Τι ζώδιο είστε;

Γοργόνα με πορτοκαλί και ροζ ουρά πάντως λίγο δύσκολο να φανταστεί κάποιος. Στα υπόλοιπα με πέτυχε το ψυχολογικο τεστ.
 
Γοργόνα με πορτοκαλί και ροζ ουρά πάντως λίγο δύσκολο να φανταστεί κάποιος. Στα υπόλοιπα με πέτυχε το ψυχολογικο τεστ.
Φαντάστηκα χρυσάφι ουρά δηλ.κιτρινη ζεστό χρώμα
 
1. Λυπάμαι που θα σας γκρεμίσω τις αυταπάτες σας, κορίτσια, αλλά δεν υπάρχουν γοργόνες. Αν έβλεπα μία μπροστά μου δεν θα κοίταζα το χρώμα της ουράς της. Θα πήγαινα τρέχοντας κολυμπώντας στον κοντινότερο ψυχίατρο και μάλιστα από την πόρτα για τα επείγοντα.

2. Άκυρη ερώτηση. Το βασικό είναι, τρώγεται ή όχι.

3. Παρομοίως. Αν και υπάρχει κι άλλη περίπτωση. Αν είναι στρείδι, έχει μαργαριτάρι ή όχι?

4. Χωρίς τα γυαλιά μου (δύτης με γυαλιά?) βασικά δεν βλέπω την ακτή.

Τι συμπέρασμα βγάζετε, γιατρέ?
 
Γέλασα πολύ με το τεστ πριν καλά καλά ξεκινήσει! Σο σημείο του προλόγου που λέει:
Σταματήστε λοιπόν για λίγο ό,τι κάνετε, βάλτε στην άκρη τη λογική και φανταστείτε πως κολυμπάτε στα ζεστά, κρυστάλλινα νερά του ωκεανού ,
η πρώτη μου σκέψη ήταν "μα τι λέει; είναι ωκεανός, δύσκολο να έχει ζεστά νερά!

Εν πάση περιπτώσει, η γοργόνα έχει μπλε χρώμα ουρά (με πέτυχε), αν κι ακόμη αναρωτιέμαι αν η γοργόνα κυκλοφορεί και στο βυθό εκτός από τον αφρό, το ψάρι είναι μπλε κίτρινο για να πηγαίνει σετ με τη γοργόνα και εχει το βλέμμα του βοδιού σαν εκείνο το ψάρι στον βυθό desktop των Windows XP (δεν με πέτυχε), το όστρακο με μπέρδεψε εντελώς γιατί σκέφτηκα στρείδι με μαργαριτάρι (! ) και στην ακτή είναι κάτι θειες που κουτσομπολεύουν (δεν ξέρω πια τι να σκεφτώ, αυτή θα είναι η μοίρα μου; )

3. Παρομοίως. Αν και υπάρχει κι άλλη περίπτωση. Αν είναι στρείδι, έχει μαργαριτάρι ή όχι?
Άντε πάλι τα ίδια!

4. Χωρίς τα γυαλιά μου (δύτης με γυαλιά?) βασικά δεν βλέπω την ακτή

Οι μάσκες πλέον προσαρμόζονται σε όσους βαθμούς μυωπίας/υπερμετρωπίας θες.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μόλις διάβασα για γοργόνα το μυαλό μου την φαντάστηκε ότι είναι κάπως έτσι. Πειράζει; :unsure:
 
Τελευταία επεξεργασία:
1. Πράσινη ουρά ( το τεστ με ψυχολόγησε σωστά). Για το αν υπάρχουν γοργόνες? Μα,εδώ θα μου φέρει ο Άι Βασίλης αυτοκίνητο τα Χριστούγεννα και θα αμφισβητήσω την ύπαρξη της γοργόνας? Υπάρχει και παραυπάρχει! Την είδα! Έχει και πράσινη ουρά!!!

2. Ήρεμο και άκακο.Το μυαλό μου πήγε στο δελφίνι.Από τη στιγμή που εγώ είμαι ο "εισβολέας" στη θάλασσα (μιας και έχω γράψει ήδη ότι η θάλασσα ανήκει στα ψάρια),το πρώτο που μου 'ρθε στο μυαλό είναι αυτό το φιλικό,άκακο θηλαστικό και μόνιμο κάτοικο της θάλασσας.Μόνο αυτό θα μπορούσε να μεσολαβήσει και να διαπραγματευθεί στα ψάρια την παραμονή μου στο νερό.
(το τεστ πάλι με πέτυχε. Μόνο που δεν συνάδει με την απάντηση στην ερώτηση 1 )

3. Το όστρακο που είδα στο βυθό είναι αυτό της Shell. Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποια κατηγορία από τις δύο του τεστ ανήκει. Εκτός αν είναι συμβολικό και προμηνύει για μένα πετρελαιοπηγές,τάνκερ,κλπ,κλπ,κλπ.

4. Δύο ανθρώπους βλέπω. Κάτω από την ομπρέλα τους. Και λίγο παραδίπλα τη δική μου ομπρέλα! Και εγώ να βγαίνω μαζί με το έτερο ήμισυ από τη θάλασσα (έχω γράψει ήδη για το "πως είμαι στην παραλία") . Και να είναι θυμωμένη μαζί μου! Και να μου λέει συνέχεια : " Γιατί κοιτούσες την γοργόνα?..Μην το αρνείσαι! Σε είδα που κοιτούσες την ουρά της".. (πάλι με πέτυχε η ερώτηση του τεστ )
 
Μήπως η γοργόνα έμοιαζε με αυτή του Magritte και γι' αυτό θύμωσε? Δεν βάζω εδώ τη φωτό. υπάρχει όμως στο google (φυσικά).

Τι σχέση έχει ο αγιοΒασίλης? Αυτός δεν είναι ημίιχθυς, είναι κανονικός άνθρωπος/άγιος (*). Δεν υπάρχει τίποτε περίεργο στο να σου φέρει δώρο. Αλλά η γοργόνα είναι ανύπαρκτον τέρας.

(*) Με μάλλον εξαντρίκ γούστο στα απρέ-σκι. Καλά κοκακολοκόκκινα, καλά (**) γουνίτσα, αλλά και τα δύο μαζί είναι υπερβολικά.

(**) παρήχησις του κ και λίγο του λ
 
Ωραίο αυτό το τεστ!

Σκέφτηκα την Άριελ από την μικρή γοργόνα με την πράσινη ουρά, το ψαράκι που ήταν φίλος της (Φούσκα νομίζω ότι τον έλεγαν) και φυσικά ένα όστρακο με μαργαριτάρι! Ολόκληρη πριγκίπισσα-γοργόνα είναι, μαργαριτάρια θα έχει. Όσο για την παραλία, μια κανονική παραλία το καλοκαίρι, ούτε πολύ γεμάτη, ούτε άδεια.
 
Αχ, εμένα μου άρεσε το θέμα. Μου αρέσουν τα παραμύθια με τις γοργόνες. Έχω δει και χαζοεργάκια με γοργονίτσες. Τι καλά!

Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι η Άριελ η μικρή γοργόνα του Disney που έχει και το απόλυτο happy end. "Δε ξέρω πώς, πότε ακριβώς, ξέρω πως κάποτε θα γίνει, σε μια στιγμή, καινούρια ζωή, για μας τους δυο" (Στίχοι από τη ελληνική μετάφραση αν έχω πια μόνο τη βιντεοκασέτα με το πρωτότυπο).

Ουρά, μπλε με μωβ νερά. Ντροπαλό άτομο? Δεν ξέρω αν είμαι ντροπαλή, είμαι μάλλον αντικοινωνική. Πάντα ήμουν έτσι.

Δίπλα της κολυμπάει καρχαρίας. Μα βέβαια. Η Άριελ είναι γοητευτική. Άρα και ο καρχαρίας γοητεύεται από την αιθέρια ύπαρξη και κολυμπάει χαλαρά δίπλα της. Αποφεύγω τους καβγάδες. Αλήθεια είναι, τους αποφεύγω όσο μπορώ, γιατί είμαι πολύ νευρική και αν καβγαδίσω, το κάνω με άσχημο τρόπο. Δεν ξέρω τι λέω και σε ποιον. Προσπαθώ λοιπόν, να αποφεύγω τον καβγά με οποιονδήποτε, εκτός αν κάποιος με κάνει να ξεπεράσω τα όριά μου.

Το όστρακο έχει το σχήμα του Ωμέγα με ραβδώσεις. Είναι πολύ όμορφα αυτά τα όστρακα. Να, είδατε? Ιδού η απόδειξη. Είμαι κλειστός τύπος.

Φαντάζομαι την παραλία οργανωμένη και γεμάτη κόσμο, γιατί έτσι μου αρέσει περισσότερο. Εδώ είναι θέμα λίγο ηλικίας, όσον αφορά εμένα πάντα. Πιο μικρή, μου άρεσε πολύ να είμαι κάθε βράδυ έξω. Έχει τύχει να πηγαίνω απ'ευθείας στη δουλειά. Ειδικά τα καλοκαίρια στο νησί, δε μαζευόμουν. Όταν γνώρισα τον άντρα μου γυρίζαμε χαράματα και την άλλη μέρα δουλειά. Έχω γυρίσει πολύ στα νιάτα μου αλλά τώρα πια δεν μου αρέσει αυτό. Έχω αλλάξει πολύ. Εντάξει, να βγούμε ένα βράδυ με καλούς φίλους αλλά πολύ επιλεκτικά πια και πολύ αραιά και πού.
 
Το προηγούμενο κουίζ με το πρωτοχρονιάτικο δώρο ήταν το καλύτερο :happyjump: πρέπει να πάω το αυτοκίνητο στο συνεργείο και ένα καινούριο θα ήταν ό,τι ακριβώς χρειάζομαι :happyjump::happyjump::happyjump::happyjump:
 
Και γω Τζέλα καρχαρία είδα δίπλα στην γοργόνα μου.
 

Ε, ναι λοιπόν, χρειαζόμαστε το κάτι παραπάνω
Ωωω σίγουρα το διδυμακι δεν θα ήταν εδώ. Γιατί έτσι τα παρθενακια;
 
Καλά όλα τ' άλλα, αλλά αυτός που έγραψε για τους Παθένους "όπως να είναι τα πράγματα στη θέση τους, να βάλουν τάξη σε ένα χάος," έχει δει το γραφείο μου? Και στο σπίτι και στο κάτεργο.
 
Καλά όλα τ' άλλα, αλλά αυτός που έγραψε για τους Παθένους "όπως να είναι τα πράγματα στη θέση τους, να βάλουν τάξη σε ένα χάος," έχει δει το γραφείο μου? Και στο σπίτι και στο κάτεργο.
Tο κάτεργο ποιο είναι βρε;
 
Υποθέτω ότι εννοεί την δουλειά του.

Κάτεργο έλεγα και εγώ κάτι σάπακια βαπόρια που δούλεψα στις αρχές της καριέρας μου αρχικά ως δόκιμος πλοίαρχος των Α.Ε.Ν. κάνοντας ματσακόνι και βαριοπουλα σας τους κατάδικους στα κάτεργα...
 
και φυσικά ένα όστρακο με μαργαριτάρι!

Συμφωνούμε ότι όλοι οι Παρθένοι του φόρουμ (σχεδόν όλοι, πρέπει να μιλήσει και ο Fulci βέβαια) θέλουν το όστρακο με μαργαριτάρι; Γιατί έτσι είναι παιδιά μου, όπως λέει και το "μελαγχολικό" άρθρο, δε μας φτάνει απλά το όμορφο, θέλουμε και κάτι παραπάνω! :D

Πάντως εγώ για μελαγχολική δεν πείθω με τίποτα.
 
Υποθέτω ότι εννοεί την δουλειά του.

Κάτεργο έλεγα και εγώ κάτι σάπακια βαπόρια που δούλεψα στις αρχές της καριέρας μου αρχικά ως δόκιμος πλοίαρχος των Α.Ε.Ν. κάνοντας ματσακόνι και βαριοπουλα σας τους κατάδικους στα κάτεργα...
Το κάτεργο είναι οι φοιτητές του άραγε; Τους λατρεύει τόσο;:)με έπιασε το διδυμικο μου τώρα, θέλω να μαθω
 
Πίσω
Μπλουζα