Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Είναι άλλης γεννιας αυτοί που ξέρουν!Οϋτε εγώ! Ποιος είναι αυτός ο Bill παιδιά? Όποιος ξέρει, ας με διαφωτίσει!
Τουλάχιστον είσαι απαραίτητη και όσο για τον κλόουν κάποια στιγμή θα ξεβαφτείς και θα είσαι πάλι η γλυκούλα Αριάδνη. Εγώ που είμαι ένα χαρούμενο τέρας τι να πω;Eχει πολύ πλάκα: Με χαντακωσε είμαι ή απαραίτητη κλόουν ακου κει
Κράτα μόνο το χαρουμενη το επίθετο τίποτα άλλο από το ουσιαστικό, πετά το!Τουλάχιστον είσαι απαραίτητη και όσο για τον κλόουν κάποια στιγμή θα ξεβαφτείς και θα είσαι πάλι η γλυκούλα Αριάδνη. Εγώ που είμαι ένα χαρούμενο τέρας τι να πω;
Αυτή που το έγραψε να δεις ότι έχει γεννηθεί 14 Ιουλίου....
Mιλας σε μία μεγάλη φαν της Ωστεν!Laura, τα συγχαρητήριά μου! Εγώ δεν έχω ιδέα για όλα αυτά στον Χάρι Πότερ!Αφήστε που είμαι μια "ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑΡΑ" που διαβάζει Τζέην Ώστιν!!!!!
Hermione! E, ναι! Αυτή ταιριάζει στο ζώδιό μουΔεν ξέρω τίποτα για τον Χάρτη Ποττερ ούτε τον ξανθό κύριο που έχω στο ζώδιο μου.
Χαρούμενη αρκουδίτσαEχει πολύ πλάκα: Με χαντακωσε είμαι ή απαραίτητη κλόουν ακου κει
Ω, κι εσύ φθινοπωρινή είσαι domniki. Μια μέρα μετά από μένα έχεις γενέθλια.Χαρούμενη αρκουδίτσα
Για την Agatha Christie, το είχα αναφέρει σε κάποιο προηγούμενο ποστ![]()
9/9!!!! Εσύ 8/9?Ω, κι εσύ φθινοπωρινή είσαι domniki. Μια μέρα μετά από μένα έχεις γενέθλια.