Βαθμολογήστε τους ηθοποιούς

Ήταν ερωτευμένος με ένα αρνί και έρχεται στον Γουντυ για θεραπεια
 
Ωχ δεν πρόσεξα ότι υπήρχε κι άλλη σελίδα... αυτό απαντάει στο ποστ 280 της bambi.
___________________________________________________________________________________________

Ναι, αλλά εχετε δει τον ρόλο που έπαιζε στην ταινία του Άλλεν? Μάλλον όχι, για να λετε αυτά που λέτε. Δεν μπορώ να γράψω λεπτομέρειες εδώ, αλλά έπαιζε έναν Αρμένη βοσκό (αν και το όνομά του, Milos Stavros, δεν μοιάζει πολύ αρμένικο) ο οποίος αγαπούσε πολύ μια προβατίνα του. Κι όταν λέω πολύ εννοώ ΠΑΡΑ πολύ, και όχι ψητή σε κληματόβεργες. Οπότε μπορεί να ήταν η σωστή ταινία, αλλά ήταν ο σωστός ρόλος?

(Πάντως αν δεν έχετε δει την ταινία, δείτε την. Είναι ξεκαρδιστική. Ειδικά ο Γούντυ Άλλεν στο ρόλο ενός νευρωτικού σπερματοζωαρίου όλο ανησυχία για το μέλλον του είναι κάτι το αξέχαστο :) )
 
Elephadas δεν θα πάρω αλεν ( έχει κάνα δυο ωραίες ταινίες καινούριες βεβαια χα χα )προτιμώ να δω μία καλή χουλυγουντιανο παλιά χριστουγεννιάτικη κωμωδία όπως το great rupert και το it hàppened in the 5 avenue, γελασα με την καρδιά μου.
 
Ωχ δεν πρόσεξα ότι υπήρχε κι άλλη σελίδα... αυτό απαντάει στο ποστ 280 της bambi.
___________________________________________________________________________________________

Ναι, αλλά εχετε δει τον ρόλο που έπαιζε στην ταινία του Άλλεν? Μάλλον όχι, για να λετε αυτά που λέτε. Δεν μπορώ να γράψω λεπτομέρειες εδώ, αλλά έπαιζε έναν Αρμένη βοσκό (αν και το όνομά του, Milos Stavros, δεν μοιάζει πολύ αρμένικο) ο οποίος αγαπούσε πολύ μια προβατίνα του. Κι όταν λέω πολύ εννοώ ΠΑΡΑ πολύ, και όχι ψητή σε κληματόβεργες. Οπότε μπορεί να ήταν η σωστή ταινία, αλλά ήταν ο σωστός ρόλος?

(Πάντως αν δεν έχετε δει την ταινία, δείτε την. Είναι ξεκαρδιστική. Ειδικά ο Γούντυ Άλλεν στο ρόλο ενός νευρωτικού σπερματοζωαρίου όλο ανησυχία για το μέλλον του είναι κάτι το αξέχαστο :) )

Ήταν πράγματι από τις πιο ευρηματικές κωμωδίες του Άλεν. Από αυτές που θυμάμαι τώρα, μου άρεσε επίσης η πρώτη του ταινία που ήταν το Ζητείται εγκέφαλος για ληστεία ή αλλιώς Πάρε τα λεφτά και τρέχα και το Love and death.
 
Μάρθα Βούρτση 9 από εμένα, μου άρεσε σαν γυναίκα

Ξενια Καλογεροπουλου 6

Ελενη Ανουσακη 8, μπαμπάτσικια και ζουμπουρλουδικη

Φαιδων Γεωργιτσης 8

Γιωργος Κωνσταντινου 4

Βαγγελης Βουλγαριδης 5

Άννα Συνοδινού 4

Ζωή Φυτούση 5

3. Έλσα Ρίζου 5

4. Μάνος Κατράκης 4

5. Γιώργος Οικονομίδης 5

6. Τίτος Βανδής 4
 
Οι γιορτες τελειωσαν, οποτε ειναι ωρα να παρουμε τα φτυρακια μας και να αρχισουμε ξανα σκαψιμο και θαψιμο. Χαρα και εργασια.
Η σημερινη εξαδα προερχεται απο τη θρυλικη σειρα Ο θανατος του Τιμοθεου Κωνστα. Οπωσδηποτε στη θεση της Βανεσας θα ηταν η Μιμη, αλλα αυτην προλαβα και την εβαλα ηδη. Μαλιστα, μου εγκαινιασε και το παρον θεμα.

Βανεσα Τζελβε
Ρικα Διαλυνα
Βιβετα Τσιουνη
Νικος Γαλανος
Τακης Χρυσικακος

Γρηγορης Βαλτινος
 
ας κάνω λοιπόν την αρχή...

Βανέσα Τζελβέ 5 γλυκιά αλλά άτονη και χλιαρή...
Ρίκα Διαλυνά 8 σέξυ θηλυκό όπως και να το δεις...
Βιβέτα Τσιούνη 6
Νίκος Γαλανός 7
Τάκης Χρυσικάκος 5
Γρηγόρης Βαλτινός 8
 
Τσελβε: ομορφουλα αλλά όχι και πολύ σέξυ, προσωπικά την θυμάμαι να παίζει με τον Γαρδελη την ωραία της γειτονιάς" ή στο ή αλεπού και ο μπούφος" το νεαρό κορίτσι που έφερνε μπελάδες στον ηρωα , στον Τιμοθεο έπαιξε την χαμηλών τόνων υπηρέτρια ένα 7 με τονο, ήταν ομορφουλα.
Νικος Γαλανός: 9 πολύ σεξυ ειδικά στα νιάτα του με το μαλλί πιο χύμα, λατρεία πρέπει να καψε καρδουλες. Στον Τιμοθεο οκ πίσω από τα φούστα νια της Μαγδας, ε δεν το λες και σέξυ αυτό...
Βαλτινος: 8, σαν Ντινος Κωνστας έσκισε ποια δεν θα τον ερωτευοτανε.
Μπαμπι πριν συνεχίσω μία ερώτηση: Κρινουμε συνολικά τον κάθε ηθοποιό ή μόνο την παρουσία του στην σειρά;
 
Αντε επιτέλους πίσω στη δουλειά :geek::thumbup:

Βανέσα Τζελβε:
Όμορφη κοπέλα και γλυκιά. Την αδίκησε μια εποχή το αφάνα το μαλλί αλλά και ποια δεν αδίκησε; Παρότι όμορφη και σίγουρα θα είχε τις κατακτήσεις της δεν την έχω για σέξι, ένα 5.
Ρίκα Διαλυνά:
Η Ρίκα... περίεργη περίπτωση. Στα νιάτα της ήταν ο ορισμός του σέξι. ¨ομορφο κορμί, υπέροχο πρόσωπο, αέρας, χαμόγελο... πάρα πολύ ομορφη γυναίκα.. από τη μέση ηλικία και μετά σα να παρασοβάρεψε. Παρόλα αυτά κι επειδή τη θεωρώ υπέροχη κυρία θα πάρει ένα 8.
Βιβέτα Τσιούνη:
Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το παγοκολωνέ των νιάτων της το οποίο διατήρησε και μεγαλώνοντας. Δεν ήταν όμως παγοκολώνα η βιβέτα..ήταν σνομπ.. ε, κι εγώ έχω μια κλίση στους σνομπ ανθρώπους και θα τσιμπήσει ένα 9. (να πω επίσης πως στο "αυτό το κάτι άλλο" μας έδειξε οτι ήταν σούπερ σέξι κορίτσαρος.)
Γαλάνος:
Ποιος να τολμήσει να τον πει άσχημο; Γοητευτικότατος. Καλά στα νιάτα του (αν και πάρα πολύ αδύνατος για τα γούστα μου) ήταν κούκλος. Μοντελάκι. Και μεγαλώνοντας που μέστωσε κι η φωνή του ακόμη καλύτερος. τσίμπα ένα 8 Νικόλα.
Χρυσικάκος:
Δεν είναι ευγενικό αυτό τώρα αλλά με απωθούσαν τα δόντια του. Ο Χρυσικάκος βέβαια είναι ένας ζωντανός θρύλος καθώς ήταν ένας Σάκης Ρουβάς της εποχής του με βαρβάτο φαν κλάμπ οπότε πολύ που νοιάστηκε αν εμένα δε μου άρεσε. Ένα 6. ( Να συμπληρώσω μόνο πως ο Χρυσικάκος μεγάλωσε μια χαρά και γενικά ο χρόνος νομίζω του φέρθηκε με το γάντι)
Βαλτινός:
Ε όχι παιδιά!! Όχι !! Σέξι ο Βαλτινός; Με ποια κλίμακα μετρώντας; Τι το σέξι δηλαδή να υπάρχει σ έναν άνθρωπο που τον φαντάζομαι άνετα να είναι σε κάθε παρέα ο "α, το καλύτερο παιδί! ζωή χαρισάμενη θα περάσεις μαζί του!Κι απο καλό σπίτι!" Όχι, όχι... 3.

( Έχω πει οτι θεωρώ σούπερ σέξι τον Σταύρο Ξενίδη κι οτι αν ζούσα στην εποχή του θα τον είχα αφίσα δίπλα στο Παπαφρονιμοπουλάκι ε; το υπενθυμίζω απλά να το ξέρετε :love:)
 
Μπαμπι πριν συνεχίσω μία ερώτηση: Κρινουμε συνολικά τον κάθε ηθοποιό ή μόνο την παρουσία του στην σειρά;
Kρινουμε το σεξ απηλ του συνολικα. Αν γενικως ειναι ερωτικος η οχι.
Απο εκει και περα, αν θελουμε, μπορουμε επισης να αναφερθουμε στην εξωτερικη του εμφανιση και στο ταλεντο του ως ηθοποιου.
 
Βανέσα Τζελβέ: 5. Μια απλή κοπέλα. Σε καμμιά περίπτωση άσχημη αλλά μάλλον δεν θα γύριζα να την κοιτάξω δεύτερη φορά στο δρόμο ας πούμε.

Ρίκα Διαλυνά: 0. Στην ίδια κατηγορία με τη Λόρεν και τη Μπάρμπα. Άσχημη ως νέα και κακογέρασε κιόλας. Ξέρω ότι στην εποχή της έκανε πάταγο αλλά όχι, σε καμμιά περίπτωση.

Βιβέτα Τσιούνη: 0. Ακόμα μία που κόλλησε τον ιό της Αλικίτιδας και προσπαθούσε, εμφανισιακά τουλάχιστον, να μοιάσει με τη Βουγιούκλω. Πόση ζημιά έκανε πια αυτή η γυναίκα;

Νίκος Γαλανός: 7. Ωραίος άντρας αλλά αυτό το μαλλί του αφαιρούσε και του αφαιρεί πολλούς πόντους από το σέξουαλ.

Τάκης Χρυσικάκος: 5. Στη μέση ηλικία νομίζω ότι ήταν στα καλύτερά του. Νέος δεν έλεγε τίποτα. Είναι από κείνους τους λίγους ανθρώπους που σε μεγάλη ηλικία είναι πιο ωραίοι από τα νιάτα τους.

Γρηγόρης Βαλτινός: ¿? Τί βαθμό να βάλω; Για μένα αυτός ο άντρας είναι το απόλυτο μυστήριο από άποψη του σέξι. Όμορφος; Ναι. Σέξι; Όχι. Να βγω για γύρο και μπύρες μαζί του; Αποκλείεται να τρώει τέτοια αυτός ο άνθρωπος! Να κάνουμε τα δικά μας τα ενήλικα; Ανάθεμα κι αν ξέρω αν θέλει και αν μπορεί. Πάνω στην τρέλα μας τον κόβω να αρχίσει να απαγγέλλει Όμηρο. Από τη μια να θέλω να τον φάω κι από την άλλη να μου κάνει ο ορισμός του ξενέρωτου.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τάκης Χρυσικακος : Στην σειρά δεν μου έβγαζε κάτι το ερωτικό αλλού δεν τον πολύ θυμάμαι , ειλικρινά δεν ξέρω τι να βάλω άντε ένα 4.
Βιβετα Τσιουνη: Ωραία γυναίκα, στα νιάτα της και μετά , λίγο ψυχρή αλλά της πηγαινε θα βάλω ένα 8!
Ρικα Διάλυμα: θα βάλω ένα εξι, τι να πω γενικά δεν μου πολύ άρεσε
 
Αχ, να πω κι εγώ.... Να πω κι εγώ...

Βανέσα Τζελβέ: Παιδιά, εγώ αυτή δεν την ήξερα. Ή ίσως δεν τη θυμάμαι καθόλου. Τη γκουγκλάρισα... Είδα ένα πολύ όμορφο πρόσωπο... Την είδα και μεγάλη και ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία είναι όμορφη... Αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν είναι σέξι. Για την ομορφιά της θα βάλω 8.

Ρίκα Διαλυνά: Α, η Ρίκα μου αρέσει... Γυναικάρα.... Φρεγάτα, που έλεγε ο Χατζηχρήστος σε κάποια ταινία. Τι κορμί, τι πρόσωπο.... Σούπερ σέξι... με υπέροχα πόδια.... Και ήταν πολύ καλή στις κομεντί... Από μένα 10.

Βιβέτα Τσιούνη: Το ακριβώς αντίθετο από τη Ρίκα. Αν και ξανθιά με καλό σώμα, ήταν γλυκανάλατη και παντελώς αδιάφορη. 4.

Γαλάνος: Κοιτάξτε τώρα με αυτόν τον άντρα. Στα νιάτα του, δε θα γύριζα να τον κοιτάξω.... Όμορφος αναμφισβήτητα, αλλά babyface... Μεγαλώνοντας όμως, (στην "Τελευταία πτήση" ας πούμε) ήταν σούπερ γοητευτικός. Και σέξι. Ακόμα κι όταν τον είδα από κοντά στη "Μελωδία της ευτυχίας" στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (και καθόμουν 2η θέση) ήταν τόσο γοητευτικός που κοίταζα εκείνον περισσότερο σε όλη την παράσταση. Από μένα 9.

Χρυσικάκος: Άλλος ένας άντρας που δε με προσέλκυσε. Γλυκανάλατος, λίγο κρύος. Ναι, στην εποχή του είχε πολύ σουξέ, όπως λέει και η Karapiperim παραπάνω. Αλλά εμένα δε με συγκινεί αυτό το λεπτεπίλεπτο στυλ. Τώρα, όταν τον είδα από κοντά, (αυτό πρέπει μια μέρα να το διηγηθώ εκεί που λέμε αν έχουμε δει ηθοποιούς) δεν άλλαξα γνώμη. Λεπτός, μικροκαμωμένος... Έξω από τα γούστα μου. 4.

Βαλτινός: Δεν μπορώ να σχολιάσω. Δεν έχω δει ποτέ σαν άντρα τον Βαλτινό. Γιατί? Μακάρι και να ήξερα. 2.
 
Ο Χρυσικακος ειχε φαν κλαμπ; Πρέπει να ήμουν πολύ μικρή γιατί δεν το θυμάμαι.
Αντίθετα για τον βαλτινο ακουγα ότι ήταν ωραίος άνδρας μικρή κάτι που εδώ δεν συμβαίνει σήμερα και όμως νεαρός ήταν γοητευτικις. Την Τζελβε την θυμάμαι στην αλεπού και ο μπούφος και ήθελα να της μοιασω μικρη
 
Βανεσα Τζελβε. Γυναικα με προσωπο κουκλας. Ενα πλασμα πανεμορφο η Βανεσα και στα νιατα της και τωρα που εχει περασει τα 50.
Δυστυχως ομως για εκεινη, σχεδον καθολου σεξυ και ειναι μια απο τις λιγες περιπτωσεις που μια τοσο ωραια γυναικα δεν ειναι ταυτοχρονα και ερωτικη. 3.
Ρικα Διαλυνα. Οταν ειχε βγει Σταρ Ελλας το 1954 δεν ελεγε πολλα. Σχεδον τιποτα. Αργοτερα, οταν η δεκαετια του '50 εφτανε στο τελος της και στις αρχες του '60 η Ρικα μεταμορφωθηκε σε ξανθια καλλονη. Πανεμορφη στο Λαος και Κολωνακι και στο Ο καλος μας αγγελος. Μια δευτερη Μπριζιτ Μπαρντο. (Στο περιπου, για να μην τα παραλεμε κιολας). Απο το '70 κι επειτα αρχισε να χανει πολυ και δεν μου αρεσει και το πως μεγαλωσε. Σεξυ ηταν παντως ακομα και οταν δεν βρισκοταν εμφανισιακα στα καλυτερα της. 7.
Βιβετα Τσιουνη. Ωραια γυναικα, ωραια ματια, αριστοκρατικη και σνομπ, αλλα και παρα πολυ κρυα επισης. Βλεπετε, αυτα τα δυο τελευταια χαρακτηριστικα της δε βοηθουν και πολυ στο σεξ απηλ. 3.
Νικος Γαλανος. Αυτος ο αντρας δεν μου αρεσε ποτε. Ποτε ομως. Τον ειχα δει στο θεατρο Βρετανια στην παρασταση Μανταμ Σουσου και ολες ειχαν ξελιγωθει να τον κοιτανε και να τον σχολιαζουν. Ομως εγω δεν ειχα ματια παρα μονο για τον Σταυρο Παραβα και οταν τελειωσε η παρασταση αντι να παω στο καμαρινι του Γαλανου οπως ολες, πηγα στου Παραβα.
Ο Νικος Γαλανος ειναι απο τις ελαχιστες περιπτωσεις αντρα που αφησε μουστακι και του παει τοοοοοσο πολυ! Μπραβο του λοιπον που το καταλαβε αυτο απο πολυ νεος και το διατηρησε για παρα πολλα χρονια. Νομιζω η πρωτη ταινια οπου τον ειδαμε με μουστακι ηταν το Σ' αγαπω, το '71. Καλυτερα να μη σχολιασω καθολου το κοκκινο μαλλακι ενα χρονο αργοτερα στο Η Αλικη δικτατωρ γιατι θα πω παρα πολυ πικρες κουβεντες.
Εν ολιγοις, ο Γαλανος δεν ειναι καθολου ο τυπος μου. Ουτε αυτος, ουτε οι γουρλωμενες του ματαρες. 2.
Τακης Χρυσικακος. Τα ματια του μια θαλασσα απο μελι. Ποσο περισσοτερο γλυκα θα μπορουσαν να ειναι; Δεν γινεται. Δεν παει αλλο. Τι βλεμμα ειναι αυτο; Τι φωνη; Ενας υπεροχος αντρας που εκανε παταγο απο το 1980 και για δυο - τρια χρονια. Ηταν σουπερ σταρ στην εποχη του ο Τακης και τον εβλεπα παντου. Και οταν λεω παντου, εννοω σε σημειο σκανδαλωδες. Αλλα, οπως γινεται συνηθως, η περπτωση του εδειξε πως ο Τακης δεν ηταν παρα ενας διαττων αστηρ. Γνωστος ηθοποιος βεβαια παντα, αλλα εκεινο το μεγαλο μπραφ του '80 - '83 δεν ξαναγινε. Ακομα και το '87 που εκανε τον Τιμοθεο Κωνστα, δεν ηταν πια αυτο που ηταν λιγα χρονια πρωτυτερα.
Ωστοσο, συμφωνω με την Karapiperim για τα δοντια του. Απωθητικα λογω μεγαλου μεγεθους και κυριως λογω κιτρινου χρωματος.
Βρε Τακη, επιτρεπεται εσυ ενας σταρ που εβγαινες στην τηλεοραση πεντε φορες τη μερα, να μην εχεις κανει εναν καλο καθαρισμο στον οδοντιατρο;
Εδω κανουμε εμεις που ειμαστε κοινοι θνητοι και δε μας ξερει ουτε η μανα μας. 8.
Γρηγορης Βαλτινος. Ωραιος αντρας, ενταξει, αλλα οχι και Γκρεγκορι Πεκ οπως χαρακτηριστηκε στις Τρεις Χαριτες στο επεισοδιο Ο αντρας της διπλανης πορτας, που ειναι και απο τα πιο αγαπημενα μου. Εχει οπωσδηποτε κατι στο βλεμμα του που τον καθιστα σεξυ, αλλα δε θα ελεγα οτι με εντυπωσιαζει ιδιαιτερα. Καλος ηθοποιος, ωραια φωνη. 6.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Oποτε μπορείς μία χαρά να σαι πολύ όμορφος και να μην είσαι σέξυ, χαίρομαι που το πιστεύω και γω αλλα και σεις με τις βαθμολογίες σας! Ο Χρυσικακος σταρ πάω να βρω περισσότερες πληροφορίες ειλικρινά δεν το θυμαμαι
 
Πίσω
Μπλουζα