Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
για panini δεν εχω δει ποτε αλλα παιζει να ειχε βγαλει καμμια ελληνικη εταιρεια οπως συνηθιζαν και εβγαζαν τα παντα απο ταινιες σε αλμπουμ με αυτοκολληταfilmmusic είπε:Να ρωτήσω κάτι:Υπήρχε μήπως άλμπουμ Panini με Πεντάμορφη και Το Τέρας; (την τηλεοπτική σειρά των 80ς)
Είδα μια φωτογραφία από τη σειρά τώρα και νομίζω κάτι υπήρχε.
Ή μήπως ήταν άλλης εταιρείας;
Καταπληκτικό!! Από τα πιο ωραία και ενδιαφέροντα άλμπουμ που έχω δει!Ευπαλίνος είπε:Μερικές φωτό απο άλλο ένα εξαιρετικο αλμπουμ της Panini, το "La conquista dello spazio", δηλ. η κατάκτηση του διαστήματος. Έτος 1973 με 270 κάρτες. Ξεκινά με την ιστορία των πτήσεων απο τη μυθολογία ακόμη(Ίκαρος-Δαίδαλος)και αφού περάσει και απο τον Ντα Βίντσι φτάνει στη νεότερη εποχή με τα ζέπελιν, αεροπλάνα, ελικόπτερα, δορυφόρους έως τις διαστημικές πτήσεις στη σελήνη.
![]()
![]()
![]()
![]()
Πραγματικα,πολυ καλο!!!mytinyworld είπε:Καταπληκτικό!! Από τα πιο ωραία και ενδιαφέροντα άλμπουμ που έχω δει!
ναι, και γω θυμάμαι κάτι, γι'αυτό το λέω. αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος;kingtiger077 είπε:Υπήρχε άλμπουμ με την πεντάμορφη και το τέρας βασισμένο στη σειρά των 80's το θυμάμαι πολύ καλά γιατί έπαιρνα τα φακελάκια και έβρισκα όλο διπλά αυτοκόλλητα! Εταιρεία όμως δεν θυμάμαι!
Ας βρεθεί κάτι και κάνουμε μετά μεταφορά σε νέο θέμαfilmmusic είπε:μήπως να αμοίξω καινούργιο θέμα;
Ίσως να κυκλοφορούσε από εκείνη την εταιρεία που είχε εκδώσει και το "Τόλμη και γοητεία"... (καρουζέλ νομίζω... :xm: )filmmusic είπε:ναι, και γω θυμάμαι κάτι, γι'αυτό το λέω. αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος;μήπως να αμοίξω καινούργιο θέμα;
Τα σχόλιά σου αντικατοπτρίζουν και τη δικιά μου έκπληξη Juanita. Υπάρχει και η Ειρήνη Παπά σε κάποια σελίδα. Το πρόβλημα είναι ότι για να αποκτήσει κανείς τέτοια άλμπουμ και πλήρη, όπως και άλλα της Panini που παρουσίασα, πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη...Juanita είπε:Καλέ;;; που το ανακάλυψες αυτό;;;![]()
Έχει και τους δικούς μας: Μούσχουρη (μα καλά... τόσα χρόνια ίδια είναι...) Demis, Afrodite's child...
Απίστευτο εύρημα!![]()
Είμαι αρσενικό αλλά πρέπει να πω ότι είναι πανέμορφο το Sarah Kay.. Γιατί; Μου θυμίζει ότι αγαπούσα μια μικρή που μάζευε Sarah Kay στο διπλανό θρανίο.Juanita είπε:Με αφορμή ένα ημερολόγιο που κυκλοφόρησε πρόσφατα,![]()
θυμήθηκα και το άλμπουμ της Sarah Key με τα υπέροχα
"vintage" αγοράκια και κοριτσάκια. Μακράν, ό,τι πιό ρομαντικό
έκανα συλλογή.
Από την περίφημη λεμονόπιτα που προσπαθούσα
ματαίως να φτιάξω κατάλαβα πως δεν ήμουν πλασμένη
για κουζίνες.
Συλλεκτικά τα χαρτάκια με το γάμο και το φιλί που
όλες θέλαμε να έχουμε αλλά δύσκολα βρίσκαμε
![]()
Εγώ Wally... Ελληνική έκδοση, ασυμπλήρωτο και ατσαλάκωτοWally είπε:Σόρρυ αν γίνομαι κουραστικός αλλά μήπως κάποιος φίλος έχει το album της Panini με τους δεινόσαυρους? (~1984)
εχω χάσει αρκετά και δη συμπληρωμένα.. Όπως το Ελληνικό Πρωτάθλημα 84-85 που ήταν κορυφή.imperium είπε:Minion εχεις μεγαλη συλλογη?Αυτα σχεδον ολα τα εχω.