσα σε ενα,δυο χρονια ολα τα μεγαλα first party μπας και αυξηθουν οι πωλησεις και αλαξουν γνωμη οι third party και κυκλοφορησουν τα παιχνιδια τους στην κονσολα.

Για την ασχημη δυστυχως κατασταση που βρισκεται σημερα το wii u δεν φταινε ουτε οι οπαδοι ουτε τα site ουτε το ονομα του μηχανηματος ουτε τα speqs ουτε οι developers παρα μονο η ιδια η nintendo .Στον σχεδον 1 χρονο που βρισκεται το μηχανημα στην αγορα η nintendo οχι μονο δεν στραφηκε στους hardcore οπως υποσχεθηκε αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχει χασει πολλους πιστους οπαδους .Συνεχιζει ακαθεκτη την ιδια κολλημενη πολιτικη της με παρωπιδες και περιμενει αποτελεσματα .Ειμαι πολυ περιεργος να δω αν το ιδιο πειραμα θα της βγει για δευτερη φορα .Μεχρι στιγμης ομως ειναι μεταξυ ζωης και θανατου (κονσολα zombie) οπως λεει και ο candyman .Αδιαφορια καθυστερησεις συμφωνιες να ακυρωνονται ξαναζεσταμενες ιδεες σε hd τιτλοι να ακυρωνονται exclusives να γινονται multiplatform μισαωρα direct στο σπουδαιοτερο event την e3 .Η τιμη φυσικα απαραδεκτη και τα 50 ε cut ειναι ψιχουλα .Απ την αρχη επρεπε να πωλειται στα 300 και πλεων στην αγορα να το βρισκεις 220 με 250 .Ειναι καθαρα θεμα της εταιριας κατα ποσο εχει ορεξη να δωσει στον κοσμο κινητρα για αγορα του u .Το ακριβως αντιθετο κανει με το 3ds .Και τα αποτελεσματα ειναι εντυπωσιακα.Προσωπικα θα κανω κινηση μονο εαν το βρω κατω απο 200 e την premium edition .Αλλαγη νοοτροπιας και εξυπνες κινησεις γιατι τα προβατα δεν θα μενουν για παντα σε ενα μαντρι :darkglasses:

Ρε συ Βασίλη, διαβάζω αυτά που γράφεις για την ισχύ του Wii U ακόμα και σήμερα μετά από ένα χρόνο επιμένεις.

Το ότι είναι παραπλήσιο σε ισχύ με τα μηχανάκια του 2006 δεν αλλάζει τίποτα. Μπορεί να μην είναι υποδεέστερο αλλά και πάλι μιλάμε για σύγκριση με το 2006, θέλεις να σου πω 2007; 2008; Μιλάμε για αρχαιολογία στους ρυθμούς που κινήται η τεχνολογία.

Η Ν αναγκάζει τους αγοραστές να κοιτάνε πίσω και στα specs αλλά και στα παιχνίδια, (τα ίδια και τα ίδια).

Πήγε να πουλήσει ενοποίηση ταμπλέτας με κονσόλα αλλά δε της βγήκε, όπως δε της βγήκε το 3D στο 3DS, το ότι πουλάει το δεύτερο έχει σχέση με το κόστος και την ηλικία των αγοραστών του

Μια ματιά στο Amazon και μαντέψτε. Τρία από τα έξι πρώτα παιχνίδια σε πωλήσεις είναι Pokemon!!

Όταν κάποιος πάει για κονσόλα+ταμπλέτα μοιραία αλλάζει πολύ το πράγμα και μη ξεχνάμε σε λίγο φεύγει και το 2013 :) Τι να σου πούνε τα 32ΜΒ EDRAM μπροστά στα 8GB DDR5 ?

Εσύ που λες να παίζει καλύτερα η Cryengine όπως λες; Η Cryengine του 2014; του 2015; λες να υποστηρίζουν την ίδια έκδοση σε 2 τόσο διαφορετικές πλατφόρμες? (PS4XBONE/WiiU).

Ας είμαστε ρεαλιστές. Κανείς δεν ασχολείται με το Wii U ούτε καν η N. Η Sony τρέχει και δε φτάνει με τις χαμηλές πωλήσεις του Vita αλλά το παλεύει βγάζει τίτλους, το κάνει πιο "Social", ρίχνει κι άλλο την τιμή κάνει κινήσεις βρε αδερφέ, αν θα της βγουν είναι μια άλλη ιστορία. Μπορεί να μην φέρνει το κοινό του 3DS στο vita γιατί είναι τελείως διαφορετικό target group αλλά προσπαθεί να διευρυνθεί σε μια εποχή που έχει αλλάξει πολύ από αυτά που ήξερε.

Η Ν τι ακριβώς έχει κάνει στο U τους τελευταίους 6 μήνες εκτός από το να αναπτύσει Pokemon για το U και να περιμένει να την ξελασπώσουν 10χρονα τα Χριστούγεννα;

Shock είπε:
Ρε συ Βασίλη, διαβάζω αυτά που γράφεις για την ισχύ του Wii U ακόμα και σήμερα μετά από ένα χρόνο επιμένεις. Το ότι είναι παραπλήσιο σε ισχύ με τα μηχανάκια του 2006 δεν αλλάζει τίποτα. Μπορεί να μην είναι υποδεέστερο αλλά και πάλι μιλάμε για σύγκριση με το 2006, θέλεις να σου πω 2007; 2008; Μιλάμε για αρχαιολογία στους ρυθμούς που κινήται η τεχνολογία.

Η Ν αναγκάζει τους αγοραστές να κοιτάνε πίσω και στα specs αλλά και στα παιχνίδια, (τα ίδια και τα ίδια).

Πήγε να πουλήσει ενοποίηση ταμπλέτας με κονσόλα αλλά δε της βγήκε, όπως δε της βγήκε το 3D στο 3DS, το ότι πουλάει το δεύτερο έχει σχέση με το κόστος και την ηλικία των αγοραστών του

Μια ματιά στο Amazon και μαντέψτε. Τρία από τα έξι πρώτα παιχνίδια σε πωλήσεις είναι Pokemon!!

Όταν κάποιος πάει για κονσόλα+ταμπλέτα μοιραία αλλάζει πολύ το πράγμα και μη ξεχνάμε σε λίγο φεύγει και το 2013 :) Τι να σου πούνε τα 32ΜΒ EDRAM μπροστά στα 8GB DDR5 ?

Εσύ που λες να παίζει καλύτερα η Cryengine όπως λες; Η Cryengine του 2014; του 2015; λες να υποστηρίζουν την ίδια έκδοση σε 2 τόσο διαφορετικές πλατφόρμες? (PS4XBONE/WiiU).

Ας είμαστε ρεαλιστές. Κανείς δεν ασχολείται με το Wii U ούτε καν η N. Η Sony τρέχει και δε φτάνει με τις χαμηλές πωλήσεις του Vita αλλά το παλεύει βγάζει τίτλους, το κάνει πιο "Social", ρίχνει κι άλλο την τιμή κάνει κινήσεις βρε αδερφέ, αν θα της βγουν είναι μια άλλη ιστορία. Μπορεί να μην φέρνει το κοινό του 3DS στο vita γιατί είναι τελείως διαφορετικό target group αλλά προσπαθεί να διευρυνθεί σε μια εποχή που έχει αλλάξει πολύ από αυτά που ήξερε.

Η Ν τι ακριβώς έχει κάνει στο U τους τελευταίους 6 μήνες εκτός από το να αναπτύσει Pokemon για το U και να περιμένει να την ξελασπώσουν 10χρονα τα Χριστούγεννα;
Αμα στο πιο πολεμικο που λεει ο κοσμος post μου για την NINTENDO καθεσε και γραφεις αυτα που γραφεις τοτε εγω δεν εχω να πω πολλα.Ειδες πουθενα να την εκθιαζω η να λεω καλα λογια η μηπως ειδες πουθενα να γραφω οτι μια χαρα ειναι η κονσολα και ποια ps4 και xboxone τωρα και να χαμε να λεγαμε.Γραφω οτι εβαλαν αυτογκολ απο μονοι τους και παρουσιασαν μια κονσολα για καινουργια με specs 6ετιας και διαφημιζαν το HD λες και βρισκομαστε στο 2005 η λες και ανακαλυφθηκε τωρα.Γραφω οτι δεν υπαρχει συγκριση με της νεες κονσολες γιατι ειναι παρα πολυ μπροστα σε θεμα ισχυς και τεχνολογιας και γραφω οτι κακο εκανε στην κονσολα που δεν ειχε ενα τουλαχιστον δυνατο first party στο launch και επισης σαν λυση λεω να κυκλοφορησουν καινουργια κονσολα γιατι μονο αυτο εμεινε τωρα και μια μεγαλη μειωση τιμης να το εχουν το Wii U οπως ειναι τωρα το Wii και τα λεω αυτα ως κατοχος της κονσολας που αντιθετα θα επρεπε να την υπερασπιστω.
Καθεσαι χωρις λογο και με λες οτι επιμενω ακομα και ενα χρονο μετα και καθομαι και γω και απορω σε τι πραγμα επιμενω.Εσυ βγες και πες οτι η κονσολα ειναι αρχαιολογια εγω δεν θα το πω γιατι αν μπορεσαν να φτιαξουν παιχνιδι σαν το mario kart 8 στο Wii U τοτε ας κοψουν το λαιμο τους οι third party να φτιαξουν και αυτοι εκτος αν με πεις κιολας οτι σιγα το mario kart την στιγμη που ειναι ο μοναδικος τιτλος της κονσολας που μοιαζη next gen και δεν το λεω μονο εγω αυτο.Οταν μιλαω για την Cryengine μιλαω για την καινουργια μηχανη που θα κυκλοφορησει και η ιδια η Cryengine εβαλε και το Wii U στης υποστηριζομενες κονσολες και δεν περιμενω να τρεχει το ιδιο με τα ps4 και xboxone αλλα αφου θα τρεχει και το λεει η ιδια η crytek ειναι καλο δειγμα.

Οσο για το psvita εγω δεν ειδα παιχνιδια της προκοπης να ανακοινωνονται αλλα ειδα ενα αχρειαστο νεο μοντελο με χαλια οθονη και ενα ps vita tv που πουλαει παπα σε καθε κατοχο psvita και του λεει οτι οχι ρε μαγκα δεν θα κυκλοφορησουμε ενα καλωδιο για να παιζεις τα παιχνιδια στην τηλεοραση σου αλλα για να τα παιζεις πρεπει να αναγκαστεις να αγορασεις ξανα στην ουσια ενα psvita (Ps vita tv) και να σκασεις εκατο ευρω και λιγο μας νοιαζη αν εισαι ηδη κατοχος Psvita.Ναι το οτι πουλαει το 3DS ειναι θεμα ηλικειας και τιμης και τιποτα αλλο giati 3DS αγορασαν μονο ηλικειες απο 10 εως 20 και απο κει και πανω δεν το εχει παρει κανενας.Εγω δηλαδη δεν ειμαι 32 στα 33 αλλα ειμαι 20 και τουλαχιστον 10 γνωστοι και φιλοι μου που το εχουν παρει δεν ειναι απο 30 εως 40 αλλα ειναι απο 10 εως 20.Το οτι εχει ενα σκασμο παιχνιδια για ολα τα γουστα και καθε μερα ανακοινωνονται κι αλλα γιατι κανουν ουρα οι third party να τα κυκλοφορησουν στο 3DS ειναι στη φαντασια μας δεν ισχυει και πειραζει που τα παιχνιδια pokemon ειναι στην κορυφη.Αφου με το που βγαινει καποιο γεινεται πανικος τι να κανει η N δηλαδη να μη τα κυκλοφορει γιατι ειναι για μικρες και καλα ηλικειες που και παλι δεν ισχυει αυτο.Ε φου ειναι γα παιδια λοιπον μην το αγοραζετε και αγοραστε το psvita που ειναι για αντρες εναι πιο social και αφηστε εμας να παιζουμε pokemon,Mario kart και super mario 3D world γιατι πολλοι μπορει να νομιζουν οτι μονο αυτα εχει το 3DS.

Eιμαι NINTENDO κοκαλο ειτε αρεσει σε πολλους αυτο ητε οχι και δεν με νοιαζη και καθολου.Το να γραφω παραλογα πραγματα και να κανω το ασπρο μαυρο ομως ενω βλεπω οτι τα πραγματα με το Wii U δεν πανε καλα δεν με ταιριαζει γιατι δεν εχω παροπιδες και δεν προκυται να το κανω.Οτι ειχα να πω τα εγραψα στο παραπανω post και αυτα πιστευω και γιαυτο τα χωνω στην N και δεν της κανω αβαντα λες και δεν βλεπω τι γεινεται κατω απο την μυτη μου.Πρεπει να γεινουν πολλα για να αλαξει η πορεια της κονσολας προς το καλητερο και για μενα η λυση ειναι καινουργια κονσολα και το εγραψα.Ωσο για το τι κανει η N τους τελευταιους 6 μηνες το μονο που δεν κανει ειναι να αναπτυσει pokemon για το Wii U.Την κανω τωρα γιατι σαν δεκαχρονο που ειμαι και θα παρω τα pokemon Χ και Y πρεπει να ετοιμασω την τσαντα μου γιατι πρεπει να ξυπνησω νωρις αυριο για να παω στο δημοτικο.

metalcandyman είπε:
Αμα στο πιο πολεμικο που λεει ο κοσμος post μου για την NINTENDO καθεσε και γραφεις αυτα που γραφεις τοτε εγω δεν εχω να πω πολλα.Ειδες πουθενα να την εκθιαζω η να λεω καλα λογια η μηπως ειδες πουθενα να γραφω οτι μια χαρα ειναι η κονσολα και ποια ps4 και xboxone τωρα και να χαμε να λεγαμε.
Σου κάνω quote το επικείμενο κομμάτι

Οταν ο αλλος βλεπει ολο το ιντερνετ να ριχνει λασπη στο Wii U και χιλιαδες αρθρα και βαθυστοχαστες αναλυσεις να λενε οτι εχει την ιδια ισχυ με τα xbox360,ps3 δεν θα κατσει να δει οτι η κονσολα εχει διαφορετικη αρχιτεκτονικη,οτι εχει περισσοτερη μνημη ram και καλητερο chip γραφικων,οτι μπορει να τρεχει συγχρονες μηχανες γραφικων οπως την καινουργια cryengine που θα δουλε στον προσεχες μελον η την πολυ μεγαλη EDRAM 32MB που εχει το Wii U.
metalcandyman είπε:
Γραφω οτι εβαλαν αυτογκολ απο μονοι τους και παρουσιασαν μια κονσολα για καινουργια με specs 6ετιας και διαφημιζαν το HD λες και βρισκομαστε στο 2005 η λες και ανακαλυφθηκε τωρα.Γραφω οτι δεν υπαρχει συγκριση με της νεες κονσολες γιατι ειναι παρα πολυ μπροστα σε θεμα ισχυς και τεχνολογιας και γραφω οτι κακο εκανε στην κονσολα που δεν ειχε ενα τουλαχιστον δυνατο first party στο launch και επισης σαν λυση λεω να κυκλοφορησουν καινουργια κονσολα γιατι μονο αυτο εμεινε τωρα και μια μεγαλη μειωση τιμης να το εχουν το Wii U οπως ειναι τωρα το Wii και τα λεω αυτα ως κατοχος της κονσολας που αντιθετα θα επρεπε να την υπερασπιστω.
Μα δεν διαφώνησα σ' αυτό.

metalcandyman είπε:
Καθεσαι χωρις λογο και με λες οτι επιμενω ακομα και ενα χρονο μετα και καθομαι και γω και απορω σε τι πραγμα επιμενω.Εσυ βγες και πες οτι η κονσολα ειναι αρχαιολογια εγω δεν θα το πω γιατι αν μπορεσαν να φτιαξουν παιχνιδι σαν το mario kart 8 στο Wii U τοτε ας κοψουν το λαιμο τους οι third party να φτιαξουν και αυτοι εκτος αν με πεις κιολας οτι σιγα το mario kart την στιγμη που ειναι ο μοναδικος τιτλος της κονσολας που μοιαζη next gen και δεν το λεω μονο εγω αυτο.
Αν μιλάς για τα γραφικά έχει πολύ κουβέντα. Όχι για μένα τα γραφικά είναι η μετεξέλειξη του Wii, θα μπορύσε να το έλεγαν WiiHD. Ειδικά το Mario Kart με το είδος των γραφικών που έχει δεν έχει τρελές φωτορεαλιστικές απαιτήσεις

metalcandyman είπε:
Οσο για το psvita εγω δεν ειδα παιχνιδια της προκοπης να ανακοινωνονται αλλα ειδα ενα αχρειαστο νεο μοντελο με χαλια οθονη και ενα ps vita tv που πουλαει παπα σε καθε κατοχο psvita και του λεει οτι οχι ρε μαγκα δεν θα κυκλοφορησουμε ενα καλωδιο για να παιζεις τα παιχνιδια στην τηλεοραση σου αλλα για να τα παιζεις πρεπει να αναγκαστεις να αγορασεις ξανα στην ουσια ενα psvita (Ps vita tv) και να σκασεις εκατο ευρω και λιγο μας νοιαζη αν εισαι ηδη κατοχος Psvita.
Έχει κάνει ήδη soldout που σημαίνει ότι υπάρχει αγοραστικό κοινό που έχει ανάγκη τέτοιου είδους συσκευές. Και εδώ δεν είναι αγοράζω τη μάρκα, με τη λογική αυτή θα πούλαγε και το Vita.

metalcandyman είπε:
Ναι το οτι πουλαει το 3DS ειναι θεμα ηλικειας και τιμης και τιποτα αλλο giati 3DS αγορασαν μονο ηλικειες απο 10 εως 20 και απο κει και πανω δεν το εχει παρει κανενας.Εγω δηλαδη δεν ειμαι 32 στα 33 αλλα ειμαι 20 και τουλαχιστον 10 γνωστοι και φιλοι μου που το εχουν παρει δεν ειναι απο 30 εως 40 αλλα ειναι απο 10 εως 20.Το οτι εχει ενα σκασμο παιχνιδια για ολα τα γουστα και καθε μερα ανακοινωνονται κι αλλα γιατι κανουν ουρα οι third party να τα κυκλοφορησουν στο 3DS ειναι στη φαντασια μας δεν ισχυει και πειραζει που τα παιχνιδια pokemon ειναι στην κορυφη.Αφου με το που βγαινει καποιο γεινεται πανικος τι να κανει η N δηλαδη να μη τα κυκλοφορει γιατι ειναι για μικρες και καλα ηλικειες που και παλι δεν ισχυει αυτο.Ε φου ειναι γα παιδια λοιπον μην το αγοραζετε και αγοραστε το psvita που ειναι για αντρες εναι πιο social και αφηστε εμας να παιζουμε pokemon,Mario kart και super mario 3D world γιατι πολλοι μπορει να νομιζουν οτι μονο αυτα εχει το 3DS.
Βρε Βασίλη μου τι δε καταλαβαίνεις. Όταν οι 3 από τους 6 πρώτους σε πωλήσεις τίτλους απευθύνονται στα δεκάχρονα μπορείς να βγάλεις ένα ασφαλές συμπέρασμα για το ποιοι σπρώχνουν τις πωλήσεις του. Αν εσύ είσαι πιο ... ψαγμένος και γουστάρεις άλλους τίτλους δεν αλλάζει τη πραγματικότητα.

metalcandyman είπε:
Eιμαι NINTENDO κοκαλο ειτε αρεσει σε πολλους αυτο ητε οχι και δεν με νοιαζη και καθολου.Το να γραφω παραλογα πραγματα και να κανω το ασπρο μαυρο ομως ενω βλεπω οτι τα πραγματα με το Wii U δεν πανε καλα δεν με ταιριαζει γιατι δεν εχω παροπιδες και δεν προκυται να το κανω.Οτι ειχα να πω τα εγραψα στο παραπανω post και αυτα πιστευω και γιαυτο τα χωνω στην N και δεν της κανω αβαντα λες και δεν βλεπω τι γεινεται κατω απο την μυτη μου.Πρεπει να γεινουν πολλα για να αλαξει η πορεια της κονσολας προς το καλητερο και για μενα η λυση ειναι καινουργια κονσολα και το εγραψα.Ωσο για το τι κανει η N τους τελευταιους 6 μηνες το μονο που δεν κανει ειναι να αναπτυσει pokemon για το Wii U.Την κανω τωρα γιατι σαν δεκαχρονο που ειμαι και θα παρω τα pokemon Χ και Y πρεπει να ετοιμασω την τσαντα μου γιατι πρεπει να ξυπνησω νωρις αυριο για να παω στο δημοτικο.
Μην αρπάζεσαι. Το να βγάλει λεφτά η Ν και κάθε Ν δεν είναι κακό. Το να βγάλει το Pokemon για το WiiU είναι καλό για την Ν και τα 10χρονα. Για εμάς όμως τους υπόλοιπους; Αυτούς τους τίτλους χρειαζόμαστε; Γιατί δεν είχε κάνει κάτι ανάλογο για το Wii? Μήπως γιατί πουλούσε σαν τρελό;

Πίσω
Μπλουζα