Συμφωνώ ότι τα δύο τεστ με τις εικόνες είναι ενδιαφέροντα. Τουλάχιστον εμένα με ιντριγκάρανε. Το πρώτο μου λέει ότι με απασχολεί τι λένε οι άλλοι για μένα. Το οποίο ναι μεν ακούγεται αρνητικό αλλά όχι ανεδαφικό. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για υποσυνείδητο, για εσωτερική παρόρμηση και όχι για το τι θεωρούμε σωστό, πρέπον, ηθικό, αξιακό. Μπορεί να είναι προβλημα το οποίο δαμάζουμε, καταπιέζουμε, ελέγχουμε, περιορίζουμε κ.λ.π.
Το δεύτερο τεστ με εικόνες με έβγαλε καλλιτεχνικό τύπο. Το οποίο ισχύει, όπως και τα χαρακτηριστικά που αναφέρει.
Το τρίτο τεστ με τα ρούχα είναι ότι να ναι. Αφενός το ζώον που μαζεύει ελιές από χάμω, αφετέρου λέει χουχουλιάρη τον Καρκίνο και έχει μια τσάντα αντί για φούστα (ωραίο χουχουλιάρικο ντύσιμο) το φαντάζεστε;
"μωρό μου κρυώνω" "οοοχι φέτος δεν ανάβουμε καλοριφέρ ούτε πετρέλαιο ούτε φυσικό αέριο, ρίξε μια τσαντούλα πάνω σου"
Και έτσι φέτος θα ρίχνουμε τσαντιές ο ένας στον άλλον.
Δεν φτάνουν λοιπόν τα παραπάνω, λέει ότι οι Σκορπίνες δεν είναι φίλες με τα εσώρουχα! Ε, όχι αυτό παραπάει. Δε θα μας πούνε και ξεβράκωτες.
Bambinela πες, τοποθετήσου.
Για το τεστ με το βάζο συμφωνώ απόλυτα με τον Ελέφαντα. Όσες φορές και να το κοίταξα τρία βάζα είδα. Το βρίσκω φυσικό. Το σκούρο λειτουργεί ως φόντο, το ανοιχτόχρωμο έρχεται μπροστά.