Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

τραγικό και οριακά ξεφτίλα ,οκ σέβομαι καταλαβαίνω κατανοώ αντιλαμβάνομαι ότι κάπως πρέπει να βγάλουν χρήματα οι ηθοποιοί και ειδικά οι παλιοί αλλά,αλλά,αυτό το πολιτιστικό και πολιτισμικό σοκ δεν με βρίσκει σύμφωνο σε καμία περίπτωση .Από συμπρωταγωνίστρια του Βουτσά της Βαλσάμη του Παπαγιαννοπουλου του Τσακίρογλου του Εξαρχάκου της Λάσκαρη του Γεωργίτση και πόσων άλλων να φτάνει να ντουμπλάρει κάποια φουρέιρα σε μεγάλη ηλικία
 
stakovios είπε:
Πολύ καλά. Προσπάθησε αν γίνεται να μάθεις και πού είχε δηλωθεί ο θάνατος (αν συνέβη) της κας Υβόννης Βλαδιμήρου. Καθώς γεννήθηκε το 1903, θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να ζει ακόμη (θα ήταν ρεκόρ αν συνέβαινε κάτι τέτοιο). Κάποια ανεπιβεβαίωτα στοιχεία που είχαν γραφτεί και μετά σβηστεί από το Διαδίκτυο, έκαναν λόγο για θάνατο το 1992. Ίσως και ο κ. Ολύμπιος ή το ΣΕΗ θα ξέρουν για το αν όντως ζει σήμερα (111 ετών).
Σ' ευχαριστώ. Θα το προσπαθήσω κι αυτό, γιατί κι εγώ θέλω να μάθω τι απέγινε η Βλαδιμήρου. Αν θυμάσαι, η Bambinella είχε γράψει σ' ένα ποστ ότι είχε διαβάσει κάτι πριν λίγα χρόνια σε κάποιο σάιτ για τη Βλαδιμήρου, που έλεγε ότι ήταν σε πολύ προχωρημένη ηλικία (μεταξύ 2009 και 2010 ήταν το άρθρο που διάβασε). Άραγε ήταν ήδη πάνω από 100 ετών όταν γράφτηκε εκείνο το άρθρο στην ιστοσελίδα η οποία είναι δύσκολο να βρεθεί. Έτσι κι αλλιώς, έχω σκοπό να πάω στους συνταξιούχους ηθοποιούς με τον ηθοποιό Μιχάλη Δεσύλλα που προσφέρθηκε ευγενώς να με βοηθήσει και θα μάθουμε πάρα πολλά πράγματα. Θα κάνω και βιντεάκια, που οι ηθοποιοί που θα συναντήσω θα λένε δυο λόγια προς όλους εμάς που ενδιαφερόμαστε γι' αυτούς. Σίγουρα ο Σπύρος Ολύμπιος έχει να μας πει πάρα πολλά πράγματα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να ρωτήσω κάτι που το ρώτησα και σε άλλο subforum: Μήπως ξέρει κανείς τι απέγινε η Ζακλίν Μπεθία που έπαιζε την "Ούρσουλα Βανχόφεν" στα επικά "Τσακάλια"; Ταυτίζεται άραγε με τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Ζακλίν Μπέθια (sic)-Καμπανάρη; Επίσης ξέρουμε εθνικότητα, πραγματικό ή πλήρες όνομα; Ευχαριστώ.
 
Επαναφέρω το ερώτημα αν γνωρίζει κάποιος-α κάτι για τις αδελφές Γαλάνη (Τούλα και Άννα) που φαίνονται και στο παρακάτω video.

 
Η Άννα (Ιωάννα το κανονικό της) είναι αγιογράφος σήμερα και ζει μάλλον αποτραβηγμένη. Η Τούλα (Δήμητρα, το κανονικό της, αλλά χρησιμοποιούσε το "Τούλα" προς αποφυγή σύγχυσης με τη γνωστή τραγουδίστρια) είχε πριν μερικά χρόνια κάποια προβλήματα υγείας. Παραπάνω δεν θυμάμαι.
 
Ευχαριστώ LadyNaty!!! Οι πρώτες ουσιαστικά πληροφορίες περί των δύο αδελφών.
 
@ARETARA: Κι εγώ αυτά τα έμαθα τυχαίως ως "λαθραναγνώστρια" της κουτσομπολίστικης εφημερίδας ESPRESSO στο περίπτερο της γειτονιάς μου. Πάντως τουλάχιστον η ξανθιά (η Ιωάννα) διατηρείται επαρκώς (πρέπει να είναι μεταξύ 65 κ 67) και θυμίζει λίγο ηλικιωμένη Αγγλίδα τουρίστρια. Η άλλη προτιμά να μην πολυφαίνεται ως μεγάλη (για ευνόητους λόγους)
 
Ο Ηθοποιός Αλέκος Χρυσοστομίδης (απο το ημερολόγιο της Ενώσεως Συνταξιούχων Ηθοποιών):

img205.jpg
 
Η Άννα Ιασωνίδου στην κηδεία του Λάκη Παππά(ήταν κουνιάδα του):
dvs2ha1n2g1sfyijerda5.jpg


dvs2ha1n2g1sfyijerda5.jpg
 
Η Μαίρη Χρονοπούλου σε πρόσφατη φώτο: 19141668_563.jpg

Ατύχημα για τον Πέτρο Ξεκούκη:http://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF/showbiz/128546/%CE%BF-%C2%AB%CE%AC%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82%C2%BB-%CE%B3%CE%BF%CE%BB%CE%B3%CE%BF%CE%B8%CE%AC%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%B7
 
Έχουμε μάθει εάν ζει ακόμη η Υβόννη Βλαδίμηρου (θα είναι 111 ετών σήμερα). Επίσης, η Ζινέτ Λακάζ τι απέγινε;
 
Δειτε πως ειναι σημερα η Μινα Χειμωνα, 8 χρονια μετα το τελος της σειρας Καλημερα ζωη.

 
Ο Γιάννης Πουλόπουλος σε σπάνια εμφάνιση:

 
tzias57 είπε:
Μήπως ξέρετε τι απέγιναν η Νίκη Τριανταφυλλίδη και ο Ορφέας Ζάχος (ο Κίμων, αδερφός του Γ.Κωνσταντίνου στην ταινία Καλώς ήρθε το δολάριο);
Να σας μεταφέρω τα δικά μου νέα για τον Ορφέα Ζάχο. Είναι καλά στην υγεία του, είναι σήμερα 80 ετών κατοικεί στην Κυψέλη Αττικής, έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας όπως μου είπε και μας συγχαίρει για την καλή προσπάθεια που κάνουμε για την εύρεση των χαμένων σειρών...
 
Προς makri81...

O Βαγγέλης Βουλγαρίδης έχει απομακρυνθεί εδω και πολλα χρόνια απο τα καλλιτεχνικά δρώμενα και μένει στην Κόρινθο.
 
Πίσω
Μπλουζα