Τι ζώδιο είστε;

Και Hallstatt! Παραμυθένιο!
Επίσης, αν και λατρεύω τα αεροπλάνα, ποτέ δε λέω όχι σε road-trip στην Ευρώπη. Ποιού το αυτοκίνητο θα πάρουμε; :D

Αυτό το road-trip είναι το όνειρό μας με το σύζυγο, αλλά για να δούμε. Θα μπορέσει να γίνει ποτέ πραγματικότητα? Διότι θέλει χρόνο και χρήμα. Και εντάξει το χρήμα, κάπως το κανονίζεις, γιατί προσαρμόζεις τα έξοδά σου σύμφωνα με αυτά που έχεις, δε μπορείς να κάνεις αλλιώς, αλλά ο χρόνος είναι ένα θέμα για μένα γιατί για να το κάνεις αυτό, θέλεις τουλάχιστον ένα μήνα. Ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.
 
Road trip με τον ελεφας , δεν σας λέω τίποτα άλλο και στο δρόμο θα έχουμε debate
 
Ααα και μένα το ζώδιο μου με έβγαλε. Γνήσια Σκορπιός λοιπόν.

όσο για τους Βρετανούς αν τολμήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο τους έχουν μπουζουριάσει αυθωρεί και παραχρήμα. άλλωστε οι παμπ κλείνουν στις 8 και δεν σε παίρνει εκεί για μαγκιές.
Στις οκτώ κλείνουν τώρα οι παμπ; Εγώ τις είχα αφήσει να κλείνουν στις 11 τις καθημερινές, στις 12 τα Σάββατα και στις 10.30 τις Κυριακές. Πάντως και στην πατρίδα τους του δίνουν και καταλαβαίνει του ποτού απλά δεν πετάνε το βρακί τους εύκολα γιατί όντως συλλαμβάνονται.
 
Μπα εγώ που είμαι Σκορπιός (από τις γνήσιες όπως αποδεικνύεται από προηγούμενο τεστ), συγχωρώ απλά δεν ξεχνώ.
 
μπα @laura ingalls τυχαία το είπα δεν κάθησα τόσο στην Σκωτία να μελετήσω εμβριθώς το θέμα δυστυχώς αυτός ο φίλος μου...του δίνει και καταλαβαίνει αλλά στην Σκωτία το έκοψε θέλοντας και μη γιατί επισκέπτεται το διαμέρισμα ο κοινωνικός λειτουργός και αν είναι συνέχεια φέσι δεν το γλυτώνει το μπουζούριασμα (ή το κόψιμο των επιδομάτων τουλάχιστον)
 
Κι εγώ που είμαι γνήσια Παρθένος όπως μου είπε το προηγούμενο τεστ, δε βρήκα κάτι από αυτά που λέει πως δε λέω ποτέ που να μην τα έχω πει!
 
Μου εβγαλε δευτερο ζωδιο τον Αιγοκερω. Δεν επεσε εξω γιατι τον εχω ωροσκοπο και μου γραφει τα εξης:

Κρύβεις μέσα σου έναν Αιγόκερω (αν δεν είσαι ήδη!). Σου αρέσει να ξέρεις ότι το κάθε πράγμα έχει μια χρησιμότητα, ότι κάθε άνθρωπος στη ζωή σου, έχει ένα διακριτό ρόλο. Είσαι φιλόδοξος, πατάς καλά στη γη, θέλεις να κατακτήσεις αυτό που σε γοητεύει. Μήπως τελικά, είσαι κομματάκι πιο φιλόδοξος από όσο πιστεύεις ή δείχνεις?
 
Έχει ξαναμπεί αυτό;

main.png



Αιγόκερως??? Με τίποτα!
 
Παρθένος
-Δεν ξέρω τι να κάνω, ειλικρινά…
-Προφανώς και δεν χρειάζεται να βγάλεις τα παπούτσια σου!
-Όχι, σοβαρά, μην τα βγάζεις, θα καθαρίσω το Σάββατο!

Τέτοια ψύχωση νομίζει ότι έχουμε με τα παπούτσια που οι δύο στις 3 ταμπού φράσεις μας είναι παπουτσωμένες?
Το μόνο που πέτυχε να μη λέω είναι το "ειλικρινά". Όταν ακούω κάποιον να λέει "Πίστεψέ με", "ειλικρινά", "Αλήθεια σου λέω" αμέσως κουμπώνομαι. Γιατί προσπαθεί τόσο να με πείσει ότι δεν ψεύδεται σαν τη Σούζυ τρως?
 

Τοξότης
-Ε, δεν νομίζω ότι πρέπει να πιώ κι άλλο…
-Λέω να κάτσω μέσα σήμερα.
-ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;

Παιδιά, μήπως τελικά δεν είμαι Τοξότης? Και ποιον να ρωτήσω να μου το επιβεβαιώσει τώρα πια που οι γονείς μου έχουν αναχωρήσει στα πάνω διαμερίσματα. Γιατί εγώ αυτές τις τρεις φράσεις, τις χρησιμοποιώ κατά κόρον. Ειδικά την τρίτη, όταν είμαστε μέσα στο αυτοκίνητο! Μου αρέσει που την έχει και με κεφαλαία. Την τονίζει δηλαδή.
 
 
Αυτό με τη διακόσμηση κάπου το έχει ξαναπεί για τους Παρθένους. Θα συμφωνήσω με το minimal αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να το αναλάβω εγώ, γιατί είμαι άσχετη με το σπορ και στο τέλος θα υπάρχει μόνο ένα σκέτο δέντρο με ένα αστέρι στην κορυφή στη μέση ενός άδειου δωματίου. Tragic!
Αντιθέτως ενθουσιάστηκα με όσα λέει για τους Υδροχόους. (Πώς φαίνεται ότι τη λατρεύω αυτή τη γιορτή...)
 
Εμένα η διακόσμηση είναι πολύ μινιμαλ. Μινιμαλέστερα δεν γίνεται. Τελείως ανύπαρκτη
 
Αχ, ναι! Έτσι θα ήθελα να είναι! Αλλά δυστυχώς στο σπίτι έχω ένα Δίδυμο και μία Ιχθύ που θέλουν το δέντρο εντελώς διαφορετικό από ό,τι εγώ! Μέχρι πέρσυ τα κατάφερνα, αλλά φέτος μεγαλούργησαν με αποτέλεσμα το δέντρο να είναι μάξιμαλ!
 
Αχ, ναι! Έτσι θα ήθελα να είναι! Αλλά δυστυχώς στο σπίτι έχω ένα Δίδυμο και μία Ιχθύ που θέλουν το δέντρο εντελώς διαφορετικό από ό,τι εγώ! Μέχρι πέρσυ τα κατάφερνα, αλλά φέτος μεγαλούργησαν με αποτέλεσμα το δέντρο να είναι μάξιμαλ!
Aν δεν σου αρέσει η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και έχεις δίδυμο στο σπίτι θα περάσεις δυσκολα:)
 
Πίσω
Μπλουζα