Windows 7

dadmin

Banned
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
4.702
Αντιδράσεις
65
Μα το γραφω Wally οτι προκειται για αναλυτικες οδηγιες, τι περιμενες ? πατα το enter και ολα οκ ?

Για τα υπολοιπα ουτε κουβεντα ?
 

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Joined
14 Ιουν 2006
Μηνύματα
9.122
Αντιδράσεις
147
Leon είπε:
Εγώ πάλι δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο. Δεν μου είπε κανείς "κακώς κάνεις και χρησιμοποιείς Windows για τη δουλειά σου και για gaming" γιατί απλά το software που χρησιμοποιώ δεν υπάρχει για Linux. Μόνο κάποιος μου πρότεινε να χρησιμοποιήσω Linux για HTPC αλλά όταν του εξήγησα ότι το χρησιμοποιώ και για gaming είπε "εντάξει-πάσο". Δεν είναι όλοι παράλογοι. :)
Πάντως Linux πλέον χρησιμοποιώ για όλα τα υπόλοιπα (internet, office, ψήσιμο cd/dvd, κτλ-δηλαδή ότι κάνουν οι περισσότεροι μέσοι χρήστες) χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.
Δεν είπα βρε Leon ότι είναι κανόνας, απλά μου κόστισε μια καλή φιλία. Ο κολλητός είχε πάντοτε μεγάλη κλίση προς το Linux, αλλά από ένα σημείο και μετά κάπου άρχισε να γίνεται απίστευτα φορτικός και εριστικός.

Το να έχω windows για παιχνίδια και Linux για οτιδήποτε άλλο, (δεν αμφιβάλω ότι το Linux μπορεί να κάνει στους άλλους τομείς ότι και τα win, το ίδιο ή και καλύτερα) είναι μια λύση αλλά προτιμώ να τα έχω όλα σε ένα. Δεν μου "πάει" και τόσο να bootάρω κάθε τρεις και λίγο με το ένα ή το άλλο λειτουργικό.

Το Ubuntu όταν το είχα δοκιμάσει παλαιότερα μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν ήταν για μένα. Η πρώτιστη χρήση του υπολογιστή είναι τα games. οπότε το Linux είναι no go εξαρχής. :(

Έχω δει το WOW να τρέχει μια χαρά κάτω από wine, πάντοτε με nVidia κάρτα γραφικών, αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάτι ισχυρότερο (ο φίλος παίζει αποκλειστικά και μόνο WOW και τίποτε άλλο, με μια 8400 δεν θα δω και τίποτε σοβαρό σε άλλα παιχνίδια) , αλλά από τη στιγμή που λιώνω στα games δεν υπάρχει λόγος να μην έχω το real thing.

Τώρα στο netbook μπορεί να ήταν μια καλή λύση, αλλά είναι τίγκα στα emulatorια, δεν έχω πια το κουράγιο ή τη θέληση (χρόνο έχω πάντως) να ψάχνω και να δοκιμάζω από την αρχή........

Όσο για την ανάγκη να κάνεις format στα windows κάθε τρεις και λίγο, παιδιά αυτό μόνο αλήθεια δεν είναι. Χρειάζεσαι το πολύ δυο καλά free εργαλεία (ccleaner και defraggler για μένα) και καθάρισες για πάντα. Δεν είναι, δα, και επιστήμη να καθαρίσεις τη registry, όσο και maistream (αυτό είναι βρισιά!!!!! ) χρήστης και να είσαι. Αρκεί να σου δείξει κάποιος. Εδώ η γυναίκα μου έχει σε top notch κατάσταση το laptop που της χάρισα εδώ και μήνες, χωρίς να έχω βάλει χέρι πάνω του καθόλου, απλά ακολουθεί κάποια πράγματα που της είχα δείξει. Τώρα πια ξέρει και από μόνη της τι να κάνει, άσχετα αν πριν δεν είχε δει Vista στη ζωή της, πόσο μάλλον αν ήξερε τι πάει να πει regisrty και defrag.

Οι ανάγκες είναι διαφορετικές, οι χρήστες είναι διαφορετικοί, τα πιστεύω είναι διαφορετικά όπως και οι ηλεκτρονικές στάσεις ζωής. Ότι δουλεύει για σένα μπορεί να είναι άχρηστο για μένα και, φυσικά, το ανάποδο........
 

manos426f

The King of Retro®
Joined
9 Οκτ 2006
Μηνύματα
5.388
Αντιδράσεις
90
Με το τελευταίο post του Wally,εγώ θεωρώ ότι δεν έχω κάτι άλλο να πω,δε θέλω να κουράζω κιόλας άλλωστε όλους τους άλλους που απλά παρακολουθούν το thread.

Για μένα είναι φυσικά απολύτως σεβαστή η γνώμη σου Ηρακλή,αν και την θεωρώ πέρα για πέρα υποκειμενική (λογικό αυτό) και εκτός πραγματικότητας (αυτό δε βρίσκω λογικό,αλλά anyway).

Kάποτε πιθανότατα να δοκιμάσω το Linux,εξ' ολοκλήρου από την αρχή,ούτε στημένο σε μηχάνημα,ούτε τίποτα.Αλλά φυσικά ΔΕΝ θα το βάλω σε σύγκριση πλάι πλάι με τα windows,διότι μάλλον υπό αυτή τη λογική δε θα έχει καν νόημα να το δοκιμάσω.Απλά θα το δω ως μια άλλη πρόταση,καθαρά διαφορετική.

Δεν έχει νόημα να συμμετέχω περαιτέρω στην κουβέντα,άλλωστε η γνώμη μου έγινε κατανοητή νομίζω.Ας αφήσουμε να γράψει και κανείς άλλος τη γνώμη του...
 

dadmin

Banned
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
4.702
Αντιδράσεις
65
Ειστε απροσεχτοι.

Οι αναλυτικες αυτες οδηγιες δεν εξηγουν πως να καψεις ενα image του DC. Αυτο γινεται με ενα κλικ (οπως και στα windows) - εξηγουν πως να φτιαξεις ενα bootable cd με homebrew περιεχομενο - και οσα λεει ισχυουν αυτουσια και στα windows....νομιζα οτι το προσεξατε.

Οσο για τα αλλα μη Ακαδημαικα που ασχολειται ο Wally - του απαντησα με links - οποιος θελει να διαβασει, βλεπει.
 

LIBAVIUS

RetroWannaBe
Joined
18 Απρ 2009
Μηνύματα
74
Αντιδράσεις
17
Να πω κι εγώ την άποψή μου από προσωπική εμπειρία. Είμαι χρήστης Η/Υ εδώ και 25 χρόνια.

Ξεκίνησα να δοκιμάζω τα LINUX ύστερα από παρότρυνση κάποιων φίλων που μου τα έδειχναν όλα θεϊκά κι ανώτερα σε σχέση με τα WINDOWS

Αν θυμάμαι καλά φόρτωσα τα KNOPPIX (live on CD έκδοση των LINUX) .Αφού τρόμαξα να ξεκινήσω την αρχική οθόνη (προφανώς δεν αναγνώρισε την κάρτα γραφικών κι έκανα χειροκίνητη εισαγωγή ανάλυσης οθόνης !!) διαπίστωσα ότι δεν αναγνώριζε το modem (άρα δεν είχα internet) και τον εκτυπωτή (λεπτομέριες..) .Μετά διαπίστωσα προβλήματα στην αναπαραγωγή video .Για να μην τα πολυλογώ το έκλεισα τρέχοντας χωρίς πολλά.

Μετά από κάποιον καιρό πέφτει στα χέρια μου ένα CD LINUX UBUNTU.Αποφάσισα να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου ελπίζοντας ότι τα πράγματα θα είχαν διορθωθεί. Δυστυχώς πάλι μια από τα ίδια : Internet δεν είχα , προβλήματα σε περιφερειακές συσκευές , άσε που σε ένα ενσωματωμένο παιχνίδι ύστερα από λίγη ώρα παίξιμο το σύστημα κόλλησε (παρά τις διαβεβαιώσεις των κολλημένων με τα LINUX ότι είναι το πιο σταθερό λειτουργικό).

Η επόμενη ψυχρολουσία ήταν με την έκδοση SUSE PROFFESSIONAL , μια από τα ίδια.

Φυσικά δεν είχα το κουράγιο να προσπαθήσω σε μια εκ νέου δοκιμή με αυτό το καταραμένο λειτουργικό .

Αυτή τη στιγμή δουλεύω σε WIN XP Professional με όλα τα SP (1,2,3) έχω ξεχάσει τι θα πει format εδώ και 6 χρόνια (πράγμα συνηθισμένο με τα WIN98 που είχα πριν) και με λίγη δουλίτσα όσον αφορά την προστασία από κακόβουλα προγράμματα και καθαρισμό registry κλπ το σύστημά μου διατηρείται ακμαιότατο (αυτή τη στιγμή που μιλάω τρέχουν 60 διεργασίες κι έχω εγκατεστημένα πάνω από 200 εφαρμογές). Ακόμα κι όταν το σύστημα καμιά φορά καταρρεύσει με την επόμενη επανεκκίνηση ή ακόμα και τις επόμενες ημέρες επανέρχεται μόνο του σα να αυτοεπιδιορθώνεται. Έχεις την αίσθηση μιας αόρατης τεχνητής ευφυΐας (ας είναι καλά και οι αυτόματες ενημερώσεις από την Microsoft , άραγε έχει τέτοια υποστήρηξη το LINUX ;)

Τι να το κάνω εγώ ότι θεωρητικά όλα μπορουν να τρέξουν και να συμβούν σε περιβάλλον LINUX (βλέπε drivers) αφού στην πράξη δεν είναι καθόλου φιλικό προς τον χρήστη.

Τα Vista τα δοκίμασα κι αυτά αλλά όπως λέει και το σλόγκαν vista=svista

Για τα WINDOWS 7 δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αφού δεν τα έχω δοκιμάσει.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.316
Αντιδράσεις
2.328
Οπως λεει το Cnet δεν θα μπορουν ολα τα λαπτοπ να τρεξουν τα xp virtual. :xm:

Kλασσικη M$.....

Intel's Virtualization Technology is required to run XP Mode, and several Intel Core 2 Mobile procs don't have VT. CNET specifies that the P7350/7450, the T5200/5250/5270/5300/5450/5470 series, and the T6400/6570, all popular chips, fall into this camp. Current models from Dell, HP, Toshiba, Sony, and Asus, among others, use these chips.

Of course, there are two caveats here. First, these laptops are the lower-end models from these manufacturers, and aren't likely to come bundled with the premium versions of Windows 7 that feature XP Mode.

And, of course, these are current models, and most estimates put Windows 7's release months away, around the holiday season. So it's really more of a concern to potential upgraders than to buyers of new laptops, but it does mean a double-check is in order if XP Mode is important to you.

[CNET]
 

bspus

RetroMaNiaC
Joined
24 Αύγ 2008
Μηνύματα
602
Αντιδράσεις
23
passpartoo, ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ των XP και 2000 (η και ΝΤ 4) ωστε τα μεν XP να εχουν πυρηνα και τα αλλα οχι?

Παντως τα αντιστοιχα αρθρα για την αρχιτεκτονικη NT στο wikipedia αναφερονται σε hybrid kernel ή microkernel. Μηπως το θεμα του αν εχουν η οχι πυρηνα ειναι τελικα θεμα semantics?

Προτεινε αν εχεις κανενα αρθρο που να εξηγει καλυτερα το θεμα, ή δωσε λεπτομερειες εσυ αν εχεις ορεξη

Οσον αφορα το θεμα για το XP-SP3 vm στα 7, αυτο δεν νομιζω οτι η MS το βλεπει σαν καθολικη λυση για το BC. Αν ηταν ετσι θα το εδινε καταρχην by default (ενω θα πρεπει να το κατεβασεις ξεχωριστα) και θα ετρεχε σε ολες τις εκδοσεις και οχι μονο για τις business-ultimate. Η πλειοψηφια των απλων χρηστων θα εχει home.

Εχω την εντυπωση οτι προοριζεται ως last-resort για corporate χρηση για να καλυψει την αναγκη οργανισμων που βασιζονται σε παλιες in-house εφαρμογες που πρεπει παση θυσια να δουλευουν.

Αυτο φυσικα σημαινει οτι ακομα, ο απλος χρηστης μπορει να παραμεινει ανιδεος οσον αφορα το ολο concept του virtualisation.
 

Gryzor

Human RetroDatabase
Joined
8 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.758
Αντιδράσεις
43
"Kλασσική M$"? Δεν νομίζω - δεν το βλέπω σαν πρόβλημα. Εννοείται, κατ'αρχάς, ότι σε λίγο δεν θα υπάρχουν επεξεργαστές χωρίς VT. Δεδομένου κι όλας ότι το χαρακτηριστικό απευθύνεται πρωτίστως σε εταιρίες, πολύ μικρό το κακό - απλά θα φροντίσουν οι προμήθειές τους να περιλαμβάνουν λαπτόπια με VT. Μέχρι, έτσι κι αλλιώς, να υιοθετήσουν τα 7 δεν θα βρίσκουν χωρίς...

Καλώς έπρεαξε η MS και διάλεξε το δρόμο του cpu virtualization - αν δεν το έκανε θα λέγαμε πάλι ότι μένει δεμένη στα παλιά κτλ κτλ, με χαμηλότερη απόδοση και άλλα ωραία...
 

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Joined
14 Ιουν 2006
Μηνύματα
9.122
Αντιδράσεις
147
Aardvark είπε:
Οπως λεει το Cnet δεν θα μπορουν ολα τα λαπτοπ να τρεξουν τα xp virtual. :xm: Kλασσικη M$.....

Το δικό μου μια χαρά θα τρέχει πάντως!!!!!!!!!!! :D :D:D
 

starsky

RetroActive
Joined
13 Απρ 2007
Μηνύματα
486
Αντιδράσεις
8
καλο φαινεται μεχρι στιγμης,το σκανερ μου ομως δε το αναγνωριζει,ουτε με windows update ,ουτε περναει τους οδηγους απο το δισκακι.

μπορει και να κανω κατι λαθος ομως.
 

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Joined
14 Ιουν 2006
Μηνύματα
9.122
Αντιδράσεις
147
Προσπάθησες να βάλεις drivers της αντίστοιχης έκδοσης από Vista; Εγώ έτσι έλυσα το πρόβλημα στο δικό μου scanner.
 

starsky

RetroActive
Joined
13 Απρ 2007
Μηνύματα
486
Αντιδράσεις
8
χμ,δε το σκεφτηκα αυτο γιατι ελεγε οτι ηταν και για vista το δισκακι με τους drivers,θα το ξαναδω ομως.
 

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Joined
14 Ιουν 2006
Μηνύματα
9.122
Αντιδράσεις
147
Μη πας αυτόματα, χειροκίνητα πάντα.
 

starsky

RetroActive
Joined
13 Απρ 2007
Μηνύματα
486
Αντιδράσεις
8
δουλεψε κατεβαζοντας απο το site! :D

thanks:thumbup: :thumbup: :thumbup:
 

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Joined
14 Ιουν 2006
Μηνύματα
9.122
Αντιδράσεις
147
Έβαλες νέους για 7άρια ή κατέβασες ήδη υπάρχοντες; Αν και μου φαίνεται περίεργο να έχουν βγει αποκλειστικά για "7"!!!
 

starsky

RetroActive
Joined
13 Απρ 2007
Μηνύματα
486
Αντιδράσεις
8
οχι για vista ηταν,μαλλον το cd ηταν η αιτια του προβληματος,αν και δε πηγε αρχικα το μυαλο μου εκει ,γιατι και με το windows update δε γινοταν κατι,ενω για το σκανερ που παλι δε τα περναγε απο το cd,τα βρηκε μεσω update απο το δικτυο.

ενταξει παντως ,αυτο κατι τυχαιο ηταν δε ειχε σχεση με τα win,τα οποια οσο τα τρεχω δε μοιαζουν για RC εκδοση και σιγουρα καλυτερα τα βρισκω απο τα xp ,που ειχα.

η nvidia βλεπω εχει βγαλει παντως drivers για τα 7 και για 32 και για 64.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Stormwatch

RetroNuts!
Joined
18 Mαϊ 2006
Μηνύματα
1.598
Αντιδράσεις
156
Η Microsoft ανακοίνωσε το κόστος των εκδόσεων των νέων Windows 7, Home Premium, Professional και Ultimate που θα κυκλοφορήσουν επίσημα στις 22 Οκτωβρίου. Η εταιρεία μάλιστα ανακοίνωσε ότι όσοι χρήστες αποκτήσουν υπολογιστή με προ-εγκατεστημένη κάποια από τις εκδόσεις των Windows που υπάρχουν σήμερα, θα μπορούν να αναβαθμίσουν σε μία από τις νέες εκδόσεις των Windows 7 με ελάχιστο ή και καθόλου επιπλέον κόστος.

 


Ορισμένοι μάλιστα retailers - όπως ανακοίνωσε η Microsoft - για ένα περιορισμένο διάστημα, και εφόσον προ-παραγγείλετε τα νέα Windows 7, θα μπορούν να προσφέρουν τα Windows 7 με μειωμένη τιμή έως και 50%.


 


Το κόστος των νέων Windows 7 θα είναι:


 


Windows 7 Home Premium: $199,99 (Πλήρης Έκδοση), $119,99 (Αναβάθμιση)


Windows 7 Professional: $299,99 (Πλήρης Έκδοση), $199,99 (Αναβάθμιση)



Windows 7 Ultimate: $319,99 (Πλήρης Έκδοση), $219,99 (Αναβάθμιση)


 


Η Microsoft ανακοίνωσε ότι στις 22 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν τα Windows 7 στις παρακάτω γλώσσες: English, Spanish, Japanese, German, French, Italian, Dutch, Russian, Polish, Brazilian Portuguese, Korean, Simplified Chinese, Traditional Chinese και Chinese (Hong Kong).


 


Αργότερα στις 31 Οκτωβρίου, τα Windows 7 θα κυκλοφορήσουν στις παρακάτω γλώσσες συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής: Turkish, Czech, Portuguese, Hungarian, Swedish, Danish, Norwegian, Finnish, Greek, Ukrainian, Romanian, Arabic, Lithuanian, Bulgarian, Estonian, Slovenian, Hebrew, Thai, Croatian, Serbian Latin, και Latvian.


 




http://ghz.gr/2009/06/26/%CE%B7-microsoft-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-windows-7
 

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Joined
14 Ιουν 2006
Μηνύματα
9.122
Αντιδράσεις
147
Γύρω στα Χριστούγεννα πάντως, το serverάκι μου θα αναβαθμιστεί με νέα DX-11 κάρτα γραφικών (όχι πανάκριβη πάντως), SSD 128 giga (φτάνει και περισσεύει για boot και τα games μου) και home premium 7, τα οποία θα πάρω φυσικά πρωτότυπα.

Με το αυτό configuration θα τσουλήσει ένα χρόνο, μέχρι τα Χριστούγεννα του 2010 (να είμαστε καλά και να υπάρχουμε πρώτα από όλα) όπου και θα αντικατασταθεί με ότι πιο extreme θα υπάρχει και θα κυκλοφορεί τότε, συμπεριλαμβανομένης και LED οθόνης.

Γνωρίζει κανείς αν το λειτουργικό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πάλι σε επόμενο μηχάνημα;
 

bspus

RetroMaNiaC
Joined
24 Αύγ 2008
Μηνύματα
602
Αντιδράσεις
23
Αν το αγορασεις κανονικα full retail, δηλαδη 119Ε, τοτε ναι, φτανει να μην το εχεις σε πανω απο ενα μηχανηματα ταυτοχρονα.

Αν παρεις windows μαζι με το pc σε μειωμενη τιμη (70-80Ε) τοτε μονο δεν μπορεις "τυπικα" να το ξαναχρησιμοποιησεις σε αλλο μηχανημα.

Σε οποιαδηποτε περιπτωση, επειδη το activation δεν πιανει απειρες φορες και η ολη διαδικασια με το τηλεφωνο ειναι υπερ του δεοντος σπαστικη, με το που στησεις τα windows, κανε activate και παρε ενα ghost Image. Οταν το ξανακανεις restore δεν ξαναζηταει activation!

Αυτες τις LED οθονες παντως τις περιμενω και εγω με ανυπομονεσια. Καλες οι TFT αλλα παντα παρεμειναν χειροτερες απο τις CRT σε ποιοτητα εικονας.

Τζαμπα λεφτα δεν ειναι 128GB SSD για 1 χρονο? Δε βολευεσαι με 64GB? Εκτος αν το δισκο τον κρατησεις.
 

pooky(1)

MultiDimensional RetroDivinitY
Joined
14 Ιουν 2006
Μηνύματα
9.122
Αντιδράσεις
147
Bspus έχεις δίκιο.

Το πακέτο "7" που θα πάρω θα είναι retail. Θα μπει σε ένα μηχάνημα μόνο και συγκεκριμένα στον 8400 μου. Δεν θα εγκατασταθεί σε δεύτερο, αλλά θα αποτελέσει το λειτουργικό του μηχανήματος που σχεδιάζω να στήσω σε 18 μήνες, όταν έχει ξεκαθαριστεί εντελώς πια η αγορά με νέα sockets, μνήμες και τα λοιπά.

Για το λόγο αυτό είπα πως θα πάρω μια οικονομική DX - 11 κάρτα γραφικών, ενώ σε 18 μήνες μετά θα στήσω ότι πιο extreme θα υπάρχει.

Επειδή θα υπάρχει το λειτουργικό, δεν θέλω να τα σκάσω δεύτερη φορά για να πάρω κάτι που ήδη έχω.

Όσο για τον SSD δεν είμαι ακόμα σίγουρος. Σε 18 μήνες από σήμερα (βλέπε περίοδος Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς 2010 - 2011) οι SSDs θα έχουν πέσει δραματικά, άλλωστε τότε το κόστος του δίσκου θα είναι αμελητέο μπροστά στο budget του τέρατος που σκέφτομαι να στήσω, χρήματα με τα οποία αγοράζεις σήμερα ένα αξιοπρεπέστατο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πενταετίας.

Η κατάσταση, ακόμα και στο τέλος του 2009 δεν θα έχει ξεκαθαρίσει. Δεν θα ξέρουμε την πραγματική πορεία του DX-11, τον αριθμό των πυρήνων του κάθε επεξεργαστή, αν θα έχει βγει SATA3, USB3, LED οθόνες και όλα τα σχετικά, για αυτό το λόγο δεν θα προχωρήσω στο να στήσω κάτι extreme φέτος.

Παράδειγμα: Καλοί και άγιοι οι i7 επεξεργαστές, τουμπανάκια, αλλά με την έλευση των i5 και i3 θα μετακομίσουν στο νέο socket όλοι οι επεξεργαστές, αφήνοντας εκτός παιχνιδιού τις πανάκριβες socket 1336 μητρικές.

Και τι έγινε θα πει κανείς; Έγινε. Όταν έρθουν οι νέοι εξωτερικοί δίσκοι USB3 στα μέσα του 2010, μάλλον θα τραβάς τα μαλλιά σου που άλλοι με μητρικές του 50ευρου θα μπορούν να έχουν τρελές ταχύτητες και εσύ με μητρική των 350 ευρώ δεν θα έχεις.

Α, ναι μπορεί να βγουν και κάρτες με USB3 σε PCI, α, καλά. Όπως βγήκαν και κάρτες USB2 σε pci και τις έβαζες σε P3 μηχανήματα όλο χαρά και έβλεπες τη γλύκα...........
 
Μπλουζα