Και Hallstatt! Παραμυθένιο!
Επίσης, αν και λατρεύω τα αεροπλάνα, ποτέ δε λέω όχι σε road-trip στην Ευρώπη. Ποιού το αυτοκίνητο θα πάρουμε;
Δεν θέλει ντιμπέιτ μαζί μου γιατί του βάζω τα γυαλιά καταλαβατε
Κι εγώ που είμαι γνήσια Παρθένος όπως μου είπε το προηγούμενο τεστ, δε βρήκα κάτι από αυτά που λέει πως δε λέω ποτέ που να μην τα έχω πει!Οι φράσεις που δεν θα πουν ποτέ τα ζώδια
Αυτά είναι τα πράγματα που δεν θα ακούσεις τα ζώδια να λένε ποτέ. Ούτε αν τους βάλεις το μαχαίρι στον λαιμό.www.in2life.gr
Αιγόκερως??? Με τίποτα!Έχει ξαναμπεί αυτό;
Τι ζώδιο θα έπρεπε να ήσουν; Κάνε το τέστ και μάθε!
Μήπως να κάναμε ένα τεστάκι να δούμε και ποιο άλλο ζώδιο κρύβεις μέσα σου;www.astrology.gr
Οι φράσεις που δεν θα πουν ποτέ τα ζώδια
Αυτά είναι τα πράγματα που δεν θα ακούσεις τα ζώδια να λένε ποτέ. Ούτε αν τους βάλεις το μαχαίρι στον λαιμό.www.in2life.gr
Αυτό με τη διακόσμηση κάπου το έχει ξαναπεί για τους Παρθένους. Θα συμφωνήσω με το minimal αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να το αναλάβω εγώ, γιατί είμαι άσχετη με το σπορ και στο τέλος θα υπάρχει μόνο ένα σκέτο δέντρο με ένα αστέρι στην κορυφή στη μέση ενός άδειου δωματίου. Tragic!Τι κάνουν τα Ζώδια τα Χριστούγεννα;
Το ζώδιό σου μαρτυρά πολλά για σένα. Ακόμα και το πώς συνηθίζεις να περνάς τα Χριστούγεννα! Κριός Ο Κριός τα Χριστούγεννα αποφασίζει να ντυθεί Άγιος Βασίλης, μόνο και μόνο για να κάνει επίδειξη στα παιδάκια. Σκέφτεται το καλύτερο τρόπο για να εντυπωσιάσει και αποφασίζει να σκαρφαλώσει στην...ipolizei.gr
Αχ, ναι! Έτσι θα ήθελα να είναι! Αλλά δυστυχώς στο σπίτι έχω ένα Δίδυμο και μία Ιχθύ που θέλουν το δέντρο εντελώς διαφορετικό από ό,τι εγώ! Μέχρι πέρσυ τα κατάφερνα, αλλά φέτος μεγαλούργησαν με αποτέλεσμα το δέντρο να είναι μάξιμαλ!Τι κάνουν τα Ζώδια τα Χριστούγεννα;
Το ζώδιό σου μαρτυρά πολλά για σένα. Ακόμα και το πώς συνηθίζεις να περνάς τα Χριστούγεννα! Κριός Ο Κριός τα Χριστούγεννα αποφασίζει να ντυθεί Άγιος Βασίλης, μόνο και μόνο για να κάνει επίδειξη στα παιδάκια. Σκέφτεται το καλύτερο τρόπο για να εντυπωσιάσει και αποφασίζει να σκαρφαλώσει στην...ipolizei.gr
Aν δεν σου αρέσει η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και έχεις δίδυμο στο σπίτι θα περάσεις δυσκολαΑχ, ναι! Έτσι θα ήθελα να είναι! Αλλά δυστυχώς στο σπίτι έχω ένα Δίδυμο και μία Ιχθύ που θέλουν το δέντρο εντελώς διαφορετικό από ό,τι εγώ! Μέχρι πέρσυ τα κατάφερνα, αλλά φέτος μεγαλούργησαν με αποτέλεσμα το δέντρο να είναι μάξιμαλ!