Προβλήματα / δυσλειτουργίες νέου φόρουμ.

 Βρηκα οτι εχουνε χαθει  2  φωτο που ειχα ποσταρει  στο παρακατω θρεντ (1ο ποστ)





και εχω και δυο ακομα ερωτησουλες  
1) Πως γινεται να μην βαλει ολο αυτο το πραγμα οταν ποσταρουμε ενα λινκ;  ΑΚΥΡΟ αυτο,  οταν ποσταρεις το λινκ σου βγαζει ενα μυνημα που εχει επιλογη "display as a link instead" το πατας και στο βγαζει σαν απλο link οπως παλια.

2)Μου αφηνει διπλο κενο οταν παταω enter για να αλλαξω γραμμη στο κειμενο , γινεται καπως να αφησουμε  μονο κενο ωστε να ειναι κολλητα απο κατω η επομενη προταση;

ΥΓ. Οι φωτο δεν υπαρχουν ουτε στην λιστα με τα συννημενα αρχεια.

YΓ2. Η νεα πλατοφορμα ειναι πολυ ωραια, μολις μαθουμε και εμεις να την δουλευουμε νομιζω θα ειμαστε ολοι μια χαρα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επίσης χάθηκαν τα θέματα που κάνουμε παρακολούθηση(aka follow)/έχουμε συνδρομή. Δε ξέρω αν είναι δυνατόν να επανέλθουν.

Πάντως, βλέπω ότι έχει επιλογή στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων να σου στέλνει push notifications για τα θέματα που παρακολουθείς ή τέσπα αυτό υποθέτω ότι εννοεί η επιλογή αυτή.
 
Καλοτάξιδο το νέο φόρουμ. Θα'θελα να ρωτήσω κι εγώ τι πρέπει να κάνω για τις φωτογραφίες μου που χάθηκαν;;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλα δεν ειπατε οτι θα το φτιαξετε;

Για να το φτιαξω εγω πρεπει να μεταφερω ολα τα 237 album μου στο νεο forum και να μου δωσετε δικαιωματα να κανω edit ολα τα μηνυματα μου απο τοτε που γραφτηκα.

Να ξερω αμα ειναι να παω δηλωσω παραιτηση απο την δουλεια μου, για να αρχισω :p :brick: :cold:
Μην ασχοληθείς. Αλλωστε κανείς δεν ασχολείται ποτέ με τα δικά σου ποσταρίσματα και ειδικά με τις φωτογραφίες σου. Πφφφ...ψιλοπράματα.

Αγόρι μου κανονικά για σένα πρέπει να αγοραστεί μια αποκλειστική μπακαπιέρα! :D

Αλήθεια, το τσατ που είναι;;;; Ελπίζω όταν το βάλετε να μη φαίνεται από κάτω το google search, γιατί συχνά πυκνά αντί για το τσατ, ποστάριζα στο search :mad:

Θέλω να ξανατονίσω ότι η νέα πλατφόρμα μΕ αρέσει πολύ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλησπέρα σε όλους! :D

Εντάξει, τα σχόλιά σας είναι 1 + 1!

Επειδή είμαι καθοδόν από δουλειά σε δουλειά, θα δω ποιοι δεν έχετε πάρει απάντηση και θα σας απαντήσω αργότερα!
 
Μεγειά και καλοφόρετο το νέο μας forum! Είδατε που όταν όλοι γκρινιάζαμε για την προηγούμενη αλλαγή δεν είχαμε και τόσο άδικο? Τώρα μόνο καλά σχόλια υπάρχουν  ;)  

Στο προκείμενο, αν και προσωπικά δεν έχω πολλές φωτογραφίες και μεγάλη συμμετοχή στο fourm το παρακολουθώ τακτικά. Ένα θέμα που εντόπισα ότι προκύπτει με τις φωτογραφίες είναι αυτό του edit: καλώς να τις μεταφέρουν οι ενδιαφερόμενοι εδώ, αλλά κάπως θα πρέπει να τις κάνουν ξανά attach στα μηνύματά τους, σωστά? Που πολλές φορές κιόλας πρόκειται για το πρώτο post του thread οπότε έχει μεγάλη σημασία. Ίσως πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να διευκολυνθεί αυτό, πχ μια ιδέα είναι να ανοίξει το edit ανεξαρτήτως χρόνου για λίγο καιρό.
 
Εγκμ....το Inbox δε μεταφέρθηκε ε; :fafoutis:  

(ρε παίζει ο φαφούτης! :fafoutis:   :fafoutis:   :fafoutis:   :fafoutis: )
 
Εγκμ....το Inbox δε μεταφέρθηκε ε; :fafoutis:  

(ρε παίζει ο φαφούτης! :fafoutis:   :fafoutis:   :fafoutis:   :fafoutis: )
Έρχεται.... Είναι στο δρόμο (κάνουμε rebuilding). Pls stand by...

Και φυσικά παίζει ο Φαφούτης.... Ειδική παραγγελία για Rygar λέμε!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Α είπα κι εγώ.

Επίσης, αυτός που μου έβαλε τίτλο "Apple lover" (ξέρεις ποιός), του είπα να αποτρέψει την αλλαγή του member title ΜΟΝΟ, όχι όμως και να μη μπορώ να κάνω edit το προφίλ μου!!! :mad: Αντε να μην αρχίσω τώρα να ποστάρω στο παλιό φορουμ!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να συγχαρώ & ευχαριστήσω και εγώ όλους τους συντελεστές για την επιτυχή μεταφορά και τη νέα βελτιωμένη λειτουργία του αγαπημένου μας φόρουμ. Η πρώτη εντύπωση είναι άριστη και είμαι σίγουρος ότι τα μικροπροβλήματα που εμφανίζονται θα αντιμετωπισθούν με τον καλύτερο τρόπο από τους φίλτατους/ες admin.

Από μία πρώτη ματιά που έριξα σε μερικά θέματα που έχω αναρτήσει στο παρελθόν, είδα δεν εμφανίζονται φωτογραφίες από τις πρώτες κυρίως σελίδες, ενώ στη συνέχεια εμφανίζονται, αν και όχι πάντα στη σωστή σειρά. Επειδή δεν είχα δημιουργήσει album αλλά είχα κάνει attached τις φωτογραφίες, νομίζω  (από ότι διάβασα) ότι θα διορθωθούν σταδιακά από τους admin, σωστά; 

Καλορίζικο λοιπόν το νέο φόρουμ, είθε να συνεχίσει να μας ταξιδεύει εύρυθμα σε μαγικές  στιγμές του παρελθόντος που τόσο αγαπήσαμε.
 
[...]

Σημαντική ερώτηση: Αυτό με τις δύο εβδομάδες deadline για μεταφορά εικόνων που είχε ανοίξει η Μαριάνα παύει να ισχύει πλέον, αφου είναι και το παλιό φορουμ online; Δηλαδή εντάξει θα κάνουμε τις μεταφορές μας, αλλά όχι με την ψυχή στο στόμα. Αυτό θέλω να μάθω.

[....]
Ρηγανάκο τα διαβάζω εν τάχει οπότε σ' ότι βρίσκω απαντάω. Το παλαιό φόρουμ θα μείνει πάνω όσο χρειαστεί, μέχρι να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας. Απλά, θερμή παράκληση, μην το αμελήσετε, για να μπορέσουμε κάποια στιγμή να το παροπλήσουμε και να μην μπερδεύονται και τα νέα μέλη.

Σας μερσώ! :)
 
Αφήστε το σας παρακαλώ, μέχρι να αποφασίσω αν τελικά θα συνεχίσω με το παλιό ή το νέο φόρουμ.
 
Στο παρακάτω θέμα του 2012 είχα δημοσιεύσει 2 φωτογραφίες με τον ίδιο τρόπο (λινκ), και στο παλιό φόρουμ δεν φαίνονται. Στο καινούριο, η πρώτη (εξώφυλλα) δεν φαίνεται στο θέμα, η δεύτερη (πληροφορίες) φαίνεται. Και οι δύο όμως είναι ορατές στα Συνημμένα μου στο προφίλ μου. Μπορεί να διορθωθεί αυτό, ή ξαναδημοσιεύουμε όσες δεν φαίνονται?
Μάνο, σε παρακαλώ μέχρι να βρούμε λύση στο πρόβλημα, αν τις έχεις εύκαιρες, ποστάριζέ τις ξανά και θα φροντίζουμε να μπαίνουν στη σωστή θέση.

Ευχαριστώ! :)

Αφήστε το σας παρακαλώ, μέχρι να αποφασίσω αν τελικά θα συνεχίσω με το παλιό ή το νέο φόρουμ.
Κάφρε! :p :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καταρχας, ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ :bow: και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :thanx2: σε ολους που κοπιασαν για αυτη την νεα μεταβαση σε καινουργια πλατφορμα!!! :)

Οπως ηδη εχουν πει και τα παιδια της διαχειρισης, θελει ακομα πολυ δουλεια μεχρι να μπουμε σε μια ρεγουλα

και να αρχισουμε σιγα-σιγα να συνηθιζουμε την νεα πλατφορμα. :)

Με πολλη υπομονη και λιγη καλη θεληση απ' ολους μας και κατανοηση, βημα-βημα, ολα θα γινουν οπως αρμοζει και πρεπει.  :)

Καλοριζικη και καλοριζικη η νεα πλατφορμα!!! :cool:
 
Ερώτηση: Πώς διαγράφω ένα post; Δοκιμάζοντας να διορθώσω (με quote) ένα παλιό post (Στο Μάκης Χριστοδουλόπουλος) μου δημιουργήθηκε ένα νέο (σημερινό) post το οποίο δεν έχω τρόπο να διαγράψω. Δεν υπάρχει επιλογή delete ή κάτι άλλο συμβαίνει;
 
Ουσιαστικά εννοώ να φύγει η έντονη ασπρίλα και να μπει κάτι ελαφρως διακριτικό (όχι να βγάζει μάτι) ως φόντος.

Για δείτε οι αντμινς κάτι άλλο τώρα. Πάμε πάνω δεξιά στο username μας, κλικάρουμε απάνω του και παμε Προφίλ. Στο Προφίλ μας παμε δεξιά στο Edit Profile όπου ως γνωστό πειράζουμε διάφορα πράγματα. Το πρώτο πεδίο πανω πάνω είναι το Member title που το νεο φορουμ μας αφήνει να το πειράξουμε. Με λίγα λόγια μπορώ εγώ να γράψω Retromaniax Founder ή Admin. Ομως δεν έσωσα. θελω να πω, δεν ξερω αν με την Αποθήκευση, θα ισχύσει ό,τι γράψω. Για δείτε το λίγο.
Οκ, το εικαστικό κομμάτι θα το δούμε σε 2ο χρόνο. Προς το παρόν, μας ενδιαφέρει να έχει το look 'n' feel του παλιού, καλού φόρουμ!

Εμ ναι. Τελικά ο τίτλος αλλάζει. Τώρα ο δικός μου είναι Master of all Admins, άρα μηπως να αποτραπεί η αλλαγή του Member title; Στο παλιό φόρουμ ο τίτλος προερχόταν από τον αριθμό των ποστς ή καταχρηστικά, όταν κάποιος αντμιν άλλαζε τον τίτλο με το χέρι (π.χ. ο ΑΕΟΝ είναι retromaniax founder και μόνο ενας αντμιν μπορεί να το ορίσει).
Νομίζω ότι αυτό πλέον τακτοποιήθηκε, σωστά?

καλη αρχη! 10 σελιδες λεω κι εγω γιατι οπου εφτιαξα λιστες με ανακατευθυνσεις σε συγκεκριμενα ποστς  δε λειτουργουν

με το θεμα των αλμπουμ τι θα γινει τελικα; πρεπει να κατεβασουμε ο,τι φωτογραφιες ανεβασαμε στον ΗΥ και να τις ξαναανεβασουμε σε νεα αλμπουμ;

 
Προβολή συνημμένου 171830
Οι ανακατευθύνσεις λογικά θα έρθουν. Σε περίπτωση που δεν καταφέρουμε να τις στήσουμε ξανά όλες αυτοματοποιημένα, θα το κάνουμε χεράτα. Ήδη απ' ότι είδα, το ψάχνει και η Kambia.

Και άλλο, όχι πρόβλημα αλλά καλό είναι ίσως να μην υπάρχει ως επιλογή. Κάτω από το ποστ του ο καθένας βλέπει 3 λινκς, τα Quote, Edit και Options. Το Options έχει την επιλογή Hide η οποία προφανώς αποκρύπτει το ποστ. Δεν το διαγράφει, απλά το κρύβει. Μηπως να μην επιτρέπεται στο χρήστη να το κάνει αυτό;
Σωστή η παρατήρηση. Διορθώθηκε.

Επίσης, γνώμη ειναι αυτό το γκρίζο πλαίσιο γύρω από το κουτί κειμένου του κάθε ποστ, να γίνει λίγο πιο εντονο. Το ίδιο χρώμα είναι και στους τίτλους των υποκατηγοριών. Θεωρώ κι εκεί πρέπει να γίνει πιο έντονο για να ξεχωρίζουν αμέσως οι κατηγορίες.

Ο,τι βλέπω θα σας το λέω. Λοιπόν, γνώμη μου είναι αυτό το θρεντ που αφορά προβλήματα της προηγούμενης πλατφόρμας, να εξαφανιστεί από αυτό το φόρουμ.

Να πω επίσης ότι μου είναι πολύ ευχάριστος ο τρόπος χρήσης του νέου φόρουμ.
Εν ευθέτω χρόνω για τα εικαστικά! Σωστή η παρατήρηση. Διορθώθηκε

Παρατηρησα οτι εχω πανω απο 7000 posts ενω θυμαμαι οτι πριν γινει η αναβαθμιση ειχα 6645 posts.

Πώς εγινε αυτη η αυξηση?

Eπίσης πώς αλλάζω το avatar?
Όπως είπε πολύ σωστά η Ναταλί προσμετρήθηκαν τα διεγραμμένα ποστς.

Τώρα, όσον αφορά το avatar, πηγαίνεις πάνω δεξιά στην οθόνη σου, εκεί που γράφει το nickname σου και πας στην επιλογή "Προφίλ". Θα σε πάει στην παρακάτω εικόνα:

Screen Shot 2018-02-01 at 22.24.17.png

Από εκεί επιλέγεις το εικονίδιο που έχω στο κόκκινο τετράγωνο κι αλλάζεις τη φωτό σου.

Καλα δεν ειπατε οτι θα το φτιαξετε;

Για να το φτιαξω εγω πρεπει να μεταφερω ολα τα 237 album μου στο νεο forum και να μου δωσετε δικαιωματα να κανω edit ολα τα μηνυματα μου απο τοτε που γραφτηκα.

Να ξερω αμα ειναι να παω δηλωσω παραιτηση απο την δουλεια μου, για να αρχισω :p :brick: :cold:
:D :D :D

Θα προσπαθήσουμε να το φτιάξουμε. Στην τελική θα τα φέρουμε χεράτα όπως είπε και η Ναταλί!

Το work around όμως ας το χρησιμοποιήσουν προσωρινά και τα υπόλοιπα μέλη, για να μπορούν να βλέπουν τι απαντάνε!

Επίσης χάθηκαν τα θέματα που κάνουμε παρακολούθηση(aka follow)/έχουμε συνδρομή. Δε ξέρω αν είναι δυνατόν να επανέλθουν.

Πάντως, βλέπω ότι έχει επιλογή στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων να σου στέλνει push notifications για τα θέματα που παρακολουθείς ή τέσπα αυτό υποθέτω ότι εννοεί η επιλογή αυτή.
Αυτό δυστυχώς δε μπορούμε να το φέρουμε, γιατί δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο τα notifications. Θα χρειαστεί να τα φέρετε "χεράτα" από το παλιό φόρουμ! #)

Καλοτάξιδο το νέο φόρουμ. Θα'θελα να ρωτήσω κι εγώ τι πρέπει να κάνω για τις φωτογραφίες μου που χάθηκαν;;
Ευχαριστούμε! Προς το παρόν, λίγη υπομονή για να δούμε τι ακριβώς έχει χαθεί. Ερώτηση: οι φωτογραφίες που λες ήταν σε άλμπουμ ή συνημμένες?

Έχεις εντοπίσει κάποιο θέμα?

Μεγειά και καλοφόρετο το νέο μας forum! Είδατε που όταν όλοι γκρινιάζαμε για την προηγούμενη αλλαγή δεν είχαμε και τόσο άδικο? Τώρα μόνο καλά σχόλια υπάρχουν  ;)  

Στο προκείμενο, αν και προσωπικά δεν έχω πολλές φωτογραφίες και μεγάλη συμμετοχή στο fourm το παρακολουθώ τακτικά. Ένα θέμα που εντόπισα ότι προκύπτει με τις φωτογραφίες είναι αυτό του edit: καλώς να τις μεταφέρουν οι ενδιαφερόμενοι εδώ, αλλά κάπως θα πρέπει να τις κάνουν ξανά attach στα μηνύματά τους, σωστά? Που πολλές φορές κιόλας πρόκειται για το πρώτο post του thread οπότε έχει μεγάλη σημασία. Ίσως πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να διευκολυνθεί αυτό, πχ μια ιδέα είναι να ανοίξει το edit ανεξαρτήτως χρόνου για λίγο καιρό.
Ευχαριστούμε! Επειδή έχουμε καεί στη σούπα με το θέμα των edit, φυσάμε και το γιαούρτι πλέον, προτείνουμε να ποστάρετε τις φωτογραφίες μέσα στο θέμα & θα αναλαμβάνουμε να τις αποκαθιστούμε όπου χρειάζεται.

Α είπα κι εγώ.

Επίσης, αυτός που μου έβαλε τίτλο "Apple lover" (ξέρεις ποιός), του είπα να αποτρέψει την αλλαγή του member title ΜΟΝΟ, όχι όμως και να μη μπορώ να κάνω edit το προφίλ μου!!! :mad: Αντε να μην αρχίσω τώρα να ποστάρω στο παλιό φορουμ!
(Κλαίω!!!!) Οκ, θα το δω και θα στο φτιάξω! :flower:

Να συγχαρώ & ευχαριστήσω και εγώ όλους τους συντελεστές για την επιτυχή μεταφορά και τη νέα βελτιωμένη λειτουργία του αγαπημένου μας φόρουμ. Η πρώτη εντύπωση είναι άριστη και είμαι σίγουρος ότι τα μικροπροβλήματα που εμφανίζονται θα αντιμετωπισθούν με τον καλύτερο τρόπο από τους φίλτατους/ες admin.

Από μία πρώτη ματιά που έριξα σε μερικά θέματα που έχω αναρτήσει στο παρελθόν, είδα δεν εμφανίζονται φωτογραφίες από τις πρώτες κυρίως σελίδες, ενώ στη συνέχεια εμφανίζονται, αν και όχι πάντα στη σωστή σειρά. Επειδή δεν είχα δημιουργήσει album αλλά είχα κάνει attached τις φωτογραφίες, νομίζω  (από ότι διάβασα) ότι θα διορθωθούν σταδιακά από τους admin, σωστά; 

Καλορίζικο λοιπόν το νέο φόρουμ, είθε να συνεχίσει να μας ταξιδεύει εύρυθμα σε μαγικές  στιγμές του παρελθόντος που τόσο αγαπήσαμε.
Ευχαριστούμε για τις ευχές! Αν τις είχες κάνει μόνο attach τις φωτογραφίες σου και δεν είχες δημιουργήσει albums, συγχαρητήρια! Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα! :D
 
Αξίζει ενα μεγάλο μπράβο.....και ενα μεγάλο ευχαριστώ. σε ολους εσάς  που  ξοδεψατε χρόνο και προπαντός χρημα ..  ..για την νέα μορφή του forum.....Δεν τίθεται θέμα συγκρισης με την παλια πλατφόρμα   αυτή .απλά ..."κεντάει" ... Πολλά συγχαρητήρια
 
Καταρχας, ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ :bow: και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :thanx2: σε ολους που κοπιασαν για αυτη την νεα μεταβαση σε καινουργια πλατφορμα!!! :)

Οπως ηδη εχουν πει και τα παιδια της διαχειρισης, θελει ακομα πολυ δουλεια μεχρι να μπουμε σε μια ρεγουλα

και να αρχισουμε σιγα-σιγα να συνηθιζουμε την νεα πλατφορμα. :)

Με πολλη υπομονη και λιγη καλη θεληση απ' ολους μας και κατανοηση, βημα-βημα, ολα θα γινουν οπως αρμοζει και πρεπει.  :)

Καλοριζικη και καλοριζικη η νεα πλατφορμα!!! :cool:
Ευχαριστούμε Σταυρί! :flower: Θα φτιάξουμε ένα παλατάκι όλοι μαζί! :)

Ερώτηση: Πώς διαγράφω ένα post; Δοκιμάζοντας να διορθώσω (με quote) ένα παλιό post (Στο Μάκης Χριστοδουλόπουλος) μου δημιουργήθηκε ένα νέο (σημερινό) post το οποίο δεν έχω τρόπο να διαγράψω. Δεν υπάρχει επιλογή delete ή κάτι άλλο συμβαίνει;
Δημοσθένη μου, δε μπορείς να διαγράψεις κανένα ποστ. Αυτή η δυνατότητα έχει αφαιρεθεί για λόγους ασφαλείας. Αν έχεις κάνει κάποιο λάθος, στείλε link να το φτιάξουμε!

Αξίζει ενα μεγάλο μπράβο.....και ενα μεγάλο ευχαριστώ. σε ολους εσάς  που  ξοδεψατε χρόνο και προπαντός χρημα ..  ..για την νέα μορφή του forum.....Δεν τίθεται θέμα συγκρισης με την παλια πλατφόρμα   αυτή .απλά ..."κεντάει" ... Πολλά συγχαρητήρια
Ευχαριστούμε πολύ! Η μεγαλύτερη χαρά για εμάς, θα είναι να το ξεζουμίσετε! :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απλα ενημερωτικα, για οσους τυχον δεν το γνωριζουν. :)

Για να εισαγετε video μεσα στο post σας, απλα κανετε copy paste (αντιγραφη/επικοληση) το link του video που θελετε,

το συστημα αναγνωριζει αμεσως τι "παιζει"  και το εμφανιζει αμεσως μεσα στο post σας. :)
 
Πίσω
Μπλουζα