Αυτά τα τεστ δεν ξέρουν τι μας γίνεται.
Αυτό με τις εικόνες με έβγαλε καλλιτεχνική φύση. Εγώ?!!!! Η σωστή απάντηση θα έπρεπε να είναι "Πήγαινε άλλαξε γυαλιά" αφού προφανώς έβλεπα λάθος. Διότι με περιγράφει τελείως (τι πρωτότυπο!) αυτό που βγήκε στη bajar "Στο δεύτερο τεστ λέει ότι μου αρέσει η γνώση και η διαδικασία απόκτησής της. Μέσα έπεσε και σ' αυτό. Νομίζω ότι τα πιο αγαπημένα μου βιβλία ever υπήρξαν οι εγκυκλοπαίδειες, και κατά προτίμηση η Larousse των γονιών μου. Εκεί έβρισκες ότι είδους γνώση θες κι από εκεί και πέρα μπορούσες να αναπτύξεις όποια ήθελες. Με τα χρόνια ήρθε το ίντερνετ και το YT και έγινε πιο προσβάσιμη η γνώση αλλά και πάλι θέλω και κάτι τι παραπάνω." Όχι Λαρούς για μένα, λόγω διαφορετικής γενιάς, αλλά εγκυκλοπαίδειες. Και τώρα λατρεύω το random article στη wikipedia όπου μπορώ να χαθώ με τις ώρες.
Το επόμενο με το βάζο/ζευγάρι: Από τις 2 απαντήσεις διαλέγω την τρίτη. Διότι δεν είδα ένα βάζο, είδα 3 άσπρα αντικείμενα που μπορεί να ήταν βάζο ανάμεσα σε γλάστρες, μπορεί διακοσμητικά, πάντως είδα 3 όχι 1.
Το τεστ με τα ρούχα είχε ως βασικό συμπέρασμα ότι ο συντάκτης του είναι ανορθόγραφος, μια που γράφει χαμελαίων, λές και το αντιπαθές αυτό ζώον μαζεύει ελιές από κάτω. Δεν τα πήγε καλύτερα με το χαρακτήρα μια που το μόνο που πέτυχε είναι η καθαριότητα. Επίσης το "σιδερωμένα" αλλά με την έννοια ότι φοράω ρούχα που δεν χρειάζονται σίδερο (τζην και πόλο / t-shirt) διότι αρνούμαι να φορέσω τσαλακωμένο πουκάμισο ή παντελόνι αλλά μισώ το σιδέρωμα. Όσο για σεμνότητα, ας ήμουνα 40 χρόνια νεότερος, 40 κιλά ελαφρότερος και με διαφορετική κατανομή μάζας και θα βλέπανε. Πολλά θα βλέπανε. Αλλά τώρα...