Φίλε Νίκο θα έλεγα να πας μια βόλτα από το ταχυδρομείο, άκου τι έγινε με εμένα για να καταλάβεις....
Ο τύπος τον +3 τον είχε πακετάρει σε 3 δέματα λόγω βάρους, Την περασμένη Παρασκευή μου ήρθε ειδοποιητήριο για 2 δέματα και τη Δευτέρα που πέρασε πήγα να τα παραλάβω. Την ρωτάω αυτήν, δεν κοιτάτε μήπως υπάρχει και ένα ακόμη γιατί εστάλησαν 3 μαζί αλλά έλαβα ειδοποίηση για 2. Κοιτάει αυτή και μου λέει ότι δεν υπάρχει άλλο. Λέω και εγώ, θα έρθει με καμια μέρα καθυστέρηση το τρίτο (το τροφοδοτικό). Μέχρι και σήμερα καμία ειδοποίηση δεν ήρθε και είπα μια που μεθάυριο πάω διακοπές, να περάσω από το ταχυδρομείο να ρωτήσω μήπως και χάθηκε η ειδοποίηση.
Πάω σ'αυτήν και της λέω πως έχει το πράγμα και να ρίξει μια ματιά. Μου λέει ότι δεν υπάρχει κάτι και πως ξέρει τι δέματα υπάρχουν μέσα στο ντουλάπι της.....
Μια άλλη που ήταν εκεί ανοίγει το ντουλάπι και ρωτάει όνομα, το πρώτο κουτί που έπιασε ήταν το δικό μου. Τι να πεις στην άλλην τώρα....
Περιττό να πώ ότι και αυτό είχε έρθει την ίδια ημερομηνία με τα δύο πρώτα.... τρέχα γύρευε...