Άλμπουμ PANINI

franco είπε:
A little memory of mine... In the year of 1991, I finally was able to complete a whole Panini album, the "Calciatori" collection 1991/92... and when I had completed it, I put it in a postal envelope and send it to the Panini, because I was convinced that they would have sent to me a present (for example, a soccer ball...) but the only thing that I receive from them was a letter where it was written: "Dear Customer, we apologize but we don't give presents to those who complete our albums"... so I lost both the album and the hope to win something :p
Unbelievable!!!!!!!! 8)
 
εξέδρα των σπορ,θα έχει τα άλμπουμ των παγκοσμίων κυπέλλων από το 1970 και όπως είπε ο retrosilektis ξεκινάει από δευτέρα.ελπίζω να είναι συμπληρωμένα ή τουλάχιστον να έχουν όλα τα αυτοκόλλητα σε φύλλα και να πρέπει να τα κολλήσεις εσύ.
Πήρα το πρώτο σήμερα, τα αυτοκόλλητα είνα τυπωμένα, δηλαδή ένα με το χαρτί σαν φωτογραφίες. Το ξέρω δεν είναι πολύ ωράιο να μην είναι αυτοκόλλητα, είναι όμως όμορφη έκδοση και σε πολύ καλή τιμή: 9 άλμπουμ Χ 1,3€, όσο κάνει η εφημερίδα χωρίς επιβάρυνση.
 
πήρα και το χθεσινό και το σημερινό,προσωπικά δεν με πειράζει ιδιαίτερα που είναι εκτυπωμένα τα αυτοκόλλητα,το πρόβλημά μου είναι όμως το μέγεθος,γιατί απ'ότι φαίνεται τα τελευταία άλμπουμ,παρόλο που ήταν σχετικά μεγάλα σε ύψος,στην επανέκδοση θα τα μικρύνουν για να ταιριάζουν με τα υπόλοιπα,θα προτιμούσα δηλαδή να ήταν όσο πιο πιστά στην αυθεντική έκδοση γίνεται.

πάντως πολύ καλή πρωτοβουλία,από τα καλύτερα δώρα που έχουν προσφέρει οι εφημερίδες τα τελευταία χρόνια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Perseas είπε:
Πήρα το πρώτο σήμερα, τα αυτοκόλλητα είνα τυπωμένα, δηλαδή ένα με το χαρτί σαν φωτογραφίες. Το ξέρω δεν είναι πολύ ωράιο να μην είναι αυτοκόλλητα, είναι όμως όμορφη έκδοση και σε πολύ καλή τιμή: 9 άλμπουμ Χ 1,3?, όσο κάνει η εφημερίδα χωρίς επιβάρυνση.
10 ειναι τα αλμπουμ.Ωραια προσφορα,περιμενα οτι το κοστος θα ηταν μεγαλυτερο πχ.να μαζεψεις ενα αριθμο κουπονιων για να παρεις το καθε αλμπουμ.Το πρωτο αλμπουμ το βρηκα ευκολα,εχτες και σημερα ειπα στον περιπτερα της γειτονιας να μου κραταει μια εφημεριδα. :D

Εχτες επειδη παρατηρηθηκε αυξημενη προφανως ζητηση,η εφημεριδα ανεφερε οτι δε μπορει να αυξησει τα φυλλα της(αρα και τα αλμουμ) γιατι αυτα ερχονται απο την Ιταλια απευθειας και σε περιορισμενο αριθμο οποτε συμβουλευε να απευθυνομαστε στον περιπτερα για να μας κρατησει την εφημεριδα!!!!Σημερα δινει τηλ και διευθυνση για οσους επιθυμουν να αποκτησουν τυχον αλμουμ που ''εχασαν''.

Η μονη ενσταση για αυτα τα αλπουμ ειναι κατα ποσο ειναι ''ακριβη'',δηλ δεν μπορει να ξερουμε αν ολοι αυτοι οι εικονιζομενοι παιχτες πηραν μερος στα εν λογω μουντιαλ...πχ. φετος στην Ελλαδα εχει μεσα τον Μπασινα!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μη ξεχνάς όμως αγαπητέ φίλε ότι η PANINI κυκλοφορεί το άλμπουμ του Μουντιάλ ή του EURO γύρω στον Απρίλιο, όταν ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί οι αποστολές των ομάδων. Βασίζεται στους παίκτες που είχανε τις περισσότερες συμμετόχές στα προκριματικά ή κάνουνε μια καλή χρονιά. Για παράδειγμα, στο άλμπουμ του '82 θα δεις στην Εθνική Ιταλίας τον Προύτσο (πρώτο σκόρερ εκείνα τα χρόνια στο Καμπιονάτο) και τον Μπέτεγκα που δεν συμπεριληφθήκανε στην αποστολή, αλλά και τον Ντοσένα που πήγε μεν, αλλά δεν έπαιξε.

Επίσης, στο άλμπουμ του '86 στην Αργεντινή θα δεις τον Φιλιόλ που δεν πήγε καν και τον Πασαρέλα που ήταν απλός θεατής λόγω "βέτο" που έβαλε ο Μαραντόνα.

Εγώ όλα αυτά τα άλμπουμ (πλην του '70 και του '74) τα έχω στην αυθεντική τους μορφή και συμπληρωμένα από μένα. Το μέγεθός τους είναι ενιαίο, οπότε δε θα υπάρχει πρόβλημα...οπτικής ανομοιογένειας...
 
mhmerotategiatipino είπε:
Επίσης είχα Γκοστμπάστερς και Τομ και Τζέρι (αυτό μου άρεσε περισσότερο γιατί ήταν σε σπιράλ).

Tom & Jerry :

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=14230

δυστυχώς δεν τα μάζευα και βρήκα μόνο το album με πολύ λίγα κολλημένα :)

Ghostbusters αγγλική έκδοση (ίδια με την ελληνική) :

[edit] Το link που οδηγουσε στο θεμα "εσπασε" σε 4 διαφορετικα threads [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ είπε:
Μη ξεχνάς όμως αγαπητέ φίλε ότι η PANINI κυκλοφορεί το άλμπουμ του Μουντιάλ ή του EURO γύρω στον Απρίλιο, όταν ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί οι αποστολές των ομάδων. Βασίζεται στους παίκτες που είχανε τις περισσότερες συμμετόχές στα προκριματικά ή κάνουνε μια καλή χρονιά./B
 


Φιλε Τασο το ξερω οτι τα αλμπουμ βγαινουν πολυ νωριτερα απο τις επισημες ανακοινωσεις των αποστολων αλλα η επιλογη του Μπασινα στην εθνικη ομαδα της Ελλαδας ηταν εντελως αστοχη...αφου και κακη χρονια εκανε (ηταν μεταξυ εξεδρας και παγκου στην Πορτσμουθ) και απο την εθνικη ομαδα ειχε ''κοπει'' (πακετο με τον Δελλα).
 
dim είπε:
Φιλε Τασο το ξερω οτι τα αλμπουμ βγαινουν πολυ νωριτερα απο τις επισημες ανακοινωσεις των αποστολων αλλα η επιλογη του Μπασινα στην εθνικη ομαδα της Ελλαδας ηταν εντελως αστοχη...αφου και κακη χρονια εκανε (ηταν μεταξυ εξεδρας και παγκου στην Πορτσμουθ) και απο την εθνικη ομαδα ειχε ''κοπει'' (πακετο με τον Δελλα).
Καλά, δεν έχεις άδικο για τον Μπασινά. Εδώ στο προπέρσινο EURO είχε τον Φύσσα. Πάντως, οι επίσημες φωτογραφήσεις για τέτοιες διοργανώσεις γίνονται μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, ασχέτως αν εδώ στην Ελλάδα γίνεται (κι εδώ) μπάχαλο.

Ενδεικτικά θα σου πω, ότι στο πρώτο άλμπουμ που έβγαλε η PANINI για το ελληνικό πρωτάθλημα το '80 (με σημειώσεις και σχόλια Διακογιάννη παρακαλώ), τον Νικολούδη τον έχει στον Ολυμπιακό στον οποίο είχε μεταγραφεί τον Δεκέμβριο του '79, ενώ τον Δομάζο που ακριβώς την ίδια εποχή είχε επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, τον έχει με τη φανέλα της ΑΕΚ...
 
καλημέρα παιδιά,πήρα πριν λίγο την εφημερίδα με τα αλμπουμ της ΠΑΝΙΝΙ αλλά ενώ περίμενα να έχει το MEXICO '86 που δεν κυκλοφορησε εχθές λόγω απεργίας,έχει το ΙΤΑLIA '90!!!Kαι αναφέρεται κανονικά ως το πέμπτο συμπληρωμένο (έχουν προηγηθεί τα MEXICO '70,MUNCHEN '74,ARGENTINA '78 και ESPANA '82.
 
Μην αγχεσαι. Το Mexico 86 θα το δωσουν την ερχομενη Δευτερα γιατι προχθες δε κυκλοφορησε καμια εφημεριδα λογω απεργιας. Κατα τ'αλλα αν καποιος εχει χασει καποιο τευχος μπορει να τηλεφωνησει στα γραφεια της εφημεριδας και να του το εξασφαλισουν. Ετσι τουλαχιστον εγραφαν στο προχθεσινο φυλλο.
 
παιδια σημερα πηρα και το τελευταιο αλμπουμ απο την εξεδρα.ομολογω οτι ταλαιπωρηθηκα τις τελευταιες μερες γιατι ενταξει ξυπναω νωρις αλλα ξυπνουσα νωριτερα για να κατεβω να παρω την εφημεριδα γιατι μετα τις 10 δεν παιζει να τη βρω στη γειτονια μου.πολυ ωραιες εκδοσεις και καλη δουλεια αλλα λιγο οι συνθεσεις τα χαλανε για παραδειγμα στα πιο προσφατα μουντιαλ εχει 17 παιχτες σε καθε ομαδα και οχι 18.το χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα επειδη ειναι και ο αγαπημενος μου ειναι οτι στο μουντιαλ 2002 στην κορεα δεν ειχε στην αργεντινη τον ΜΠΑΤΙΣΤΟΥΤΑ ελεος τον αρχηγο ρε.

τελοσπαντον.

για οσους ενδιαφερονται γιατι ειδα σχετικη συζητηση πιο πανω πηρα πριν λιγο τηλεφωνο στα γραφεια για να ζητησω το πρωτο αλμπουμ το οποιο εχασα του 70 δηλαδη και μου ειπαν να παω απο κει(δεν ξερω τι παιζει με επαρχια μαλλον στο στελνουν)χρηστου λαδα 1 πλατεια κλαθμωνος 8-14:30 και να το παρω.η τιμη ειναι η ιδια 1.30.

στο μεταξυ δεν ξερω αν ειδατε στο σημερινο φυλλο αναφερει τα εξης:

Η ΕΞΕΔΡΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥς ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΩΡΟ ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΦΙΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ

εχει και φωτογραφια με καποιους παιχτες.παιζει λοιπον να δωσει φανελες?

αν ξερει κανεις ας μας πει.
 
To θέμα μας είναι τα Άλμπουμ Πανίνι και όχι οι προσφορές που μπορεί να έχει κάποια εφημερίδα... Ας μην ξεφύγουμε από τη θεματολογία μας. :cool:
 
Στη Χ.Λαδά έχει τεράστιο αρχείο. Εχθές πήγα και πήρα το άλμπουμ του 90 και του 98. Πάντως αυτό με τις συνθέσεις είναι πρόβλημα. Στην Ελλάδα το 94 είχε σα δεύτερο τερματοφύλακα το Χανιωτάκη!

Αλλά είναι έτσι όπως το ανέφεραν τα παιδιά στην προηγούμενη σελίδα. Τυπώνονται πολύ πριν την κάθε διοργάνωση.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
εγώ μπορώ να πω οτι είμαι πολύ τυχερός. Σερι 4 μέρες τώρα,πετυχαίνω το τελευταίο ή προτελευταίο φύλλο της εξέδρας :) Και μένα μου τη δίνει που δεν εχει κάποιους παίκτες, συμβαίνει γιατι οι εκδόσεις κυκλοφορούσαν 2-3 μήνες πριν από καθε μουντιάλ και ετσι τυχόν τραυματισμοί ή αλλαγές στο roster έφερναν τέτοια αποτελέσματα, δεν πειράζει ομως γιατί έτσι ήταν οι επίσημες εκδόσεις της Panini.

Μου κάνει εντύπωση γιατι είναι δυσεύρετες αυτές οι εκδόσεις και τα κατάφερε μια χαρα ο Σαμπράκος.
 
Mitch Bucannon οταν λες τεραστιο αρχειο τι εννοεις?τι παιζει?αν δεν θελεις να μου πεις απο δω επειδη δεν αφορα το θεμα στειλε μου πμ.
 
ειναι γνωστο πως τα πανινι κυκλοφορουσαν απο μαρτιο-απριλιο αρα 1-2-3 μηνες πριν ανακοινωθουν οι επισημες αποστολες

γιαυτο σε πολλα αλμπουμς της φετινης διοργανωσης εχουν τον ροναλαντινιο στην εθνικη βραζιλιας
 
Καλησπερα κι απο εμενα,

εκανα ενα search sto google και βρηκα το φορουμ.Πραγματικα πολυ ωραιο φορουμ.Μαζευω κι εγω απο την εξεδρα τα αλμπουμ της panini και σημερα πηρα και το κουτι..Μηπως ξερετε αν μπορω να βρω μεσω της panini το φετινο?Φανταζομαι θα το πληρωσω πιο ακριβα αλλα αξιζει τα λεφτα του...

edit:βρηκα το album συμπληρωμενο στο ιντερνετ [edit] copyrights [/edit]

Επισης αν καποιος μαζευει το south africa 2010 μπορει να παρει στην μιση τιμη χαρτακια απο http://www.amazon.de/Panini-PN25331-Fu%C3%9Fball-Sticker-Display/dp/B003H5XQY2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=toys&qid=1276237792&sr=8-1εδω
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
μια χαρα φιλε τεο. ειχα δει τα χαρτακια με 60 ευρω απο το e-shop tou sport-fm. ευτυχως δε τα πηρα.. απο αμαζον ειναι οντως μισοτιμης.

edit: με προλαβε ο boukitsas..
 
Πίσω
Μπλουζα