RIO
Retro Horrormaniac
- Αντιδράσεις
- 83.759
Κρίμα...georgeikos είπε:απεβιωσε ο αρτο απαρτιαν το 2010 απο πνευμονικο οιδημα και εμφραγμα..
Κρίμα...georgeikos είπε:απεβιωσε ο αρτο απαρτιαν το 2010 απο πνευμονικο οιδημα και εμφραγμα..
Πραγματικα οταν προτοειδα την <<Ευδοκια>> συγκλονιστηκα.Εψαξα και εγω να μαθω για τη Μαρια Βασιλειου.Τελικα ειναι οπως τα γραφει εδω ο φιλος μας.Φοβερη στη ταινια!stakovios είπε:Πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Θα διαψεύσω κι εγώ τη φήμη για μία ακόμα ηθοποιό ότι είχε σκοτωθεί σε τροχαίο. Δυστυχώς, όμως, σε αντίθεση με τη Σόνια Ζωίδου, δεν υπάρχει πια. Είναι η θρυλική "Ευδοκία" , Μαρία Βασιλείου, η οποία απέκτησε μία κόρη και διαγνώστηκε με την επάρατη νόσο κάπου στη δεκαετία του '80, οπότε και χάθηκε από το προσκήνιο. Στην Ελλάδα τότε, οι φήμες έλεγαν ότι είχε σκοτωθεί σε τροχαίο, κάπου στο 1977, ενώ η γυναίκα ζούσε και έδινε τη δική της μάχη στο Λονδίνο. Επικοινώνησα με την κόρη της και μου επιβεβαίωσε ότι η ηθοποιός απεβίωσε τον Ιούλιο του 1989 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όπως έμαθα, ακόμα και ο Θόδωρος Αγγελόπουλος δεν ήξερε τι είχε απογίνει. Αξέχαστη ηθοποιός.
H Πασχαλίδου, ήταν γεννημένη το 1911 και πέθανε το 1979 στην Αθήνα. Είχε παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη φορά τον ηθοποιό Δ. Ρουγγέρη και τη δεύτερη τον επίσης ηθοποιό Νίκο Πασχαλίδη. Αυτά μόνο ξέρω.spyrosd είπε:Να είσαι καλά. Η Μαρίνα Παυλίδου ζει ευτυχισμένη και παντρεμένη στην Εκάλη. Μάλιστα τόσο η ίδια, όσο και η μητέρα της, ήταν δίπλα στον Νίκο Σταυρίδη ως τις τελευταίες του στιγμές. Να ρωτήσω και εγω με την σειρά μου; Που βρίσκεται ο Διονύσης Ξανθός και αν υπάρχει κανένα info για την Ρένα Πασχαλίδου, την "Σούζη τρως" δηλαδή.
Συμφωνω και εγω αυτο ειπα οτι δεν ηταν κορη του.spyrosd είπε:Όχι δεν ήταν κόρη του, απλά η μητέρα της ήταν πολύ καλή φίλη του ηθοποιού. Για αυτό και η Μαρίνα Παυλίδου, ήταν κάτι σαν προστατευομένή του.