Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

...ψιλοαπαυτώθηκα να ψάχνω στο Τχιούμπι, αλλά έπεσε ως φαίνεται (πρόσφατος) περονόσπορος, και το σχετικό πενηντοπένηντο επεισόδιο, γιοκ ένιμορ. Και το ωραιότερον είναι πως ΚΑΙ ο Μέγκας δεν φιλοξενεί εις το σάιτ του, πλέον, τα παλιότερα (άρχισαν μάλλον ΚΑΙ αυτοί να σφίγγουν το ζωνάρι). Τουλάχιστον από εκεί έβγαλα συμπέρασμα δια ποίον επεισόδιο επρόκειτο, χάριν των περιλήψεων που προσφέρει ο κυρ-Μέγκας. Στη συνέχεια πλακώθηκα να ψάχνω να το κατεβάσω από κα'να ραπιντσέρι, αλλά άντε μη πω, καθώς άλλος είχε τα λίνκια απ' του παππού του τον καιρό και τα 'φαγε η μαρμάγκα, άλλος τα είχε κοψοράψει σε παρτς που δεν έβγανες συμπέρασμα ποιό πάρτι αντιστοιχούσε σε ποιό επεισόδιο, κλπ. Τελικά έβγαλα άκρη από εκεί που δεν περίμενα (λόγω του συνήθους τα ζώα μου αργά σε παρόμοιες "ρετρό" περιπτώσεις) - τις χειμαροκαταστάσεις. Και τεσπα, αφού είπα και τον πόνο μου να κσεσκάσω, ιδού η Κάθριν (θα μπορούσα να την εκμαιεύσω κι από τα λαμψοκλίπ, αλλά στο 50-50 η κώμμωση θυμίζει περσότρο Γιούλα) :

83055976.jpg


(...και για λόγους συγκρίσεως, να και η πρεσβυτέρα Γαβαλά) :

2.jpg


83055976.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βασικα αν και δεν ειναι ηθοποιος θα θελα να ρωτησω αν ξερει κανεις αν ο Γιωργος Λαζαριδης ζει ... μια φιλη μου ελεγε οτι το περασμενο Πασχα μας αφησε αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο στο googlαρισμα.
 
Εγω παλι, νομιζω πως δυστυχως δε ζει πια. Μακαρι να θυμαμαι λαθος και να εχεις εσυ δικιο, Danailicious.
 
...δια της απλούστατης ατόπου, βγαίνει ότι ζει (από και κλείεται να αποβιώσει και να μη μνημονευθεί εντόνως. Από και κλείεται, όντας από τα σημαντικότερα κομμάτια της εν Ελλάδι συγγραφής σεναρίων).

Απροπό, σε κάποιο από τα αποτελέσματα αναφέρεται κάποιος σκηνογράφος Λαζαρίδης που απεβίωσε τότε (Μάιος 2010). Και κατά 99.99% (μην πω 100.01% εδώ που τα λέμε) γι' αυτόν είχε ακούσει/μάθει η φίλη σου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και εγώ πιστευω αυτα που λες washcloud και να χτυπιεμαι κ να της λεω: μα δεν το ειπαν καν στο retromaniax το φορουμ! Για Πασχα 2011 αναφερόταν
 
Noμίζω κιόλας ότι ο Λαζαρίδης είχε κάνει κάποιες δηλώσεις για το θάνατο του Βέγγου, τον Μάιο.
 
O κύριος αυτός :http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%91%CE%BB%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CF%82_%CE%9C%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82 ,μορφή στο ελληνικό video κρατόντας 2ους και 3ουs ρολους,απεβίωσε πέρυσι σύμφονα με την ιντερνετική πηγή IMDb ,

Συγκεκριμένα :http://www.imdb.com/name/nm1425481/ ,οι φίλοι της ελληνικής βιντεοκασσέτας ειμαι σύγουρος θα στεναχωρεθείτε (οπως και γώ).

Το 2008 προς το τέλος είχε κανει ενα ρεπορτάζ η ΕΤ-3 ,αυτός κατι εγκενίασε στο νομό Σερρων και είταν τιμομενο πρώσοπο ,ομως λυπάμε που θα το πω η εμφανηση του τοτε είταν το φαντασμα του εαυτού του.Περιπου 1 χρονο πριν πεθάνει.

Εγω δεν θα τον ξεχάσω ,αποτελει αναποσπαστο κομματι του ελληνικού βίντεου. Αφορμή να τον θυμηθώ (τί άλλο) βιντεοτενία του που παρακολούθησα πριν λίγο!
 
Κρίμα... Καλός ηθοποιός... Εκτός από τις ταινίες,είχε έναν ωραίο ρόλο στη σειρά "Όλη η δόξα,όλη η χάρη"...
 
Danailicious είπε:
Noμίζω κιόλας ότι ο Λαζαρίδης είχε κάνει κάποιες δηλώσεις για το θάνατο του Βέγγου, τον Μάιο.
Σωστός, και εκτός αυτού έχει κάθε Κυριακή στήλη στο Παρόν, όπου σχολιάζει τα κελλιτεχνικά (κυρίως) δρώμενα.
 
Γνωρίζουμε τι απέγινε ο συμπαθής ηθοποιός Μπαμπης Ανθόπουλος; Τα ίχνη του χάνονται κάπου στη δεκαετία του '80. (Εδώ στο Εφοπλιστής με το ζόρι με τον Αλέκο Τζανετάκο).

http://www.youtube.com/watch?v=FazQNiPrEaU
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ARETARA είπε:
Γνωρίζουμε τι απέγινε ο συμπαθής ηθοποιός Μπαμπης Ανθόπουλος; Τα ίχνη του χάνονται κάπου στη δεκαετία του '80. (Εδώ στο Εφοπλιστής με το ζόρι με τον Αλέκο Τζανετάκο).
Δες εδω ;)
 
Ευχαριστώ Wally. Μακάρι ο άνθρωπος να είναι πάντα καλά... :)
 
Αυτη ειναι η ομορφια αυτου του thread. Να αναζητουμε ρετρο αγαπημενους καλλιτεχνες, για τους οποιους χρονια εχουμε αποριες για τη ζωη τους, και σε λιγα λεπτα να παιρνουμε απαντηση.

Οταν ανοιξα αυτο το θεμα περυσι - χτες εκλεισε χρονος - δεν περιμενα οτι θα διαβαζοταν και θα αγαπιοταν τοσο πολυ. Θεωρω πως ειναι το καλυτερο θεμα που εκανα μεχρι στιγμης στο retromaniax και χαιρομαι που βοηθησα με αυτο να μαθουμε ενα σωρο πραγματα για τοσα αγαπημενα προσωπα.

Και συνεχιζουμε!
 
bambinella το φόρουμ αυτό το βρήκα από το συγκεκριμένο τόπικ που έψαχνα ούτε θυμάμαι για ποιον, και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό!!! οπότε εννοείται και συμφωνώ μαζί σου οτι είναι από τα καλύτερα!
 
Χριστέ μου τον ματιάσαμε τον άνθρωπο που ήταν μια χαρά στην υγεία!!!!! Περαστικά του περαστικάααα του!!!!!!!!
 
Πληροφορίες για τον Τέλη Ζώτο σε πρόσφατη συνέντευξή του βρίσκουμε εδώ. (Στην παρακάτω φωτογραφία με την Άννα Φόνσου στον "Άγνωστο εκείνης της νύχτας" (1972)).

zotos1.jpg

Γνωρίζει κανείς τι απέγινε ο Πέτρος Ζαρκάδης; (Παρακάτω στο "Ρεπό" (1982) του Βασίλη Βαφέα, με τον Δημήτρη Πιατά).

zarko.jpg
 
Ο πέτρος Ζαρκάδης είχε εμφανιστεί στον Κόκκινο Κύκλο στο επεισόδιο με τίτλο "το Τέρας"
 
Πίσω
Μπλουζα