Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πραγματι εχεις δικιο...ο server με Linux που εχουμε στη δουλεια εργαζεται "μονος" του απο το 1998 χωρις καμια ανθρωπινη παρεμβαση....οντως ειναι να απορει κανεις...ΕΛΕΟΣ....Για σταθεροτητα να το συζητησουμε αλλα για συντηρηση..ΕΛΕΟΣ!
shock είπε:Το μόνο που έκανε αυτή η εταιρεία ήταν να βάζει τρικλοποδιές σε άλλες εταιρείες, να τις εξαγοράζει, να τις βγάζει έξω από το παιχνίδι και να βγάλει ένα κέλυφος για τις μαιμούδες που το ονόμασε windows
ΝΑΙ η Apple μπορεί να είναι χειρότερη από την M$ αλλά η Commodore δεν ήταν. Όταν η IBM/Microsoft σκότωναν τη διαφημιστική καμπάνια της Amiga στα late 90s γιατί δεν είχαν τεχνολογία να την φτάσουν εσύ που ήσσυν; Για σκέψου πως θα ήταν το internet και η πληροφορική σήμερα αν είχες επιλογές; Nα έμπαινες μέσα στο Πλαίσιο και να είχες να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα falcon 2006, μιας Amiga 9000 και ενός PC συμβατού με windows.
Πότε θα καταλάβετε ότι είναι χειρότερα τα πράγματα τώρα; Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα μονοπώλειο που δεν χρειάζεται να πιεστεί για να βγάλει κάτι καλύτερο. Η μόνη φοβία της M$ αυτή τη στιγμή είναι το LINUX. Και όχι γιατί είναι καλύτερο. Ποτέ δεν είχε πρόβλημα με το καλύτερο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει κάτι μπροστά της για να το χτυπήσει.
ΟΚ. Σταματάω εδώ λοιπόν.Wally είπε:εκανα edit αυτο που εγραψα για τη διατηρηση του ηπιου κλιματος και μονο, αλλα προσεχε λιγο πως εκφραζεσαι
Ποίος τα έκανε γνωστά στον κόσμο? Ο πιγκουίνος?shock είπε:Ή εγώ ζούσα σε άλλο πλανήτη ή εσύ έχεις κενά ιστορίας.Ποιος μωρέ δημιούργησε το tcp/ip πρωτόκολλο που μιλάς εσύ;
Τι γράφει το signature του IE που χρησιμοποιείς;
Ποιος έφτιαξε το web?
Με τι μοιάζουν τα windows που χρησιμοποιείς
Ποιος σνόμπαρε το internet το 95?
Ποιος σνομπάρει ακόμα και σήμερα τα W3C standarts με αποτέλεσμα να βλέπουμε τα αίσχη (you need IE 5 or newer)?
Δεν κάνεις ενα γκάλοπ να δούμε πόσοι είμαστε εδω μέσα με τις "μαϊμούδες" και πόσοι με άλλα?shock είπε:Το μόνο που έκανε αυτή η εταιρεία ήταν να βάζει τρικλοποδιές σε άλλες εταιρείες, να τις εξαγοράζει, να τις βγάζει έξω από το παιχνίδι και να βγάλει ένα κέλυφος για τις μαιμούδες που το ονόμασε windows
H Apple ουδέποτε υπήρξε χειρότερη απο την IBM (με την MS δεν καταλαβαίνω την σύγκριση - αν εννοείς στα λειτουργικά, ναι κι εκεί καλύτερη ήταν). Άλλα την φάγανε - όχι η Microsoft.shock είπε:ΝΑΙ η Apple μπορεί να είναι χειρότερη από την M$ αλλά η Commodore δεν ήταν. Όταν η IBM/Microsoft σκότωναν τη διαφημιστική καμπάνια της Amiga στα late 90s γιατί δεν είχαν τεχνολογία να την φτάσουν εσύ που ήσσυν;
Η Apple αν και ήταν μορφή στα λειτουργικά έβγαλε από μόνη της τα ματάκια της. Θυμάστε την εποχή που άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα Apple compatibles? Η Apple έπεσε να τους φάει και τους τάραξε στις μυνήσεις. Και μετά σου λέει think different και τρίχες κατσαρές.keeper7k είπε:H Apple ουδέποτε υπήρξε χειρότερη απο την IBM (με την MS δεν καταλαβαίνω την σύγκριση - αν εννοείς στα λειτουργικά, ναι κι εκεί καλύτερη ήταν). Άλλα την φάγανε - όχι η Microsoft.
Όσο για την Amiga, όταν μεσουρανούσε την είχα εγώ και άλλοι 200. Όποιος ισχυρός και να έβγαινε θα την έτρωγε (έστω και υποδεέστερος) - δεν είχε τόοοσο μεγάλη δύναμη πιά. Στο κάτω κάτω δεν έβγαλε ποτέ την ταμπέλα της παιχνιδομηχανής απο πάνω της. Γι'αυτό φταίει η MS ή το marketing της Commodore??
Και που να δεις ποσοι εχουν QWERTY διαταξη πληκτρολογιου αντι για καποια αποδοτικοτερη.keeper7k είπε:Δεν κάνεις ενα γκάλοπ να δούμε πόσοι είμαστε εδω μέσα με τις "μαϊμούδες" και πόσοι με άλλα?
telamonas.stokos είπε:Keeper , παμε για φαγητο και τα λεμε αργοτερα ε ?![]()
telamonas.stokos είπε:...Και θα θελα να ξερεις οτι μπορεις αυτη τη στιγμη να παρεις ενα τηλεφωνο , να στειλεις ενα email , να γραψεις ενα γραμμα και να παραλαβεις ΟΣΑ λειτουργικα Linux θες χωρις καμια (μα καμια) χρεωση. Με τη συσκευασια τους και με online δωρεαν υποστηριξη.
Αυτο ειναι dedication, wally ...
Μία από τα ίδια, ώσπου βαρέθηκα να ακούω ότι θα μου το στείλουν ή θα μου το γράψουν και το κατέβασα μόνος μου, το έκαψα, το έτρεξα, έπαιξα λίγο μαζί του. Παρακάτω θα γράψω τις εντυπώσεις μου.Wally είπε:...Παντως το ubuntu εδω και 4 μηνες το περιμενω.Για σταθεροτητα να το συζητησουμε αλλα για συντηρηση..ΕΛΕΟΣ!
Παραδειγματα ambu , πες καποια περιπτωση.αλλά αυτά τα μισά που θέλουν οι απλοί επαγγελματίες και οι απλοί χρήστες τελικά ΔΕΝ τα κάνει
Τι εννοεις τωρα ? το περιβαλλον των windows ειναι μια αντιγραφη/προσαρμογη του αντιστοιχου του mac - το οποιο με τη σειρα του εχει παρει τα βασικα απο τα συστηματα της Aldus καμια 30 χρονια πριν.εάν έφτασε στο σημείο να αντιγράφει το περιβάλλον των windows που αντέγραψαν το περιβάλλον των mac που δεν ξέρω αν ήταν τα πρώτα αλλά δεν το δέχονται οι leading and bad companies... ποιος ο λόγος.
Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν να υποθέσω ότι ισχύει το ακριβως αντίθετο. Linux Rulez for them.telamonas.stokos είπε:Για το παραδειγμα σου με την εφαρμογη που χρησιμοποιεις στη δουλεια σου - αντιστοιχα - και πολυ ακριβοτερα σε κοστος προγραμματα (industrial & art animation) που εχουν χρησιμοποιηθει για την κατασκευη γνωστων ταινιων (πχ Shreκ ) βγαινουν μονο σε Linux...οποτε και αυτοι γιατι να ασχοληθουν με τα "παραθυρα" ετσι ?
Δυστυχώς όπως ήδη έγραψα, για μένα και το σπίτι ανά περιόδους πηξίματος, χώρος εργασίας είναι...telamonas.stokos είπε:Το θεμα ειναι τι κανεις στο σπιτι σου και πως καλυπτεσαι/διασκεδαζεις με το μηχανημα σου. Στη δουλεια μας καλως κακως, αλλοι αποφασιζουν για το ποια πλατφορμα θα χρησιμοποιησουν.