Windows & Linux

Αρδουιν

Σου πρεπει ενα μεγαλο μπραβο για τη δοκιμη της Live διανομης που εκανες.

Οντως η πρωτη (και η δευτερη) αισθηση που σου αφηνει το desktop ειναι οτι δεν διαφερει πολυ απο των windows. Συνειδητα γινεται αυτο - μιας και οι Live διανομες απευθυνονται σε ανθρωπους που δεν εχουν προτερη εμπειρια και θελουν απλα να δουν τι παιζει. Η μεγαλη διαφορα που κρυβεται ειναι οτι δεν υπαρχει ενα μονο desktop συστημα (GUI) αλλα τουλαχιστον 10.

Αυτο συμβαινει γιατι το Linux δεν ειναι "δεμενο" με καποιο γραφικο περιβαλλον - χρησιμοποιεις οποιο θες και σε εξυπηρετει.

Οντως υπαρχει πολυ windowιλα στο αιμα μας - ευτυχως υπαρχει και μεγαλη γκαμα ρυθμισεων και μπορεις να κανεις αυτο που θελεις οπως το θελεις. Ελληνικα αλλαζω και εγω με ΑLT-SHIFT. :p

Το θεμα του ΣΚΟΡ4 που θιγεις ειναι τεραστιο και συντομα οι κυριοι Tim Musson & David Neary θα βρεθουν αντιμετωποι με το τερας που δημιουργησαν. Κερδιζω 1 παιχνιδι στα 10 και παιζω καθε μερα - απαραδεκτο - πως θα τραβηξουμε κοσμο στο λειτουργικο αμα τους τσακιζουμε τα νευρα :mad:

Σχετικα με το SUSE , δεν εχω καμια διαθεση να διαφωνησω με κανεναν του συναφιου :biglaugh: αλλα η αποψη μου ειναι οτι εγκατεστησες τη καλυτερη διανομη (Ubuntu Rulez !!). Θα μου πεις οτι δεν ξερεις ποιες ειναι οι διαφορες και γιατι η μια να ειναι καλυτερη απο την αλλη ? Δυστυχως εχει να κανει με τα "εσωτερικα" προβληματα της κοινοτητας του λειτουργικου. Μπορει να μην υπαρχουν "χρηματικα" συμφεροντα και τριβες στο Linux αλλα οι εγωισμοι προκαλουν ακομα και σε αυτο το τεραστιο project πολλα προβληματα.

Οτιδήποτε καινούριο εισβάλλει στην ζωή σου πρέπει να έχεις υπομονή για να το μάθεις και απο αυτο δεν εξαιρούνται ούτε τα linux αλλά ούτε φυσικά τα windows τα οποία δεν τα γνωρίζαμε εκ γενετής αλλά τα μάθαμε

Αυτο ειναι ατακα :thumbup:

και παλι μπραβο keep walking :)
 
Arduinna....Τώρα που πέρασες το Aero theme μην δοκιμάσεις να τα κάνεις απεγκατάσταση διότι θα ψιλοχαλάσουν τα windows ( ψιλοχαλάσουν τα windows.....μπλε οθόνες...χτύπημα στον kernel......Κάπου το σενάριο το έχω ξαναδεί!!) :D :D
 
Ευχαριστώ Τελαμώνα. Είμαι πεισματάρα εγώ δεν θα το βάλω κάτω τόσο εύκολα!Αλλά αυτό το cd που έχω για τα linux είναι ολόκληρο το λειτουργικό?Η χρειάζομαι και κάτι άλλο?Θέλω να δώ πολλά πράγματα πως δουλεύουν. Δόξα τω Θεώ η linux κοινότητα είναι πολύ ενδελεχής στις πληροφορίες της. :)

Ακμακα μη με τρομοκρατεις!Όχι οτί σκόπευα να το απεγκαταστήσω αλλά θέλω να έχω επιλογές!(To aero είναι αυτό που κάνει τα windows διάφανα ή εγώ μπερδεύομαι?Διοτί κατέβασα και κάτι άλλα κι έχασα λίγο το μέτρημα...)

Εγώ πάντως μια και είμαι της ψυχεδέλειας έχω τα windows xp με ένα wallpaper της apple και εικονίδια πιγκουινάκια! :D Κι έτσι όλοι είναι ευτυχισμένοι!

Υ.Γ. Τελαμωνα την ταινια απο την οποία πήρες το καινούριο σου avatar θέλω εδώ και καιρό να την δω αλλα δεν ετυχε ακόμα!Είναι ωραια?
 
(Προσωπική γνώμη)Είναι χαμήλών τόνων αλλά μπορώ να πω πως μου ψιλοάρεσε!Δεν είναι και άσχημη, δεν χάνεις τίποτα να την δεις.Εξάλου οι γνώμες πάντα διαφέρουν!
 
ολόκληρο το λειτουργικό είναι! Full κομπλέ!
 
Από τη Παρασκευή δεν είχα γράψει για να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα. Το καλό βέβαια είναι ότι το forum αυτό απαρτείζεται από εξαιρετικά παιδιά (τι παιδιά δηλαδή εκτός των xalia,sd οι άλλοι είμασττε με το ένα πόδι) που δεν ανεβάζουν τους τόνους γενικότερα. Αν και περίμενα στις κονσόλες να γίνει το μπαμ μια μέρα, κόντεψε να γίνει σε αυτό το thread. Κια δεν βγάζω τον ευατό μου απέξω.

Αφού βγάλατε όλοι τα συμπεράσματα σας, θα σας πω και εγώ τα δικά μου (αν σας ενδιαφέρει).

Από την αρχή φώναζα μην κρίνετε πιο είναι καλύτερο και πιο χειρότερο. Στο Linux δεν θα πάει κάποιος γιατί είναι καλύτερο (αυτό είναι μια άλλη συζήτηση αρκετά μεγάλη).

Για να κάνεις την αλλαγή θα πρέπει να έχεις λόγους. Κατεμέ αυτοί είναι:

-License, για τους ρομαντικούς που λέει ο Ambu. Εγώ πάλι πιστεύω ότι αυτοί δημιουργούν τις εξελίξεις. Κάτι τύποι σε ένα γκαράζ,(Apple) ένας έφηβος κλεισμένος στο δωμάτιο του για μήνες (Linus), κάτι φοιτητές με όνειρα (Andreessen), Alan Cox, Maddog, Joy Miner, οι Έλληνες που τρέχανε στις Βρυξέλλες για να σταματήσει το πατεντάρισμα του λογισμικού, οι "ρομαντικοί" που σπάνε τα drm των aac, wmv και άλλων για να έχουμε εμείς την "δωρεάν" μουσική μας. Ήθελα να ήξερα αυτοί που κρίνουν τους ρομαντικούς δε χρησιμοποιούν azureus, firefox,scummvm, emule, dc, phpbb; Αυτά τα projects δημιουργήθηκαν από ανθρώπους που πίστεψαν ότι για να φτιαχτεί κάτι καλό αυτό θα πρέπει να ανήκει σε όλους. ο καθένας δίνει ένα μικρό κομματάκι και παίρνει πίσω το σύνολο. Τώρα που το διαβάζω πράγματι φαίνεται ρομαντικό. Δουλεύιει όμως.

-Αυτοί που διαβάζουν το license

-Αυτοί που δε γουστάρουν τα μονοπώλεια Αυτοί μάλλον ανήκουν στους ρομαντικούς. Είναι μια άποψη κι αυτή. Αλλά δε μπορείς να πεις στον άλλον ότι ζει σε άλλη πραγματικότητα ήτε είναι ιδιώτης σαν κι εμάς ήτε επιχείρηση. Δες google ας πούμε, έχει μόλις 750000 linux συστήματα.

-Αυτοί που τους ενδιαφέρει η ασφάλεια και τους κουράζουν καθημερινά μικρά προβληματάκια

-Ενδιαφέρον. Αυτοί που έχουν χρόνο και διάθεση να μάθουν κάποια πράγματα και έλκονται από το διαφορετικό. Οι περισσότεροι μένουν. Κάποιοι βαριούνται, κουράζονται, περιμένανε ίσως άλλα πράγματα που δεν τα βρήκαν.

-Αυτοί που το χρειάζονται για τη δουλειά τους. Τα παραδείγματα που έφερε ο telamonas ας πούμε (renderman).

-Κόστος. Μέσα στη δουλειά μου (πληροφορικάριος τα τελευταία 12 χρόνια) έχω δει εταιρείες που δε θέλανε να ακούσουν τη λέξη Linux και μετά από λίγα χρόνια κάνανε 180 μοίρες στροφή. Είναι πολλά τα λεφτά που σκάνε σε licenses οι εταιρείες. ΔΕ θέλετε να ξέρετε πόσο κάνει το συνολάκι XP+Office για 600 θέσεις. Αν μπορείς να κόψεις το δεύτερο... το κάνεις. Οσο αφορά τους servers εκεί να δείτε κάτι ωραία συμβόλαια συντήρισης. Οταν μαθαίνουν πόσο κάνει το συμβόλαιο της RH αναθεωρούνται πολλά!!

-Τα εργαλεία που χρησιμοποιείς για να κάνεις την δουλειά σου να υπάρχουν και στο Linux. Ως επι το πλείστον υπάρχουν. Είχα αναφερθεί στο crossoffce, winex και να θυμίσω ότι το vmware είναι δωρεάν. Που σημαίνει ότι αν δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τρόπος να τρέχεις την εφαρμογή σου (δύσκολα σήμερα) μπορείς να τρέξεις τα windows κάτω από vmware και να έχεις και το κεφάλι σου σίγουρο ότι το tcp/ip stack που κοπανάνε απέξω θα αντέξει.

Ας ξεφύγουμε λίγο από το Linux όμως γιατί από την αρχή προσπαθούσα να τονίσω ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το Linux το θέμα μου λέγοντας να επικεντροθούμε λίγο στο αύριο. Ο telamonas σε άλλο thread το είχε πει καλύτερα από μένα αλλά ας κάνω μια προσπάθεια.

Δεν χρειάζεται να δενόμαστε πίσω από το άρμα κάποιου. Οταν υπάρχει κάποιο software που μας κάνει τη δουλειά μας και η άδεια χρήσης του είναι ελεύθερη (ΟΧΙ OPEN SOURCE, είναι άλλο πράγμα) τότε καλό είναι να το χρησιμοποιούμε. Δεν σε βολεύει το Linux; Υπάρχουν άπειρες εφαρμογές μικρές, μεγάλες στα windows που θα σε βολέψουν. Κάποια θα σου κάνει δε μπορεί. Δες browser ας πούμε. Γιατί να δεθείς με τον IE όταν υπάρχουν ίσες ή και καλύτερες λύσεις. Θες να γράψεις απλά προγράμματα σε C δες DEVC++. Δες το 7zip, το cygwin για τους επαγγελματίες της πληροφορικής. Ακόμα και το OpenOffice αν δεν χρησιμοποείς το 100% του MSOffice είναι μια καλή λύση. Δε λέω ότι είναι πανάκεια όλα αυτά αλλά αν κάνεις τη δουλειά σου όπως λέει ο φίλος ambu, που είναι πρόβλημα; + ότι αναγκάζεις τις εταιρείες ή να αποδεχτούνε τη GPL και να βοηθήσουν ή να βελτιώσουν τα δικά τους προγράμματα.

Κλείνοντας ήθελα να πω ότι δε μπορείς να έχεις άποψη για ένα λειτουργικό σύστημα σαν το Linux με ένα Live CD και κλικάροντας 2 ώρες τις εφαρμογές στο menu εκκίνησης. ΔΕΝ κατακρίνω κανένα αν το κάνει. Απλά πιστεύω ότι δεν έχεις δει τίποτα από το παγόβουνο. Πόσο μάλλον αν σκεφτείς ότι δεν είναι ένα distribution εκεί έξω αλλά 250+. Να μην πούμε για X Servers, windows managers, desktop managers, και συνδυασμούς αυτών. Μιλάμε για το ΧΑΟΣ. Εξελίσσεται τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνω να ενημερώνομαι.

Αυτά και sorry αν με παρεξήγησε κανείς.

@telamonas το firmware των ΙΒΜ servers έρχεται σε μορφή rpm. Η μέθοδος εγκατάστασης προγραμμάτων στο AIX είναι το rpm. Όχι δε στη λέω για το apt αλλά για να καταλάβεις ότι είναι απλά θέμα χρόνου. (μουσική από star wars)
 
Εχω μια ταση να συμφωνω με τον φιλο μου τον Shock και δεν θα αλλαξει αυτο τωρα. :biglaugh:

Πραγματι το linux ειναι για χρηστες που αγαπουν το "μηχανακι" τους , για ανθρωπους που τους αρεσει το καινουργιο το διαφορετικο και δεν τους βολευει να τους κοροιδευουν - ειναι γιαυτους που Θελουν να δουν πολλα πραγματα πως δουλευουν ( Ατακαδορισσα Αρδουιν :) )

Ειναι αληθεια οτι 1-2 ωρες κλικς σε ενα Live cd ειναι πολυ λιγα για να καταλαβει κανεις με τι εχει να κανει - αλλα αν του μεινει η αισθηση οτι δεν χανει τιποτα να το επαναλαβει τοτε ο σκοπος του Live cd (η πρωτη γνωριμια δηλαδη) εχει επιτευχθει.

Το GNU/Linux (η σωστη ονομασια του λειτουργικου) αποτελειται απο τον πυρηνα (Linux) απο τα shells (GNU Project) απο τον X Server και απο τον Desktop Manager - τουλαχιστον ετσι διατιθεται στις περισσοτερες διανομες. Και φυσικα χωραει με το παραπανω σε ενα cd.

Αλλες διανομες διαφοροποιουνται στο τι ακριβως προσφερουν στον χρηστη - απο πολυ λιγοτερα αλλα σαφως επιλεγμενα προγραμματα ( Damn Small Linux - με μεγεθος 50 Mbs !!) μεχρι τεραστιες σε μεγεθος αλλα και υποστηριξη ( Debian GNU/Linux με μεγεθος 2 dvds και 16000 προγραμματα και εφαρμογες).

Αλλες διανομες στηριζονται σε καποιες αλλες - αλλες χρησιμοποιουν αλλους πυρηνες και αλλα shells - αλλες εχουν το συστημα διαχειρησης πακετων της μιας αλλα τον πυρηνα καποιου αλλου λειτουργικου ..... και παει λεγοντας.

Ειναι πραγματικα αξιοπεριεργο το μεγεθος του "κυματος" απο Ελευθερες , Ανοιχτες και χωρις κοστος εφαρμογες που μας περιβαλλει και μεις δεν καταφερνουμε να δουμε παρα ελαχιστα πραγματα - η "κουρτινα" εχει πολλες πτυχες και καταφερνει να τα καλυπτει καλα.

Δεχομαι τη μπηχτη του Shock :biglaugh: για την SuSE και το rpm της αλλα θα θελα να γραψω 2 λογια για την Ιστορια του πραγματος.

Τον παλιο καλο καιρο για να εγκαταστησεις ενα προγραμμα στο Linux ακουλουθουσες την διαδικασια που ηξερες απο το UNIX.... επαιρνες τον πηγαιο κωδικα (το προγραμμα δηλαδη στην αρχικη του μορφη - Pascal, C, κλπ κλπ) το μεταγλωτιζες (compiling) ...εσκαγαν οι εξαρτησεις (δηλαδη τα υπολοιπα προγραμματα που ηθελε το δικο σου για να τρεξει....χαμος) ...εβρισκες τις εξαρτησεις (βιβλιοθηκες επι βιβλιοθηκων ) ...ξανα compile...ματα ξανα εξαρτησεις κλπ κλπ....και καποια στιγμη ηταν ολα ετοιμα :)

Αυτο φυσικα δεν ηταν user friendly λειτουργικο συστημα...παροτι δουλευε εξαιρετικα σταθερα και απροσκοπα - αυτος ηταν και ο ενας απο τους δυο λογους (ο αλλος ηταν το desktop) που αργησε το Linux να γινει προσιτο στον καθημερινο χρηστη.

Καθισε λοιπον η SuSE και εφτιαξε το rpm ενα συστηματακι δηλαδη πακεταρισμενων εφαρμογων. Καλουσες απο την γραμμη εντολης ή απο την επιφανεια εργασιας το προγραμμα που ακολουθουσε το προτυπο πχ pacman.rpm και η ενσωματομενη εφαρμογη διαχειρισης το εκανε compile , εβρισκε τις εξαρτησεις τα εγκαθιστουσε ολα μαζι και voila !!

Φυσικα η "κοινοτητα" δεν το παραδεχτηκε ανοιχτα (οι μεγαλοι εγωισμοι ειναι ενα μειον της ολης προσπαθειας) και ακολουθησε αλλους δρομους.

Το τεραστιο project Debian εβγαλε το deb και πακεταριζε στο δικο του format...πχ pacman.deb κλπ κλπ κλπ

Το θεμα του πακεταρισματος δημιουργησε μεγαλες τριβες - δεν εχει βρεθει ακομα ενα ενοποιημενο προτυπο και οι καυγαδες συνεχιζονται.

Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι υπαρχει προβλημα σε καποιον που θα επιλεξει την ταδε διανομη με το ταδε πακεταρισμα μιας και ΟΛΕΣ οι εφαρμογες υπαρχουν για ολα τα συστηματα....απλα σε δουλεια να βρισκομαστε :)

Προσωπικα εχω κολλημα με τα παιδια του Debian και το deb ειναι το μονο προτυπο που δουλευω (SuSE sucks !!!) .... αυτα ως απαντηση στα Shockαρισμενα παδια της SuSE :diablotin: :diablotin:

Κλεινοντας το μακροσκελες και βαρετο αυτο post, νομιζω shock οτι ειναι ωρα να γραψεις/ουμε μια παρουσιαση εγκαταστασης με screenshots και σχολια. :cool:
 
Μήπως όμως όλες αυτές οι ευκολίες που έγιναν ως προς την φιλικότητα δημιουργούν μια αστάθεια στο λογισμικό και έχουμε κολλήματα και στο linux πλέον? Κάτι τέτοιο έχω ακούσει. .Ότι δηλαδή ο πυρήνας του είναι σταθερός όχι όμως το τελικό προϊόν! και δεν μιλάω για κολλήματα όπως τα windows αλλά για μικροκολλήματα
 
Ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι....

Το The Life Aquatic μου αρεσε πολυ - ειναι μια περιεργη κωμωδια που ξεκιναει σατυριζοντας τον Κουστω ως βαση για να καταληξει να κριτικαρει το γελοιον του πραγματος του να ζει κανεις σημερα. Εχει περιεργο ρυθμο και χαρακτηριστηκε βαρετη απο πολλους "επαγγελματιες" του κινηματογραφου αλλα η αδυναμια μου στον Μπιλ Μαρευ ειναι υπερβολικη και δεν με εριξαν οι κριτικες. Μ'αρεσει το νεο του Look του "χαμενου"...στο Lost in Transation ηταν επισης απιθανος. :thumbup:

Εχεις ενα δικιο akmaka στο σημειο οτι οποτεδηποτε προσπαθησει καποιος να φερει το desktop οποιουδηποτε λειτουργικου στα ακρα - αρχιζουν τα κρεμασματα και τα κολληματα. Τα παιδια του mac εχουν λυσει το προβλημα αυτο μιας και το hardware ειναι κοινο σε ολους και αρα τεσταρισμενο στο τι σηκωνει και τι οχι. Ενας λογος λοιπον που το κορυφαιο desktop ειναι το MacOSX.

Τωρα στο Linux , ναι σπανιως καποια desktop προγραμματα δειχνουν ελλειψη σταθεροτητας σε συγκεκριμενο (αδυναμο) configuration αλλα εκει ακριβως δειχνει τις αρετες του ο πυρηνας - αν καποιο προγραμμα κρεμασει , απλα κλεινει - χωρις να επηρεαζει σε τιποτα τα υπολοιπα αλλα και την ομαλη λειτουργια του pc. Προσωπικα το τελευταιο εξαμηνο μονο μια εκδοση του Azureus με χαλασε γιατι επεμενε να δειχνει ενα μηνυμα λαθους χωρις να μπορω να το σβησω απο το προγραμμα . Με χειροκινητη διαγραφη του αρχειου log - το προβλημα λυθηκε χωρις περαιτερω ιστοριες.
 
Μα φίλε μου telamona εγώ προτιμώ το apt. Επείσης το rpm είναι ιδέα της redhat (RedhatPackageManagement)

Το Suse το προτείνω στους νέους για το yast και μόνο. Τους είναι πιο απλή η μετάβαση.

Επείσης και το fedora (πρώην redhat) και το suse που ήταν καθαρά rpm διανομές υποστηρίζουν apt-get. Debian rulez them all:D

Για τα κρασσαρίσμα φίλε akmakas που λες, ναι υπάρχουν αλλά δεν είναι του πυρήνα. Πολύ σπάνια θα δεις Oups * έτσι λέγονται τα κρασαρίσματα του). Αρκετές φορές βέβαια κρασάρει ο X Server με αποτέλεσμα να μην έχεις τον έλεγχο του πλξκτρολογίου και του ποντικιού. Το αστείο είναι ότι μπορείς να μπεις κανονικά από άλλο PC και να συνεχίσεις να δουλεύεις!!

Είναι παράλογο το ξέρω. Κανείς δεν είπε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Επείσης το 3D περιβάλλον (αλλά MacOSX) δεν είναι και το πιο bugfree. Ελπίζω να είναι κατανοητό ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με το Linux. Το δικό μου περιβάλλον ας πούμε είναι της NVidia και έχει αρκετά bugs γιατί είναι κλειστό. Οι απλοί X servers έχουν λιγότερα προβλήματα (και φυσικά αρκετά λιγότερη ταχύτητα). Η NVidia δεν ήθελε να ανοίξει τον κώδικα της να την βοηθήσουν.....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
telamonas.stokos είπε:
Ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι....
Εχει περιεργο ρυθμο και χαρακτηριστηκε βαρετη απο πολλους "επαγγελματιες" του κινηματογραφου αλλα η αδυναμια μου στον Μπιλ Μαρευ ειναι υπερβολικη και δεν με εριξαν οι κριτικες. Μ'αρεσει το νεο του Look του "χαμενου"...στο Lost in Transation ηταν επισης απιθανος. :thumbup:

OFF-TOPIC : Στο Osmosis Jones μου είχε αρέσει πάντως...Μια ταινία για όλη την οικογένεια... :)
 
Σωστος ο Shock (as always) :thumbup:

Debian Rulez !!
 
Εμένα με πείσατε πάντως.Θα κάνω και μια δοκιμή στη Debian έκδοση...Ελπίζω να μην χάσω τα αυγά και τα πασχάλια...
 
Δε βλέπεις πρώτα το Suse 10.1; Το debian θα σε ξενίσει από την εγκατάσταση κι όλας.
 
Προς το παρόν με ξένισαν οι 823746 εκδόσεις!LOL....Άντε καλα...Θα δοκιμάσω αυτό που λές shock...
 
Μεταξυ Debian και SUSE , για αρχη διαλεξε SUSE οπως λεει και ο Shock.

(μετα παρατα τα ολα και ελα στην UBUNTU family :biglaugh: )

Το osmosis jones δεν το εχω δει :mad: καλο ?
 
Αν έχεις παιδάκι να το πάρεις και να το δείτε!Είναι μισό cartoon μισό ταινία...Έχει πολύ πλάκα!

EDIT: Σας ζάλισα το ξέρω...Εγώ πρέπει να κατεβάσω το LiveDVD του Suse ή κάτι άλλο?;Βλέπω εδώ κατι να λεει Evaluation DVD και κάτι που λέει Cd-i386-GM.Τελευταία ερώτηση και μετά αρχίζω την αυτο-εκπαιδευση απο διάφορα sites! :D
 
Παιδακι ??? μπαα...ειμαι μικρος ακομα :D

Θα παω παντως να το δω

Τωρα σχετικα με το SUSE μια καλη κινηση ειναι να δεις αυτο

και να κατεβασεις το remastered dvd

(και φυσικα μην σταματας να ρωτας - κανει καλο)

:)
 
Τελαμώνα σε ποιόν δεν αρέσει η παρανομία?Χε χε...

Θα προτιμήσω το λινκ σου διοτί σαν newbie εμπιστεύομαι τυφλά τους γκουρού!

Merci!
 
Ωπα....(το γκουρουλικι μας μαρανε :biglaugh: ) μισο λεπτο !! Θα κανεις κανονικη εγκατασταση ? ή θες να το δεις Live ?

Στην 2η περιπτωση το σωστο λινκ ειναι αυτο

Συγνωμη αν σε μπερδεψα αλλα δεν ξερω τι εχεις σκοπο να κανεις :)
 
Πίσω
Μπλουζα