domniki
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 2.605
Καλά υποθέτειςΔεκαετία του 90 να υποθέσω!
Καλά υποθέτειςΔεκαετία του 90 να υποθέσω!
Έλα βρε Τζέλα, έχουμε συναντηθεί και το ανακαλύπτω τώρα; Εγώ ήμουν η μικρή στο λεωφορείο αλλά δεν το είπα σε εσένα αλλά στη μικροκαμωμένη γιαγιά που ίσα που φαινόταν από πίσω σου. Είπαμε είμαι τέρας ευγενείας αλλά σιγά μην έδινα τη θέση μου σε άνθρωπο που γεννήθηκε το '89!Συγγνώμη κορίτσια! Είστε γεννημένες δεκαετία του '90? Αμ, τώρα καταλαβαίνω γιατί μια μέρα που μπήκα σε λεωφορείο, σηκώθηκε μια μικρή και μου λέει "παρακαλώ, καθίστε"!!!!!
Μην είσαι τόσο μετριόφρων βρε. Άκου παιδιά σου! Αφού συνομήλικες είμαστε! Του '90 κι εσύ (δυο χρόνια πάνω ή κατω δεν έχει σημασία, πάντως στο club των νέων, ωραίων και μοιραίων).Το 90 γεννημένες; Τι λέτε ρε κορίτσια πως περνούν τα χρόνια.
Θα μπορούσατε να είστε και παιδιά μου, λέμε τώρα.
Χμμ αφού δεν είμαι 90 ακόμα, δε πάθαμε και κάτι σοβαρό ε;Μην είσαι τόσο μετριόφρων βρε. Άκου παιδιά σου! Αφού συνομήλικες είμαστε! Του '90 κι εσύ (δυο χρόνια πάνω ή κατω δεν έχει σημασία, πάντως στο club των νέων, ωραίων και μοιραίων).
Και το μοναδικό δράμα bambi μου όλοι οι άλλοι είναι της...πλάκας εκτός από εμάς τους Σκορπιούς!Γιατι, ο Σκορπιος που τον πηρε ο κατηφορος;