Πρώτον, δεν καταλαβαίνω γιατί ντε και καλά χρειάζεστε πισίνα για να προσλάβετε ένα pool boy. Έχει κι άλλες χρήσεις πέραν των πισινών.
Από Σταρμπακικά ροφήματα έπεσε τελείως έξω. Κατ' αρχάς, εδώ και χρόοοοονια μποϋκοτάρω το Στάρμπακς. Πρώτον διότι εκβίαζε καφεδάδικα-μικρές επιχειρήσεις " Ή γίνεστε franchises του Στάρμπακς ή ανοίγω στην απέναντι γωνία και σας κλείνω". Δεύτερον γιατί στις 11/9 του 2001 χρέωνε τα μπουκάλια νερό που έδινε στους πυροσβέστες που προσπαθούσαν να περιορίσουν τη ζημιά στην περιοχή όταν γκρεμίστηκαν οι πύργοι. Τρίτον, για αυτά τα τερατουργήματα που σερβίρει για καφέδες.
Μ' αρέσει ο καφές να είναι καφές. Ο εσπρέσσο είναι αυτός που προτιμώ αλλά είναι ο πιο δύσκολος, διότι συχνά είναι ένα πικρό ζουμί από υπερκαβουρδισμένο καφέ κακής ποιότητας. Αλλά ένας καλός εσπρέσσο είναι στην κορυφή. Μετά έρχεται φίλτρου ή καπουτσίνο, μετά ελληνικός και τελευταίος ο στιγμιαίος, αν και έχει κι αυτός τη θέση του. Αγοράζω άτριφτο καφέ, και γιατί είναι πιο φρέσκος και γιατί έτσι ξέρεις σίγουρα ότι είναι arabica, όχι robusta. Έχω διάφορων ειδών καφετιέρες σπίτι μου (εκτός από αυτές που παίρνουν κάψουλες και σου βγάζουν καφέ σε μισό λεπτό). Δεν αγοράζω αρωματικούς καφέδες, αν και μερικές φορές προσθέτω κανέλλα στο φίλτρο και βγαίνει αρωματισμένος καφές. Δεν βάζω ζάχαρη παρά μόνο στον στιγμιαίο. Τι να τα κάνω τα διάφορα του Στάρμπακς?
Τον Budy Holly τον έχω μόνο ακουστά, δεν ξέρω τι έκανε.