Rakeesh είπε:
Χα! Χα! Έχεις τρελό δίκιο!Wally είπε:Παντως δανειστηκε ενα σκασμο πραγματα και ιδεες απο Halo και Unreal1...
Εγώ το είδα και το Cosmopolis και στο Village Φαλήρου..τα γυαλιά τα επιστρέψαμε και στις δύο περιπτώσεις. Πάντως όταν είχα δει το Beowolf σε 3D sto Mall τα γυαλιά τα κρατήσαμε..Ίσως στην περίπτωση του Beowolf το έκαναν γιατί να ευχάριστήσουν όσους πήγαν για να δουν αυτή την αηδίαAA+ είπε:Πιστεύω πως αν έβγαινε πριν 10 χρόνια στον αρχικό του προγραμματισμό θα ήταν η καλύτερη ταινία μαζί με το MATRIX το οποίο για εμένα παραμένει αξεπέραστο.
Ωστόσο είναι απόλαυση να το δεις σε 3D αν και κουράζει η διάρκεια με τα γυαλιά. Αλήθεια υπάρχει διαφορά μεταξύ των 3D village & odeon ? Εγώ το είδα στο Cosmopolis όπου τα γυαλιά τα έδινες πίσω , ενώ σε ένα άλλο έργο 3D που είχα δει στα village τα κρατούσες μια και ήταν χάρτινα με ζελατίνα.
Δεν νομίζω ότι έχει σημασία. Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι χρησιμοποιούνται μια φορά. Και στο Village είχε ένα κάδο για να τα επιστρέψεις. Τα επιστρέφεις μάλλον για να πάνε για ανακύκλωση.AA+ είπε:Ωστόσο είναι απόλαυση να το δεις σε 3D αν και κουράζει η διάρκεια με τα γυαλιά. Αλήθεια υπάρχει διαφορά μεταξύ των 3D village & odeon ? Εγώ το είδα στο Cosmopolis όπου τα γυαλιά τα έδινες πίσω , ενώ σε ένα άλλο έργο 3D που είχα δει στα village τα κρατούσες μια και ήταν χάρτινα με ζελατίνα.