Αυτο ακριβωςImgema είπε:To διαστημόπλοιο της Samus θυμίζει!
Και στο Wii U δεν ξερεις ολες της λεπτομερειες των CPU,GPU και γενικοτερα αλλα φροντισες απο την αρχη μεχρι τωρα να το θαψεις.Απο δω και περα που θα αρχισει μερα με την μερα να ζεσταινει ο καιρος κοιτα να αρχισεις να κανεις προπονηση στης κωλοτουμπες γιατι θα σε χρειαστουν.Κανενα απολυτος κτηνος δεν βλεπω εγω και επισης δεν βλεπω κανεναν λογο για ενα multiplatform που θα κυκλοφορηση στο νεο xbox να μην κυκλοφορησει στο Wii U.Kαμια τεραστια και χαωδη διαφορα ισχυς δεν βλεπω οπως ειχε το Wii με τα xbo60,ps3 απλα θα μπορει κανονικοτατα το καθε multiplatform να τρεξει και στο Wii U και απλα θα γεινονται καποιες υποχωρησεις.Wally είπε:Δεν ξερουμε την καρτα γραφικων που ειναι custom-ια πανω στη νεα σειρα της Ati και επισης δεν ξερουμε τι ωθηση θα δωσουν οι συνεπεξεργαστες.Βλεπω μπολικη ESRAM για να κραταει μεγαλης αναλυση οθονιες για "φτηνο" ΑΑ.
Και λαβε υποψιν οτι μιλαμε για κλειστη αρχιτεκτονικη.
Νομιζω οτι κοιταμε ενα κτηνος.
Μην βλέπεις σκέτα νούμερα..Spartan_X είπε:Μακάρι Wally, εγώ θέλω οι νέες κονσόλες να είναι ισχυρότερες απο τα PC, γιατί αυτές σπρώχνουν τη τεχνολογία ( στα παιχνίδια ) ουσιαστικά. Απλά Περίμενα άλλα νούμερα και κάτι ποίο επαναστατικό ( το xbo60 όταν βγήκε το 2005 ήταν κτήνος ), άλλα φαίνεται οτι έπρεπε να υπολογίσουν και το κόστος