Τι ζώδιο είστε;

Οϋτε εγώ! Ποιος είναι αυτός ο Bill παιδιά? Όποιος ξέρει, ας με διαφωτίσει!
 
Eχει πολύ πλάκα: Με χαντακωσε είμαι ή απαραίτητη κλόουν ακου κει
 

Συνημμένα

  • IMG_20210221_142256.png
    IMG_20210221_142256.png
    975 KB · Προβολές: 7
Fred&George. μάλιστα! οι μαστροχαλαστές. πολύ ταιριαστό. μόνο που η σχολική μου ζωή σαν σπασικλάκι δεν ταιριάζει με την δικιά τους.
 
Eχει πολύ πλάκα: Με χαντακωσε είμαι ή απαραίτητη κλόουν ακου κει
Τουλάχιστον είσαι απαραίτητη και όσο για τον κλόουν κάποια στιγμή θα ξεβαφτείς και θα είσαι πάλι η γλυκούλα Αριάδνη. Εγώ που είμαι ένα χαρούμενο τέρας τι να πω; :D

Αυτή που το έγραψε να δεις ότι έχει γεννηθεί 14 Ιουλίου....
 
Τουλάχιστον είσαι απαραίτητη και όσο για τον κλόουν κάποια στιγμή θα ξεβαφτείς και θα είσαι πάλι η γλυκούλα Αριάδνη. Εγώ που είμαι ένα χαρούμενο τέρας τι να πω; :D

Αυτή που το έγραψε να δεις ότι έχει γεννηθεί 14 Ιουλίου....
Κράτα μόνο το χαρουμενη το επίθετο τίποτα άλλο από το ουσιαστικό, πετά το!
 
Όσον αφορά τον Χάρυ Πότερ, δεν έχω διαβάσει όλα τα βιβλία για να ξέρω τα πάντα, ο Draco είναι το κακό παιδί, κακομαθημένος και πλούσιος που χρησιμοποιεϊ κακά ξορκια προκειμένου να διακριθεί. Ο Χαρυ είναι ο κεντρικός ήρωας που τα πάντα περιστρέφονται γύρω από αυτόν και την αδικοχαμένη οικογένειά του. Χρησιμοποιεί μόνο τα καλά μάγια και έχει ιδιαίτερες ικανότητες ακόμα και για μάγος. Ο Ρόνυ είναι ο κολλητός του Χάρυ και είναι αθώος, γκαφατζής καλό παιδί, ενθουσιώδης αλλά και μαθητευόμενος μάγος μη ξεχνιόμαστε. Η Ερμιόνη είναι κολλητή φίλη του Χάρυ, υποβόσκει ένα φλερτ όπως υποβόσκουν όλα τα φλερτ μεταξύ αγοριών και κοριτσιών που είναι φίλοι στην εφηβεία και δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα μέσα τους ακόμα. Η Ερμιόνη είναι καλό κορίτσι, άριστη μαθήτρια, ξέρει όλα τα ξόρκια, είναι ρεαλίστρια όσο ρεαλίστρια μπορεί να είναι μια μαθητευόμενη μάγισσα. Η κυρία Ουέσλι είναι η μαμά του Ρον αλλά και των διδύμων Φρεντ και Τζώρτζ που μάθαμε ότι είναι και οι δύο ζώδιο Κριός (φυσικό αφού είναι δίδυμοι). Οι Φρεντ και Τζώρτζ πηγαίνουν σε μεγαλύτερη τάξη μάγων, είναι καλά παιδιά, μεγάλοι φαρσέρ και ξεστραβώνουν τους Χαρυ Ρονυ κλπ. Η κυρία Ουεσλι είναι η κλασσική μαμά, τρυφερή και προσέχει και τον Χαρυ. Όλο το σόι Ουέσλι είναι κοκινομάλληδες και στις ταινίες πρέπει να χρησιμοποιούν ίδιο τόνο στο χρωμοσαμπουάν.
Η κυρία Πομόνα Σπρουτ είναι καθηγήτρια στη σχολή και διδάσκει μαγική βοτανολογία. Καλούλα είναι και αντιτίθεται στην κακή μαγεία.
Ο Σνέιπ είναι στην αρχή τουλάχιστον αμφιλεγόμενη και αινιγματική προσωπικότητα που διδάσκει στην σχολή. Μετά αν δεν κάνω λάθος αποδεικνύεται καλός.
Οι υπόλοιποι δεν μου θυμίζουν κάτι.
Εγώ είμαι ίδιο ζώδιο μετην κυρία Ουέσλι. Μαμά. Δεν πέφτει και έξω.
 
Δηλ.εγω είμαι το κακό παιδί ! εδώ παίρνω τον σερ Αρθρουρ κοναν ντουλ.
 

Συνημμένα

  • IMG_20210221_173008.png
    IMG_20210221_173008.png
    601,2 KB · Προβολές: 4
Laura, τα συγχαρητήριά μου! Εγώ δεν έχω ιδέα για όλα αυτά στον Χάρι Πότερ! :) Αφήστε που είμαι μια "ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ" που διαβάζει Τζέην Ώστιν!!!!!
 
Laura, τα συγχαρητήριά μου! Εγώ δεν έχω ιδέα για όλα αυτά στον Χάρι Πότερ! :) Αφήστε που είμαι μια "ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ" που διαβάζει Τζέην Ώστιν!!!!!
Mιλας σε μία μεγάλη φαν της Ωστεν!
 
Της αλλαξε τα φωτα στο επωνυμο της Sylvia του Σκορπιου. Της εφαγε το L.
Δεν πειραζει και πολυ ομως γιατι ετσι κι αλλιως προτιμω την Αγκαθα της Παρθενου.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ποιά είναι η Sylvia Path που είναι στον Σκορπιό; Μήπως εννοεί την Σύλβια Πλαθ την ποιήτρια που είναι ο "Καρυωτάκης" της Αμερικής; Ήταν αυτοκαταστροφική και αυτοκτόνησε στο Λονδίνο βάζοντας το κεφάλι της μέσα στον φούρνο του γκαζιού. Μάλλον για τις αυτοκαταστροφικές της τάσεις την βάλανε στον σκορπιό. Απογοητεύτηκα. Περίμενα μια Άγκαθα, που λατρεύω, τον Πόε που είναι σκοτεινός, έστω τον Νταν Μπράουν. Ας βάζανε τον Πελεκάνο που είναι και δικό μας παιδί.
Εντύπωση μου κάνει που βάλανε τη Μάγια Αγγέλου. Πρωτοποριακή προσωπικότητα.
 
Α μου απάντησε η bambi για την Σύλβια Πλαθ
 
Δεν έχω ιδέα από Χάρυ Πότερ αλλά για τους συγγραφείς, ναι είμαι σούπερ ευχαριστημένη. Άγκαθα και τα μυαλά στα κάγκελα!
 
Τελικά μόνο εγώ έχω διαβάσει όλα τα βιβλία του Harry Potter? Δεν τα αγόρασα, από την τοπική βιβλιοθήκη τα δανείστηκα. Αλλά Ερμιόνη και Χάρρυ δεν φλερτάριζαν, Ο X. είχε από νωρίς δαγκώσει τη λαμαρίνα με την αδερφή του Ron (ο οποίος παντρεύτηκε την Ερμιόνη, αλλά στα πρώτα βιβλία δεν ξέραμε ότι αλληλοπονούσε το δοντάκι τους). Η Ερμιόνη μου ήταν αντιπαθέστατη, σε αντίθεση με την ομώνυμη ελληνική πόλη που μου άρεσε, κι έτσι δεν με ενθουσιάζει που ήμασταν ίδιο ζώδιο.
 
Δεκαετία του 90 να υποθέσω! ;)
 
Πίσω
Μπλουζα