Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Συμφωνώ με τα χίλια...herco είπε:Στα σχολια του link που παραθετεις - καποιο παλικαρι γραφει
Ο οποιος προφανως εχει πιασει το νοημα αλλα εχει την υπομονη (?) να περιμενει να κανουν τα windowz οτι κανουν ΟΛΑ τα υπολοιπα λειτουργικα εδω και χρονια.
Aardvark είπε:
Ε, θα τον πήρε το Πύλες με τα εμβόλια στο χέρι και θα του τα είπε ένα χεράκι, αν και νομίζω ότι εννοούσε ο Μπάλμερ ότι το 2012 θα είναι διαθέσιμα για τους developers...άγνωσταί αι βουλαί του ΜπάλμερShock είπε:Νομίζω σήμερα το πήρανε πίσω για το 2012
Για πες τι εκανες και σου βγηκε στραβα?D@redevil είπε:Θ' ανοίξει μεγάλη "πληγή" η Microsoft, αν κόψει το customization.... (και ειδικά στα windows, το customization το έχω πληρώσει πολύ ακριβά...)
Kαλα αυτοι εκει στην M$ δεν παιζονται!Εδω στα windows 3.1 αλλαζες το wallpaper αλλα στα 8αρια δεν θα μπορεις γιατι λενε οτι δεν θα φαινεται στο Metro interface...και τι σας νοιαζει ρε παιδια εσας αν θα φαινεται ή οχι?δικο μου ειναι το pc οτι θελω του βαζω!krem13 είπε:να δω τι άλλο θα αλλάξουν/αφαιρέσουν στα windows 8...http://tech.pathfinder.gr/IT/software/1752338.html
Άμα σε πω τι χαζομάρα έκανα, θα με φασκελώνεις εξ' αποστάσεως!bspus είπε:Για πες τι εκανες και σου βγηκε στραβα?
Α, να γειά σου!angel_grig είπε:δικο μου ειναι το pc οτι θελω του βαζω!
Θα εβαλες κανενα vista pack απο αυτα που κυκλοφορουσαν τοτε. Καποια οντως ειχαν προβληματα.D@redevil είπε:Άμα σε πω τι χαζομάρα έκανα, θα με φασκελώνεις εξ' αποστάσεως!![]()