Βαθμολογήστε τους ηθοποιούς

Υπέροχη μαμά bambi!!!
Λοιπόν bambi, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν και χειρότερα..Αφού λες πως τη θυμήθηκε (ότι μιλούσε δηλαδή με μια ηθοποιό),υπήρχε η πιθανότητα να της πει μετά " Ααα, ξέρεις, σε λάτρεψα όταν σε έβλεπα στο "Ο μάγκας με το τρίκυκλο"! Καθόλου απίθανο να μπερδευόταν η γυναίκα!..Φυσικά το αποκορύφωμα θα ήταν, να μην την αναγνώριζε καθόλου,αλλά επειδή κάτι να της θύμιζε,να την φώναζε και να την ρωτούσε "πως σε λένε"..Και μετά την απάντηση "Σιτζάνη", να την ξαναρωτούσε: " αλήθεια, τι δουλειά κάνεις?"..
Δεν ξέρω,αλλά εγώ λατρεύω αυτόν τον " άβουλο αυθορμητισμό" των δικών μας ανθρώπων,που γεννούν κάποιες φορές,αξιολάτρευτες και αξέχαστες στιγμές..
 
Επειδή άρεσε στον γυναικείο πληθυσμό της ρετρο ο Τίτος Βανδης στην πρώτη φωτό στα 20 του
 

Συνημμένα

  • IMG_20200229_231431.png
    IMG_20200229_231431.png
    430,4 KB · Προβολές: 7
Λοιπόν, προχθές έβλεπα το "Η άλλη πλευρά του μεσονυκτίου", έργο του 1977 το οποίο δεν είχα ξαναδεί και στο Ελληνικό δικαστήριο που γίνεται στο τέλος, ο πρόεδρος ήταν ο Τίτος Βανδής. Και ενώ το έργο ήταν δραματικό, εγώ γελούσα γιατί σκεφτόμουν τα σχόλιά σας εδώ. :D :D Είναι αυτό φυσιολογικό?
 
Λοιπόν, προχθές έβλεπα το "Η άλλη πλευρά του μεσονυκτίου", έργο του 1977 το οποίο δεν είχα ξαναδεί και στο Ελληνικό δικαστήριο που γίνεται στο τέλος, ο πρόεδρος ήταν ο Τίτος Βανδής. Και ενώ το έργο ήταν δραματικό, εγώ γελούσα γιατί σκεφτόμουν τα σχόλιά σας εδώ. Είναι αυτό φυσιολογικό?
Γιατι ειναι φυσιολογικα τα σχολια μας; :D
Και σημερα εψαχνα τι ταινια να βαλω το βραδυ. Ενταξει, τη βρηκα!

Αλλοι εξι ηθοποιοι. Σας φαινονται αρκετα σεξαπηλουχοι; :D

Ποπη Λαζου
Μπεατα Ασημακοπουλου
Κατερινα Βασιλακου
Γιαννης Κατρανης
Κωστας Χατζηχρηστος
Παρις Αλεξαντερ
 
πω πω πω τι να βάλω σ' αυτή την εξάδα...ας πάρουν όλοι από ένα 2 έτσι χωρίς λόγια και άντε ο Κατράνης ένα 4...:rolleyes:
 
Πόπη Λάζου : Bambi, το παραδέχομαι.."γκούγκλαρα" για να δω ποια είναι!..Είναι απίθανο όμως!Και αυτήν τη ξέρω!Και ευτυχώς που βάζεις τέτοια ονόματα,για να μαθαίνω περισσότερα το who is who κάποιων πολύ γνωστών ηθοποιών από τον ελληνικό κινηματογράφο!Στο ΄χω πει άλλωστε πως κατέχω ερασιτεχνικές γνώσεις στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο!Στο "νέο" δε ,οι γνώσεις μου είναι σχεδόν ανύπαρκτες!..Πάμε λοιπόν..
Όχι μόνο την ξέρω,αλλά μου αρέσει κιόλας!..Το σώμα της το βρίσκω ελκυστικότατο,μου αρέσει!..Και αυτό το χαμόγελο της!..Δεν χαμογελάει η γυναίκα!..Στα μάτια μου και στη σκέψη μου,μου φαίνεται αρκετά σέξι!..Το χαμόγελο της "δηλώνει" πρόκληση! Είναι στα όρια του "ερωτικά προκλητικού" για μένα!..Τέλος!..μου αρέσει αρκετά!..Βαθμολογία: Άνετα από μένα ένα 8 !
Μπεάτα : Αν και μου αρέσουν οι ψηλές γυναίκες,όπως μου αρέσει επίσης και το σώμα της (σωματική διάπλαση εννοώ),η Μπεάτα δεν είναι όμορφη,ούτε μου "βγάζει" κάτι σέξι. Βαθμολογία 3 , μόνο για την κορμοστασιά της !
Βασιλάκου : Απλά, ένα συμπαθητικό πρόσωπο,όχι κάτι το ιδιαίτερο.Και καθόλου σέξι! Βαθμολογία 2 !
 
Πόπη Λάζου: Η Λάζου μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι πολύ γλυκιά. Έτσι, νταρντάνα, ξανθιά, ψηλή αλλά δεν έχει το ψυχρό της Καρόλου ή της Οικονόμου, ας πούμε. Νομίζω ότι αν την γνώριζα, θα γινόμασταν φίλες. Το δυνατό της σημείο είναι αυτό το υπέροχο χαμόγελό της. Από μένα 8

Μπεάτα Ασημακοπούλου:
Ο αντίποδας της Λάζου σε πολλές ελληνικές ταινίες. Η ιδανική ντάμα στο πλάι ενός σοβαρού και αξιοπρεπούς συζύγου. Παρόλο ότι είχε κι αυτή ύψος και θωριά, δεν μου άρεσε το πρόσωπό της αλλά και το παίξιμό της πολλές φορές. 5.

Κατερίνα Βασιλάκου: Παιδιά, sorry, αλλά εμένα αυτή η γυναίκα δε μου άρεσε καθόλου. Ούτε το κλαψιάρικο παίξιμό της, ούτε η ίδια, ούτε τίποτα. Βέβαια, δεν την έχω δει και σε άλλο ρόλο τη γυναίκα. Δεν την είδα ούτε στο θέατρο ποτέ. 2.

Γιάννης Κατράνης: Ήμουν πολύ μικρή όταν τον έβλεπα να παίζει στην τηλεόραση. Μα ήταν τόσο όμορφος και με τόσο ωραία φωνή, που καθόμουν σαν χαζή και τον κοιτούσα. Θυμήστε μου. Τον έχω έντονα στο μυαλό μου με την άσπρη καλοκαιρινή στολή του ναυτικού. Ήταν στο σήριαλ "Το ταξίδι?" Μου έχει μείνει για την ομορφιά του. Κρίμα που δεν πρόλαβε τις ταινίες της χρυσής εποχής. Η τηλεόραση τον βοήθησε πολύ τότε. 10 και τι 10.... Με δύο τόνους!

Κώστας Χατζηχρήστος:
Πώς να κρίνω τώρα τον Χατζηχρήστο? Τι να κρίνω? Τον Θύμιο? Πάντα έλεγα ότι αυτός ο άντρας πρέπει να είχε βρει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας. Τώρα που βρήκε νυχτερίδα, αυτό δε μπορώ να το ξέρω. Ενώ ήταν κακάσχημος, είχε δίπλα του τις ωραιότερες γυναίκες της εποχής του και τους έκανε και χουνέρια. Τι να πω? Κάτι θα είχε δε μπορεί... Κάτι που εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω και να το διακρίνω, λόγω των ρόλων του βέβαια. Για το σέξι του όπως τον βλέπω, 2.

Πάρις Αλεξάντερ:
Babyface, εντελώς έξω από τα δικά μου γούστα. 0.
 
Πόπη Λάζου: 7. Την ξέρω μόνο από ταινίες που έκανε τη σεξοβόμβα. Προφανώς την εποχή εκείνη το πρότυπο ήταν η Μονρόε την οποία απλά σιχαίνομαι. Παρ'όλα αυτά η συγκεκριμένη μου είναι σχεδόν συμπαθής εξ ου και ο βαθμός.

Μπεάτα Ασημακοπούλου: 4. Αρχοντική παρουσία, θεωρητική νταρντάνα γυναίκα, αλλά σέξι; Όχι. Είναι νόμιζω από τους ανθρώπους που είναι άσχημοι αλλά δεν σε απωθούν. Θα την έλεγα άσχημη μεν αλλά όχι απωθητική.

Κατερίνα Βασιλάκου: 5. Ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Γιάννης Κατράνης: 6. Έβγαζε την κατάλληλη αντρίλα. Αν και δεν τον ήξερα, στις φωτό του γούγλη άνετα θα τον φανταζόμουν ως φιγούρα σε ταινίες του Παζολίνι.

Κώστας Χατζηχρήστος: 0 με τόνο. Ο πιο εκνευριστικός ηθοποιός στον ελληνικό κινηματογράφο. Αυτή η εμμονικά χωριάτικη προφορά και η δολοφονία των ελληνικών με απωθεί όσο τίποτα. Το αν είχε δίπλα του τις ωραιότερες γυναίκες ή αν την είχε μεγάλη ποσώς με επηρεάζει. Δεν έχω δει ποτέ καμμιά ταινία του, σχεδόν τον σιχαίνομαι.

Πάρις Αλεξάντερ: 6. Συμβατικά όμορφος σε αμερικάνικη έκδοση, κάτι που συνήθως με ξενερώνει. Εν τούτοις δεν θα έλεγα όχι χωρίς να τρελαθώ κιόλας.
 
Πόπη Λάζου : 10. Υπέροχη, ζουμερή σούπερ σέξι.

Μπεάτα Ασημακοπούλου: 2. Όχι, δυστυχώς καθόλου σέξι... Τώρα τι να πω.. φταίει που ήταν ψηλή πολύ και κάπως μονοκόμματη; Φταίει που τη σκηνοθετούσε ο σύζυγος που μπορεί κ να ζήλευε; Θυμάμαι τώρα που το σκέφτομαι που την είχα δει σε βίντεο σε μια συνένετευξη, 45άρα πρέπει να ήταν κ μου είχε φανεί πάρα πολύ όμορφη. Οπότε θα κάνω κάτι που δεν το έχω ξανακάνει. Θ αλλάξω το βαθμό σε 5.

Κατερίνα Βασιλάκου:
Συμπαθέστατη και γλυκιά κοπέλα. Σίγουρα αν ήταν σε άλλους ρόλους θα έδειχνε περισσότερο. Πιστεύω πως ήταν κ καλή ηθοποιός. Θα πάρει ένα 7.

Γιάννης Κατράνης:
Ναι, μάλιστα ένα 9.

Κ.Χατζηχρήστος:
Δεν τον ακυρώνω. Μπορώ να καταλάβω γιατί γοήτευε αν κι εμένα δεν είναι το στιλ μου. Ο Κ.Χ. αποπνέει σιγουριά. Δίπλα του μια γυναίκα θα ένιωθε μοναδική. Από μένα ένα 5.

Πάρις Αλεξάντερ:
Το μόνο είδος φλώρου που μου αρέσει. Ένα 7 το έχει. Σίγουρα θα τον πρόσεχα.
 
Bambi, περιμένουμε και νέα εξάδα..Αφού πρώτα μας δώσεις τη δική σου βαθμολογία για τη τρέχουσα..Αν και έχω παρατηρήσει πως στις περισσότερες μπορεί να βαθμολογούμε διαφορετικά,έχουμε όμως σχεδόν την ίδια ανάλυση-αιτιολογία (όπως πχ. που τόνισες την "ατέλεια" που βλέπω και εγώ και με έκανε να κόψω το μισό βαθμό από την Έρρικα και να μην της βάλω τελικά 10).
 
Ποπη Λαζου. Υπεροχο θηλυκο. Κουκλα, σωματαρα, ωραια γλυκια φωνη (αν και ειχε μια ανεπαισθητη προφορα) και απο τις γυναικες που το ξανθο και το καστανο μαλλι τους πηγαινει εξισου ωραια. Δεν ειναι τυχαιο φυσικα οτι μια τετοια γυναικα ειχε πολλους σεξυ ρολους στο σινεμα. Περαν ολων αυτων, μου ειναι και πολυ συμπαθης ως φυσιογνωμια. 8.
Μπεατα Ασημακοπουλου. Ωραιο προσωπο, αλλα πολυ αχαρη και αγγουρω. Ισως αν ειχε μερικα εκατοστα λιγοτερα σε υψος να μου φαινοταν καλυτερη. Παντως ειχε ματαρες. Ιδιως στον Χαζομπαμπα τα ματια της τα βρισκω υπεροχα! Πολυ θα ηθελα επισης να μπορουσα να εβλεπα και το δεξι προφιλ της, μια που οπως εχω διαπιστωσει η Μπεατα επαιζε στο σινεμα μονο με το αριστερο. 3.
Κατερινα Βασιλακου. Γλυκια κοπελα, αλλα και παρα πολυ κρυα. Ωστοσο μου αρεσει το παιξιμο της γιατι ειχε μια φυσικοτητα και μια ανεση πολυ σπανιες. Τη θεωρω θαυμασια ηθοποιο. Και η φωνη της πολυ ιδιαιτερη. Σου δημιουργουσε ενα αισθημα ηρεμιας και ασφαλειας. 2.
Γιαννης Κατρανης. Κουκλος, αρρενωποτατος και με ωραια φωνη. Απο τους αντρες που τα διαθετουν ολα. Ως παιδι ειχα την ευκαιρια να τον δω σε πολλες τηλεοπτικες σειρες και ταινιες, αλλα την αξια του την καταλαβα οταν μεγαλωσα. ;) Φυσικα και θα παρει 10.
Κωστας Χατζηχρηστος. Δε μου ειναι καθολου αδιαφορος και το βρισκω απολυτα φυσικο που ο Κωστας κυκλοφορουσε με τοσες ωραιες γυναικες. Το σεξ απηλ ειναι αλλο πραγμα απο την ομορφια. Απλως η ομορφια το εντεινει. 7.
Παρις Αλεξαντερ. Ομορφος αντρας, αριστοκρατικος, αλλα μιλαμε τωρα για την επιτομη του κρυου. Κρυος σε ολα: Στην ομιλια, στο παιξιμο των ρολων του, στις κινησεις του, ακομα και οταν χαμογελουσε. Τι χαμογελουσε δηλαδη; Προσπαθουσε να σηκωσει τα χειλη του, αλλα δεν του' βγαινε. Ειδικη περιπτωση ο Παρις και δεν ξερω πως τα καταφερε και πηρε διπλωμα υποκριτικης ενας τετοιος ψυγειοκαταψυκτης. Του βαζω 3 επειδη ευτυχως διεθετε καποια αρρενωποτητα που εσωζε την κατασταση.
 
Παρις Αλεξαντερ: να αρχίσω από εδώ και να τελειώσω εδώ!τον ερωτεύτηκα όπου τον είδα , ωραίος άνδρας και όχι ψυχρός τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα! Τέλειος!!! Ένα 9 με τόνο! Αν ήτανε τώρα νέος και ελεύθερος θα πηγαινα να τον συνάντησω! Αυτόν και τον Τζεισον Πριστλει από το Μπεβερλυ! Χα χα! Μου αρέσουν αυτοί οι ανδρες τι να κάνω!
 
Παρις Αλεξαντερ: να αρχίσω από εδώ και να τελειώσω εδώ!τον ερωτεύτηκα όπου τον είδα , ωραίος άνδρας και όχι ψυχρός τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα! Τέλειος!!! Ένα 9 με τόνο! Αν ήτανε τώρα νέος και ελεύθερος θα πηγαινα να τον συνάντησω! Αυτόν και τον Τζεισον Πριστλει από το Μπεβερλυ! Χα χα! Μου αρέσουν αυτοί οι ανδρες τι να κάνω!

Καλά..... Δε θα σε μαλώσουμε :D :D
 
Υστερα απο σχεδον επτα μηνες ξεκουρασης απο το φτυαρισμα θελω να δω αν διατηρειτε ακομα τη φορμα σας....

Τζενη Ρουσεα
Θαλεια Παπαζογλου
Εφη Οικονομου
Γιαννης Γκιωνακης
Δανης Κατρανιδης
Γιωργος Φουντας
 
Μμμ!! Φρέσκο αίμα στο θυσιαστήριο! Πάμε να δούμε

Τζένη Ρουσέα: 7. Αν δεν είχε ΤΟΣΟ μεγάλα μάτια θα της έβαζα και παραπάνω. Στο γούγλη έχει και πολλές φωτογραφίες της από μεγάλη ηλικία και μπορώ να πω ότι γέρασε όμορφα.

Θάλεια Παπάζογλου: 5. Παρά την εκνευριστική φωνή της και το απαίσιο μαλλί της νιότης της, ήταν πάντα ζουμπουρλού και αφράτη. Ταυτόχρονα μου έδινε πάντα την εντύπωση της θείτσας εξ ου και η εξισορρόπηση και το 5.

Έφη Οικονόμου: 6. Δεν ήξερα ποια ήταν παρ'όλο που το όνομα κάτι μου έλεγε. Δεν την θυμάμαι σε ταινίες γι'αυτό και την κρίνω μόνο και ξερά από τις φωτό του γούγλη: όμορφη παρουσία, έτσι απλά. Ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Γιάννης Γκιωνάκης: 0. Ανήκει στην κατηγορία των τέρμα αχώνευτων και δεν θέλω ούτε να τον ξέρω.

Δάνης Κατρανίδης: 3. Επόμενος!

Γιώργος Φούντας: 9. Μμ... Αντρούκλα, εμφανισιακά τουλάχιστον, γιατί μελό σπάνια βλέπω κι αυτό για να γελάσω. Γιατί όμως έχω την εντύπωση ότι ήταν τάπα;
 
Γιώργος Φούντας: 9. Μμ... Αντρούκλα, εμφανισιακά τουλάχιστον, γιατί μελό σπάνια βλέπω κι αυτό για να γελάσω. Γιατί όμως έχω την εντύπωση ότι ήταν τάπα;
Δεν τον ειχα δει ποτε απο κοντα, αλλα λεγεται πως ηταν πολυ ψηλος.
 
Τζένη Ρουσσέα 6 , καλή ηθοποιός αλλά σαν εμφάνιση τίποτα , όταν μιλούσε και έκλαιγε ταυτόχρονα στις ταινίες με τόσο στόμφο μου τέντωνε τα νεύρα...
Θάλεια Παπάζογλου 2 , ποτέ δε μου άρεσε ούτε σαν ηθοποιός ούτε σαν γυναίκα , δε τη θυμάμαι σε κανέναν ενδιαφέρον ρόλο πουθενά όμως...
Έφη Οικονόμου 3 , ποτέ δε μου άρεσε σαν γυναίκα αν και έπαιξε ρόλους μοιραίας και καλά , αλλά και σαν ηθοποιός πολύ ψυχρή και χλιαρή...
Γιάννης Γκιωνάκης 1 , θα του έβαζα 0 αλλά λόγω του ρόλου του στα "Κίτρινα γάντια" που ήταν πιο νέος και καλός εκεί , από εκεί και πέρα τίποτα...
Δάνης Κατρανίδης 5 , και αυτός μια μετριότητα γενικότερα σε όλα του , ούτε κρύο ούτε ζέστη...
Γιώργος Φούντας 6 , σαν ηθοποιός καλός αναμφισβήτητα , σαν άντρας αν και δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω αλλά έστω κι έτσι με τα δικά μου μάτια δε τον βρίσκω εμφανίσιμο...
 
Επιτέλους!!!!!


Τζένη Ρουσσεα:
καλή ηθοποιός, την έχω απολαύσει σε πολλές ερμηνείες αλλά σέξι; όχι καθόλου . 4

Θάλεια Παπαζογλου: αν και δεν είναι του γούστου μου πιστεύω θα είχε σουξέ στο άλλο φύλο. Ως ηθοποιός είναι συμπαθής. 6

Έφη Οικονόμου: Έχει παίξει τη σέξι αλλά δε μου φάνηκε ποτέ σέξι. Πάντως είχε γεράσει όμορφα κι έδειχνε γλυκός άνθρωπος. 5

Γιάννης Γκιωνακης: θα βάλω 1, 0 δε βάζω σε κανέναν κ νομίζω έχω αιτιολογήσει το σκεπτικό μου.

Δάνης Κατρανιδης: Δείχνει λίγο κοντός πάρα ταύτα θα το πάρει το 9. Πολύ ωραία φωνή κι υπέροχα μάτια, και στιλ και άνεση και.. και.. και...

Γιώργος Φούντας: όχι, πότε, καθόλου το γούστο μου, 2 ως ένδειξη σεβασμού στις κύριες που τον αγάπησαν- κι ήταν πολλές...
 
Α, πολύ ωραία... Μετά από μια δύσκολη μέρα (νια, νια, νια), ας γράψω κάτι κι εγώ...

Τζένη Ρουσσέα: Γλυκιά μπορώ να πω. Αριστοκρατική μπορώ να πω. Όμορφα μάτια μπορώ να πω. Σέξι? Δεν μπορώ να το πω. 4.

Θάλεια Παπάζογλου: Δεν νομίζω ότι την βοήθησαν οι ρόλοι που έπαιξε... Μια ζωή την τρελούτσικη, την χαζοθεατρίνα, με αυτή την ιδιαίτερη φωνή που επίτηδες την ανέβαζε και ένα-δύο τόνους... Μπορεί να κάνω λάθος αλλά δεν την θυμάμαι πουθενά αλλού. Παρόλα αυτά, ήταν πολύ χαριτωμένη, χυμώδης, έτσι ζουμπουρλού που λέμε. Αρκετά σέξι. 7.

Έφη Οικονόμου: Ήταν όμορφη, ψηλή, αριστοκρατική, με ωραίο αέρα. Μου άρεσε πιο πολύ από την Χαριτίνη Καρόλου αλλά είναι κι αυτή αρκετά κρύα. 5.

Γιάννης Γκιωνάκης:
Ο Γκιωνάκης είναι κάτι σαν την Βασιλειάδου στο μυαλό μου... Οι ρόλοι του είναι ή ο χαζός ή ο χαζός της ταινίας... Πώς να βγάλω άκρη? Άντε να βάλω 2.

Δάνης Κατρανίδης: Α, πιδιάαααα! Εμένα μου αρέσει αρκετά ο Δάνης...! Τον είχα δει και μια φορά από πολύ κοντά στο λιμάνι κάτω στις Τζιτζιφιές, ήμουν στο Λύκειο και μας είχαν πάει εκδρομούλα.... Από μπόι μου τα χάλαγε... Αλλά μου αρέσει... 8.

Γιώργος Φούντας:
Ο Φούντας δεν ήταν όμορφος.... κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα... Αλλά..... η φωνή του, το αντριλίκι του, η γενικώτερη εμφάνισή του ήταν σούπερ σούπερ σέξι. Και είχα πάντα την εντύπωση ότι είναι ψηλός. Ειδικά όταν τον βλέπω δίπλα στην Μελίνα. Στο αγαπημένο "Πολύ αργά για δάκρυα", είναι ποοοοολύ αντρουά δίπλα στην Χρονοπούλου. Αν βαθμολογούμε το σέξι, από μένα 9.
 
Ρουσσέα, Παπάζογλου: Από 5 η κάθε μία, αλλά 5παπαζογλου = 10-5ρουσσέα. Η Ρουσσέα ήταν συμπαθής και όμορφη μεν αλλά χωρίς σεξ απήλ. Θα μου άρεσε για παρέα να συζητάμε για τέχνες, σουτζουκάκια, ταξίδια. Η Παπάζογλου (στα νιάτα της που τη θυμάμαι, δεν ξέρω μετά) δεν μου άρεσε από χαρακτηριστικά προσώπου αλλά οι ζουμπουρλούδικες καμπύλες της ήταν σέξυ, σε αντίθεση με άλλων καμπυλούχων ηθοποιών, π.χ. ώριμη Χριστίνα Σύλβα. Δεν φαντάζομαι να συζητάω μαζί της, αλλά να γλεντάω, ναι.

Έφη Οικονόμου: ΔΞ/ΔΑ. Δεν τη θυμόμουνα καθόλου μέχρι να διαβάσω γι' αυτήν στο Ρετρομάνιαξ

Γκιωνάκης 0 από κάθε άποψη. Εμφάνιση, παίξιμο, συνεντεύξεις του. Και ήταν και εκείνη η ιστορία με την κυρία Κοζ. που όσο και να το κάνεις επηρεάζει. Δεν νομίζω οι κυρίες να βρίσκουν όλους τους πιστολέρο σέξυ σαν τον Τζουλιάνο Τζέμμα ή τον Κλιντ Ήστγουντ.

Κατρανίδης: Ανούσιος. Τον είχα δει μια φορά στο θέατρο πριν γίνει πολύ γνωστός, δεν μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ούτε από εμφάνιση ούτε από ταλέντο (βέβαια αν οι υπόλοιποι ηθοποιοί ήταν Βάσω Μανωλίδου, Ράνια Οικονομίδου και Φάνης Χηνάς πώς να προσέξεις τον Κατρανίδη?). Ας βάλω ένα 5 γιατί κάτι θα είχε για να αρέσει σε κάποιες κυρίες.

Φούντας: Ποτέ δεν κατάλαβα τι του βρίσκανε. Ξύλινο παίξιμο, κι όχι ιδιαίτερα εμφανίσιμος. Ίσως επειδή τον έχω δει μόνο στη Στέλλα και στο Ποτέ την Κυριακή. Και στις δύο το παίξιμό του ήταν το χειρότερο απ' όλων των άλλων πρωταγωνιστών με εξαίρεση το "Ποτέ την Κυριακή" που το αφύσικο παίξιμό του συναγωνιζόταν το αντίστοιχο της Μελίνας. 4.
 
Πίσω
Μπλουζα