Παιδιά καλώς σας βρήκα! (Αυτό είναι το πρώτο μου post εδώ).
Συγχαρητήρια και από εμένα για την προσπάθειά σας.
Θα ήθελα να σας πω και εγώ την δική μου ιστορία που ξεκινά κάπου 22 χρόνια παρά μια εβδομάδα, στις 21-6-1984. Ήταν η ημέρα που απόκτησα το πρώτο ZX-Spectrum 48K με 3 παιχνίδια. Chuckie Egg, Lunar Jetpac, Space Raiders. Από τότε και μέχρι σήμερα έζησα μια κοσμογονία και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα η ζωή μου να είναι διαφορετική. Από τα χέρια μου πέρασαν όλα σχεδόν τα home micros της εποχής, αναφέρω τα ΖΧ-Spectrum 48Κ, +2, +3, Commodore 64, MSX, Amiga500, 500+, 1200, Atari ST, BBC Micro, Dragon 64, Atari 800, Ti-994A, Amstrad 464, και 6128.
Έφτασα να γράφω σε περιοδικά για PCs μέχρι και το καλοκαίρι του 2001, όπου έφυγα αηδιασμένος από το Computer & Software μια και ο νέος διευθυντής ονειρευόταν κουστουμάκηδες και corporate περιβάλλοντα....... Τον ενοχλούσε η ενασχόληση με παιχνίδια σε βαθμό υπερβολικό και έφτασε σε σημείο να απολύσει την συντακτική ομάδα του περιοδικού γιατί είχαμε και καλά ανοίξει συζήτηση για emulators..... Απίστευτα και όμως αληθινά.....Δεν θα ξαναεπιστρέψω ΠΟΤΕ σε περιοδικό μια και η kατάσταση σε όλα είναι άθλια.
Χάρηκα πριν από μερικές μέρες όταν είδα τον Θείο (Ένας είναι ο Θείος) να μιλάει σε μία εκπομπή για τον Tesla, και ναι, ζει και βασιλεύει (Μάλιστα αναφερόταν σαν Sir Clive Sinclair - Inventor).
Χάρηκα ακόμη περισσότερο όταν βρήκα το δικό σας forum από μια παραπομπή στο Insomnia, και πραγματικά όταν κατέβασα το τρίτο τεύχος του Pixel, ρε μάγκες τι να σας πω, έβαλα τα κλάματα στην κυριολεξία. Ένα συναίσθημα σαν να περνάς σε χρονοδίνη και να ταξιδεύεις πίσω στο χρόνο. Να ξαναγίνεσαι παιδί και να νοιώθεις και πάλι μέσα σου την φωτιά να ανάβει.
Και πάλι συγχαρητήρια και συγνώμη αν σας κούρασα με τη φλυαρία μου.
Νά' στε καλά και να τα λέμε!!!!!!