bspus είπε:
Για πες τι εκανες και σου βγηκε στραβα?
Άμα σε πω τι χαζομάρα έκανα, θα με φασκελώνεις εξ' αποστάσεως!
Έχω ένα μηχανάκι με Windows XP! Εδώ και πολλά χρόνια, επίτηδες το συγκεκριμένο έμενε στα XP με τα updates του, με τα service pack του & όλα του τα καλούδια!
Ε, μέχρι τη φάση που αποφάσισα να "ντύσω" τα XP, Windows 7 (είχε ανοίξει το Τριώδιο!
).
Τι μέγα λάθος, τι απίστευτη χαζομάρα, τι πρωτοφανής αφέλεια, να πιστέψω ότι θα βάλω theme το οποίο τροποποιούσε -μέσα σ' όλα τ' άλλα- dlls & αρχεία από τον /system32 και ότι θα δουλέψει "τζάμι"!
Εννοείται ότι τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα όταν το "ξήλωσα". Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι "πήρε" παραμάζωμα, αλλά μέσα σε όλα τ' άλλα έχασα:
α) Τα εικονίδια που είχα στην επιφάνεια εργασίας! Ό,τι και να έβαζες πάνω στην επιφάνεια εργασίας, χανόταν! Το πήρε το εύρηκα, ένα πράμα! Αν έμπαινες βέβαια στο desktop με windows explorer, μια χαρά τα έβλεπες όλα τα εικονίδια!
β) Τα εικονίδια συστήματος για τα "ο Υπολογιστής μου", "Θέσεις δικτύου", "τα έγγραφά μου", "οι εικόνες μου" κτλ.. Μην σας κουράζω!
Το καταλάβατε!
γ) Έκτοτε δεν ξαναδούλεψαν ποτέ τα thumbnails! Αλλά φευ, ούτε αυτό ήταν στα χειρότερα!
δ) Το καλύτερο όλων είναι ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα έσκαγε ο explorer. exe (να μη μιλήσω), συμπαρασύροντας ό,τι έβρισκε στο διάβα του: από τη δουλειά μερικών ωρών που νόμιζα ότι είχα σώσει, μέχρι drivers για peripherals...
Έκτοτε, δεν ξαναπείραξα Windows - α, πα, πα! Ένα wallpaper & πολύ τους είναι!
Ακόμα και στα 7άρια που τα πράγματα είναι απείρως πιο ελαστικά, δεν σκαλίζω - πώς το
angel_grig είπε:
δικο μου ειναι το pc οτι θελω του βαζω!
Α, να γειά σου!