Έχοντας κανει την προετοιμασία μου η εγκατάσταση windows ηταν εντελως ανώδυνη. Οχι μονο αυτο αλλα ηταν εξαιρετικα γρηγορη και απροβληματιστη.
Επειδη
τα εχουμε ξαναδει πανω-κατω, θα αναφέρω εν συντομία οτι εγκατέστησα τα παρακάτω:
- Intel Chipset driver 6.3.0.1007
- 48bit LBA Patch
- DirectX Runtime 9.0c
- Nvidia 81.98
- Native USB disk driver for Win98SE
- Paragon NTFS for Win98
- zeckensack's Glide wrapper
- Daemon Tools 3.47
- 7zip
- Total Commander
Δεν αντιμετώπισα καμια απο τις δυσκολιες που ειχα στην προηγουμενη εγκατασταση και για την ακρίβεια ολοκλήρωσα την εργασια, μαζι με τις εγκαταστασεις των παιχνιδιων σε περιπου μιση ωρα απο την πρωτη εκινηση. Ναι ακομα και το Daemon Tools που μου ειχε βγαλει την πιστη την προηγουμενη φορα, τωρα εγκατασταθηκε και δουλεψε με την πρωτη. Εχω δουλεψει τοσο προσωπικα οσο και στην εργασια μου εκατονταδες υπολογιστες με windows 98, αυτος εδω ειναι ευκολα ο πιο γρηγορος που εχω δει ποτε.
Το μονο πραγμα που χρειάστηκε να κάνω, ειναι να απενεργοποιήσω απο το bios τον USB 2.0 EHCI controller γιατι με αυτον ενεργοποιημένο ολες οι usb θυρες είχαν διάφορες περίεργες συμπεριφορές. Μετα την απενεργοποίηση ολα δουλεύουν ομαλα.
Ας δουμε μερικες φωτογραφιες.
Η επιφανεια εργασιας
DMA για τους δισκους και το dvdrw.
To IRQ steering λειτουργεί φυσιολογικά
Το floppy, το dvdrw και το card reader δουλεύουν φυσιολογικά.
Τι ακουω; Φυσικα, Motorhead - Overkill (1979)
Total Commander (ή αλλιως: το δεξι μου χερι). Ακομα και η πιο προσφατη εκδοση παιζει αψογα στα windows 98!
Ο δευτερος δισκος ειχε απο παλια ενα NTFS partition το οποιο αναγνωρίζεται κανονικα με την εγκατάσταση του Paragon NTFS for Win98.
DirectX κομπλε
Ο driver της καρτας γραφικων απροβλημάτιστος.
Αφου ολα παιζουν φυσιολογικα, ειπα να ολοκληρώσω το cable management και να κλεισω το κουτι. Απεδείχθη πολυ πιο ευκολο απ' οτι φοβομουν.
Απαραιτητα αναλωσιμα και εργαλεια.
Ξεχασα να βγαλω φωτογραφια απο το συμμάζεμα στο πισω μερος του υπολογιστη, αλλα δεν ηταν τιποτα το τρελο.
Ο υπολογιστης σε ολο του το μεγαλείο.
Στην συνεχεια, παιχνιδάκια, συμπεράσματα και σκέψεις.