Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

ο ξανθος μια χαρα ειναι και αυτος..ζει με την γυναικα του (απ οσο ξερω μεχρι πριν απο λιγο καιρο) στα πατησια η καπου εκει γυρω και απ οτι ξερω εχει και εγγονι....
 
Μπραβο παιδια! Εισαστε απιστευτοι.

Μεσα σε λιγοτερο απο μια μερα, μαθαμε ενα σωρο πληροφοριες για ρετρο αγαπημενους ηθοποιους: Την Ποπη Λαζου, τη Μαρινα Παυλιδου, τη Ρενα Πασχαλιδου, τον Διονυση Ξανθο. Κι ολα αυτα χαρη στον spyrosd, την Ioli, τη Danailicious, τη retrofan, τον georgeiko.

Σας ευχαριστουμε πολυ!
 
Παρακαλούμε δεν κάνει τίποτα, συν ότι μας άνοιξες την όρεξη για αλλες ερωτήσεις. Κάτι σε Αλίκη Ζάνου γνωρίζουμε ; Η πανέμορφη κοπέλα που είχε παίξει σε soft πορνό των 70ς (και στην "Μικαέλα" Ντενίση) και στους "Γυμνούς στο χιόνι"
 
Ο ηθοποιός Ντίνος Λυράς που υποδύθηκε τον Άγγελο τον νονό της Ντορίτας στην σειρα Ντολτσε Βιτα τι απέγινε άραγε ;
 
tzias57 είπε:
Ο ηθοποιός Ντίνος Λυράς που υποδύθηκε τον Άγγελο τον νονό της Ντορίτας στην σειρα Ντολτσε Βιτα τι απέγινε άραγε ;
Αν δεν απατώμαι , εργάζεται σε θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές στην Κύπρο.
 
Στο people που κυκλοφορεί, έχει δώσει συνέντευξη η Νίκη Λινάρδου και φωτογραφίζεται όπως είναι σήμερα. Ενδιαφέρον
 
Πραγματικα πολυ ενδιαφερον! Ειδες καμια φωτογραφια της;
 
Κρατιεται καλα, λοιπον κι αυτο ειναι πολυ ευχαριστο, αλλα το πιο ευχαριστο ειναι πως μαθαμε οτι ζει και ειναι καλα.

Η γυναικα αυτη υπηρξε πολυ ομορφη στα νιατα της και ο χρονος, απο ο,τι καταλαβαινω, της φερθηκε γλυκα. Σκεφτειτε κατι.....

Στην ταινια το Ξυλο βγηκε απο τον Παραδεισο (1959), επαιξε τη συμμαθητρια της Μελπως Ζαροκωστα και μολις εξι χρονια αργοτερα, την κορη της στο Υπαρχει και Φιλοτιμο!

 
bambinella 100 είπε:
Κρατιεται καλα, λοιπον κι αυτο ειναι πολυ ευχαριστο, αλλα το πιο ευχαριστο ειναι πως μαθαμε οτι ζει και ειναι καλα.Η γυναικα αυτη υπηρξε πολυ ομορφη στα νιατα της και ο χρονος, απο ο,τι καταλαβαινω, της φερθηκε γλυκα. Σκεφτειτε κατι.....

Στην ταινια το Ξυλο βγηκε απο τον Παραδεισο (1959), επαιξε τη συμμαθητρια της Μελπως Ζαροκωστα και μολις εξι χρονια αργοτερα, την κορη της στο Υπαρχει και Φιλοτιμο!

αυτα τα αγαπημενα παραξενα του ελληνικου κινηματογραφου..η μελπω λογικα δεν ειχε κολληματα
 
source_70351.jpg


Με λίγο googling και ορίστε!
 
νικη λιναρδου σημερα απο την συνεντευξη που εδωσεlinardou_new_1.jpg
 
Μπραβο, georgeiko! Μια χαρα ειναι η κυρια Νικη Λιναρδου σημερα. Γλυκια, γοητευτικη και....γερο σκαρι.
 
αλλη μια φωτογραφια με το σκυλακι της ονοματι ορφεα..επισης λεει στην συνεντευξη οτι γραφει βιβλιο για την ζωη της!!!!!260251_2207558108735_1240901777_32739701_5448398_n.jpg
 
Ενα - ενα μας τα λες! :D

Μακαρι να κυκλοφορησει ενα τετοιο βιβλιο. Ειδικα εκει οπου θα αναφερεται στις ταινιες του Σακελλαριου, αλλα και στη ζωη της μαζι του, θα ειναι πολυ ενδιαφερον!
 
Παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ και πραγματικα με εχει συνεπαρει το συγκεκριμενο θεμα. Ειναι πολυ ενδιαφερουσες οι αναζητησεις που κανετε!

Θα ηθελα να σας ρωτησω για τον ηθοποιο Δημητρη Μπισλανη, ενας απο τους πολυ αξιολογους ηθοποιους δευτερων ρολων. Απο την αναζητηση που εχω κανει γνωριζω οτι πεθανε πολυ νεος, το '77 στη Γερμανια. Μαλιστα η αιτια ηταν οτι ειχε παθει γαγγραινα! Μηπως γνωριζει κανεις περισσοτερες λεπτομερειες για τον αδικο χαμο αυτου του ταλαντουχου ηθοποιου?
 
εψαξα και βγηκα μονο αυτο.

Πέθανε πολυ νέος, την Πρωτομαγιά του 1977, στο νοσοκομείο του Βερολίνου στη Γερμανία, ύστερα απο γάγγραινα που του είχαν κόψει το πόδι. Η κηδεία του έγινε απο το Νεκροταφείο της Καλλιθέας με τραγικές φιγούρες τους γονείς του και τα 2 αδέρφια του. Την εξόδιο ακολουθία την έψαλε ο ίδιος ο αδερφός του, ο πάτερ Χαραλάμπος. Ο Μπισλάνης ήταν ένας άνθρωπος βαρύς αλλά γλυκός στην ζωή του.
 
Πίσω
Μπλουζα