Τι ζώδιο είστε;

Το holidaze θέλω , διαφωνώ με αυτή που μου προτεινει
Το Holiday είναι από τις ταινίες που αγαπώ πολύ λόγω Winslet. Αλλά και το A Christmas Carol είναι από αυτές που βλέπω ευχάριστα. Μάλλον με έπιασε αυτή τη φορά.
 
Δεν έχω ιδέα ποια είναι η ταινία του Τοξότη. Από όλες αυτές προτιμώ του Ταύρου, γιατί αυτή ξέρω. Το White Christmas με τον Μπιγκ Κρόσμπι και τον Ντάνι Κέι.
 
Ποιες ειναι ολες αυτες οι ταινιες, βρε παιδια; Οπως η Τζελα, ετσι κι εγω μονο το White Christmas εχω δει. Τις αλλες ουτε εξ ακοης.
Εν τω μεταξυ, επιμενουν να γραφουν "Διδυμος" λες και το ζωδιο αποτελειται μονο απο τον εναν αδελφο και ο αλλος ειναι καπου αλλου και βοσκει τα προβατα.
 
Έλα καλέ! Τι έκπληξη ήταν αυτή? Ρεβεγιόν στο σπίτι? Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!!!!! Δε βαριέσαι! Υπάρχουν πολύ χειρότερα! Ας είναι κι έτσι!

Καλή χρονιά σε όλους! Καλή και χρυσή χρονιά!
 
Καλά που δεν σκόπευα να παντρευτώ φέτος έτσι κι αλλιώς (είμαι πολύ μικρός ακόμη) διότι το ζώδιό μου δεν ανήκει στα τρία.
 
Δηλαδη οποιος θα παντρευτει φετος θα ειναι η Ζυγος, η Τοξοτης, η Υδροχοος.
Οι υπολοιποι θα γεροντοκοριασουν και θα ψαχνουν για ραφι. :D
 
Και θα πρέπει βεβαίως να παντρευτεί με Ζυγή, Τοξότρα ή Υδροχόα.
 
Μάλιστα..
Οι προβλέψεις των άστρων έλεγαν για δώρο Χριστουγέννων στο ζώδιο μου ένα αυτοκίνητο.
Το αυτοκίνητο δεν ήρθε ποτέ.
Τώρα , ΔΕΝ προβλέπουν γάμο για το ζώδιο μου το 2022.
Άρα,
θα πρέπει να αρχίσω επειγόντως δίαιτα μετά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές! Να "συμμαζευτώ" λιγάκι σωματικά για το γάμο μου.
Αλλά πρώτα πρέπει να βγω έξω στην αυλή, να κοιτάξω ψηλά,να ανοίξω τα χέρια μου και να περιμένω να πέσει στην αγκαλιά μου η νύφη!
 
Δηλαδή εμείς που έχουμε ωροσκόπο σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια τι θα πρέπει να περιμένουμε; Την πρόταση μόνο; Έναν αρραβώνα ίσως; Ότι θα φτάσουμε μέχρι την εκκλησία/δημαρχείο και ο ιερεύς/δήμαρχος θα έχει κανονίσει ξαφνικά να πάει κάπου αλλού καλύτερα και θα ξεμείνουμε με τα λέλουδα στο χέρι; Πολύ με μπερδεύουν τέτοιες προβλέψεις!

Μάλιστα..
Οι προβλέψεις των άστρων έλεγαν για δώρο Χριστουγέννων στο ζώδιο μου ένα αυτοκίνητο.
Το αυτοκίνητο δεν ήρθε ποτέ.
Βρε συ, Fulci, μέρες τώρα σκεφτόμουν να σε ρωτήσω τι αυτοκίνητο πήρες τελικά. Υποθέτω ίδιο με το δικό μου.
Να ρωτήσουμε και τη @domniki , μπορεί κι αυτή κάτι ανάλογο να πήρε. :p
 
Εγώ δεν είχα τέτοιο κόλλημα με τα ζώδια. Παρ' όλα αυτά όταν απαντούσα "Καρκίνος με ωροσκόπο Παρθένο" με κοιτάζανε κάπως οι συμμαθήτριες.
 
Πίσω
Μπλουζα