Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Πολυς χαμενος κοσμος βρεθηκε σημερα!

Saboter, ευχαριστουμε για οσα νεα μαθαμε για τον Πανο Σουπιαδη. Ελπιζω ο Dominion να διαβασει συντομα την απαντηση σου, μια και ηταν αυτος που εκανε την ερωτηση.
 
Για τον Σουπιαδη (τον οποιο αναζητουμε στον Ωρωπο...

Ο ψηλόλιγνος με την αστεία εικόνα των 80s εξαφανίστηκε και άλλαξε... Πολύ παχύς με γκρίζα μαλλιά δύσκολα πλέον αναγνωρίζεται από τους φαν της βιντεοκασέτας. Έχει αποσυρθεί στο εξοχικό του στον Ωρωπό, όπου κατασκευάζει σε συνεργασία με δήμους σκηνικά για παιδικά θέατρα, στα οποία μάλιστα κατά καιρούς πρωταγωνιστεί. Όπως λέει πάντως σε φίλους του, του αρέσει πολύ η ζωή του σήμερα.
Πηγη

Ωραιος τυπας. Κανει το κεφι του χωρις να απασχολει εν ειδει ρεαλιτυ τα media...
 
Ξερει κανεις τι εχει απογινει η Ζινετ Λακαζ??:what:

Εκεινη η ηθοποιος που επαιξε στα χειρικροτηματα,προσωπα λησμονιμενα,καταδρομη στο Αιγαιον & τα 4 σκαλοπατια κ γιατι σταματησε τοσο αποτομα!!!!!!!!!8)
 
Η Ζινετ Λακαζ εμφανιστηκε σε πολυ λιγες ταινιες και ηταν μια ηθοποιος καθαρα κινηματογραφικη, καθως δεν επαιξε ποτε της στο θεατρο.

Αν ζει σημερα θα πρεπει να ειναι σε πολυ προχωρημενη ηλικια.

Παραθετω το βιντεο οπου τη βλεπουμε απο το 0.36 και μετα, μηπως καποιος φιλος του φορουμ θυμηθει περισσοτερα απο ο,τι εγω.

 
Τελικα φαινεται δυσκολο!Δεν πειραζει μπορει καποιος να εχει ακουσει κατι!Εντυπωση μου κανει που στις εκπομπες δεν της εχουν κανει εστω ενα μικρο αφιερωμα εστω μια αναφορα!!!!Ποιο πολυ θα με ενδιεφερε να μαθω φυσικα πρωτα αν ζει κ με τι ασχοληθηκε οταν σταματησε με τις ταινιες!!! Φανταζεστε να ζει κ να μας απαντησει η ιδια!!!! :eek:
 
Μια που μας εκανε την αρχη η Χαρα Αγγελουση, καιρος ειναι να ακολουθησουν κι αλλοι!

Αν και δε νομιζω η Ζινετ Λακαζ να ασχολειται με υπολογιστες στην ηλικια που θα βρισκεται σημερα! #)
 
bambinella 100 είπε:
Ioli, απο σενα παιρνω μια θετικη απαντηση για το αν ζει η Λιλη Παπαγιαννη γιατι οπως ειδες εδω, ειχα παρει δυο αντιθετες πληροφοριες για εκεινη. Χαιρομαι που ειναι ζωντανη, αλλα βεβαια ειναι κριμα που περνα αυτες τις δυσκολες ωρες. Ενδιαφεροντα και οσα μας γραφεις για την Μιραντα Κουνελακη. Ευχαριστουμε πολυ, ioli, για τις τοσο ενδιαφερουσες ειδησεις που μας εδωσες!
Να εισαι καλα Βambinella και εγω ξαφνιαστικα με τα οσα διαβασα για τη Λιλλη Παπαγιαννη γιατι και εγω ηθελα να μαθω οπως και για τη Μιραντα Κουνελακη επισης.

argy είπε:
Ξερει κανεις τι εχει απογινει η Ζινετ Λακαζ??:what:Εκεινη η ηθοποιος που επαιξε στα χειρικροτηματα,προσωπα λησμονιμενα,καταδρομη στο Αιγαιον & τα 4 σκαλοπατια κ γιατι σταματησε τοσο αποτομα!!!!!!!!!8)
Και εγω θα ηθελα παρα πολυ να μαθω για τη Ζινετ Λακαζ παιδια μου αρεσε πολυ στα 4 σκαλοπατια μακαρι να μαθουμε κατι γιαυτη την ηθοποιο γιατι εξαφανιστηκε πολυ νωρις απο τον κινηματογραφο και ειναι κριμα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αναζητώ κι εγώ τα ίχνη του καλού ηθοποιού Δημήτρη Ιωακειμίδη, που συνήθως όμως έπαιζε το ρόλο του "κακού" στις ταινίες. Η τελευταία εμφάνιση που βρήκα στο διαδίκτυο αφορά θέατρο και ήταν το 1999, όπως φαίνεται εδώ. Έχουμε καμία πληροφορία επ' αυτού;
 
ARETARA είπε:
Αναζητώ κι εγώ τα ίχνη του καλού ηθοποιού Δημήτρη Ιωακειμίδη, που συνήθως όμως έπαιζε το ρόλο του "κακού" στις ταινίες. Η τελευταία εμφάνιση που βρήκα στο διαδίκτυο αφορά θέατρο και ήταν το 1999, όπως φαίνεται εδώ. Έχουμε καμία πληροφορία επ' αυτού;
[ame=[URL="http://www.youtube.com/watch?v=K7M4FG6tQlE"]http://www.youtube.com/watch?v=K7M4FG6tQlE[/URL]]http://www.youtube.com/watch?v=K7M4FG6tQlE

Στο 2:38!!! Φοβερός!!! Δυστυχώς δεν ξέρω ούτε εγώ.
 
Μια χαρα είναι ο Δημήτρης Ιωακειμίδης (ο τρομερός Αρναούτης της "Βαβυλωνίας", θυμάστε?

Τον είχα δει πρόσφατα στο κυλικείο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή, μάλλον για δουλειά έψαχνε.
 
bambinella 100 είπε:
Η Ζινετ Λακαζ εμφανιστηκε σε πολυ λιγες ταινιες και ηταν μια ηθοποιος καθαρα κινηματογραφικη.Αν ζει σημερα θα πρεπει να ειναι σε πολυ προχωρημενη ηλικια.

Bambi εάν ζει σήμερα η Ζινέτ Λακάζ θα μας την πάρει η ΝΑΣΑ για πειράματα!
 
Ελα βρε john... Δεν θα ειναι κι 150 η γυναικα!

Αν υποθεσουμε οτι στα Χειροκροτηματα, του 1944 ηταν 24 - 25, σημερα θα ειναι γυρω στα 90. Φτανει και σε τετοια ηλικια ενας ανθρωπος.
 
Γεια χαρά και από μένα!

Θα ήθελα να ρωτήσω για την Σίβα Μάριον, τραγουδίστρια του ελαφρού τραγουδιού και ηθοποιό σε λίγες ταινίες των αρχών του 60. Μάλιστα, την είδα σήμερα σε μια ταινία με τον Θανάση Βέγγο. Διάβασα ότι αυτοκτόνησε το 1981. Γνωρίζει κανείς άλλες πληροφορίες?

Επίσης για τον Κώστα Σταυρινουδάκη, κλασικό ρολίστα σε ταινίες του Βέγγου.

Ευχαριστώ!
 
Ξερει κανεις σας τι απεγινε η ηθοποιος που επαιζε στο δρακο, στη θεια απο το σικαγο και αλλου Μαργαριτα Παπαγεωργιου?
 
Ειναι αληθεια οτι η ηθοποιος και τραγουδιστρια Μαριον Σιβα αυτοκτονησε κι αυτο εγινε τον Δεκαπενταυγουστο του 1981, πεφτοντας απο το μπαλκονι του σπιτιου της. Ηταν παντρεμενη με Ελληνοαμερικανο και γι' αυτο εζησε πολλα χρονια της ζωης της στις Η.Π.Α. οπου και εδωσε αρκετες συναυλιες.

Ioli προς το παρον δε γνωριζω τιποτα για τη συμπαθεστατη Μαργαριτα Παπαγεωργιου. Το ιδιο ερωτημα εχω κι εγω για την τυχη της.

Η Μαριον Σιβα σε ευθυμο ντουετακι με τον Ηλιοπουλο, απο την ταινια Καλημερα Αθηνα

Η Μαργαριτα Παπαγεωργιου, τριτη κορη του Ορεστη Μακρη στη Θεια απ' το Σικαγο, σε ψαρεμα γαμπρου στην πλαζ

http://www.youtube.com/watch?v=vNUWU1u-Usg
 
Ξέρουμε τι απέγινε ο κούκλος Άλκης Γιαννακάς; Ξέρω μόνο πως σήμερα αν ζει πρέπει να είναι περίπου στα 70 του. Μα τι όμορφος! :flower:

GIANAKAS.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η Μαργαρίτα Παπαγεωργίου πρέπε να έχει πεθάνει. Μια τελευταία συνέντευξη της που βρήκα ήταν το 2002

Ο Άλκης Γιαννακάς έχει (ή είχε) μια εταρεία παραγωγής ντοκυμαντέρ ή μεταγλωτίσεων. Πάντως σε όσους δημοσιογράφους έχουν πάει να τον βρουν ,έχει απαγορέψει να τραβήξουν φωτογραφίες του. Θέλει ο κόσμος να τον θυμάται όπως ήταν τότε. Ο Ηλίας Κακλαμάνης είχε πει ότι ήταν (μέσα δεκαετίας 80) πολύ πιο παχύς και καραφλός.
 
Στα μεσα του 80 εκανε πεντε-εξι βιντεοκασετες (Η χήρα με τα κόκκινα, Όλοι τους τρελοί εκτός από εμένα κτλ) αλλα δεν τον θυμαμαι ουτε χοντρο, ουτε καραφλο.

Ισως αυτο του προεκυψε στα μεσα του 90...
 
Να ρωτήσω και εγώ τι απέγινε ο Λυκούργος Καλλέργης? Πρέπει να είναι 96 χρονών τώρα πάντως και η wikipedia δεν λέει πληροφορίες αν ζει ή όχι.
 
Εμβόλιμα εδώ να σας πω πως υπάρχει ένα εξαιρετικό βιβλίο της Πηνελόπης Μασούρη με φωτογραφικά πορτρέτα ηθοποιών του "ασπρόμαυρου" ελληνικού κινηματογράφου. Τα πορτρέτα είναι αποτυπωμένα στο "σήμερα" της έκδοσης του βιβλίου (1999)- πολλοί από αυτούς δε ζουν πια... Το βιβλίο (για όσους ενδιαφέρονται) λέγεται "σχεδόν ανεπαισθήτως τον βίον συμπληρούσα" και είναι εκδόσεις Αιγόκερως- άγνωστο αν κυκλοφορεί πια.
 
Πίσω
Μπλουζα