laura ingalls
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 5.124
Γοργόνα με πορτοκαλί και ροζ ουρά πάντως λίγο δύσκολο να φανταστεί κάποιος. Στα υπόλοιπα με πέτυχε το ψυχολογικο τεστ.
Φαντάστηκα χρυσάφι ουρά δηλ.κιτρινη ζεστό χρώμαΓοργόνα με πορτοκαλί και ροζ ουρά πάντως λίγο δύσκολο να φανταστεί κάποιος. Στα υπόλοιπα με πέτυχε το ψυχολογικο τεστ.
Άντε πάλι τα ίδια!3. Παρομοίως. Αν και υπάρχει κι άλλη περίπτωση. Αν είναι στρείδι, έχει μαργαριτάρι ή όχι?
4. Χωρίς τα γυαλιά μου (δύτης με γυαλιά?) βασικά δεν βλέπω την ακτή
Ωωω σίγουρα το διδυμακι δεν θα ήταν εδώ. Γιατί έτσι τα παρθενακια;«Θα μελαγχολήσω, κι ύστερα εγώ, πώς θα συνεχίζω...» - Αυτά είναι τα τρία πιο μελαγχολικά ζώδια | in.gr
Διαβάστε για να είστε προετοιμασμένοι την επόμενη φορά που θα τους συναντήσετεwww.in.gr
Ε, ναι λοιπόν, χρειαζόμαστε το κάτι παραπάνω
Tο κάτεργο ποιο είναι βρε;Καλά όλα τ' άλλα, αλλά αυτός που έγραψε για τους Παθένους "όπως να είναι τα πράγματα στη θέση τους, να βάλουν τάξη σε ένα χάος," έχει δει το γραφείο μου? Και στο σπίτι και στο κάτεργο.
και φυσικά ένα όστρακο με μαργαριτάρι!
Το κάτεργο είναι οι φοιτητές του άραγε; Τους λατρεύει τόσο;με έπιασε το διδυμικο μου τώρα, θέλω να μαθωΥποθέτω ότι εννοεί την δουλειά του.
Κάτεργο έλεγα και εγώ κάτι σάπακια βαπόρια που δούλεψα στις αρχές της καριέρας μου αρχικά ως δόκιμος πλοίαρχος των Α.Ε.Ν. κάνοντας ματσακόνι και βαριοπουλα σας τους κατάδικους στα κάτεργα...