Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

imperium είπε:
γεννημενος το 1927 ακομα ζει ο Γιαννης Βογιατζης και ειναι απο τους λιγους εν ενεργεια που παιζουν σε σειρες η σε παραστασειςΚατι που δεν ηξερα ειναι οτι ειναι ξαδερφος του τραγουδιστη-ηθοποιου με το ιδιο ονομα
Ο Γιάννης Βογιατζής υποδύεται φέτος τον κορυφαίο του χωρού στην παράσταση Ηρακλής Μενόμενος του Σοφοκλή του Εθνικού θεάτρου.
 
ΜΕΜΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Θάνος Λειβαδίτης ήταν φίλος . Ειχε σχέση πολλά χρόνια με την Μέμα Σταθοπούλου. Χωρίσανε όταν εκείνη ερωτεύτηκε τον Μαρούση ένα ωραίο και πλούσιο βιομήχανο και εγκαταστάθηκε στην Πάτρα. ο Θάνος δεν την ξεπέρασε ποτέ γι αυτό και δεν έκανε άλλη σοβαρή σχέση ούτε παντρεύτηκε. Μετά από χρόνια γάμος της άρχισε να παρουσιάζει ρήγματα και η ίδια επιθυμούσε να επιστρέψει πίσω στην Αθήνα, όμως τα πράγματα είχαν αλλάξει άρδην και εκείνη είχε περάσει στα αζήτητα. Ο δε άνδρας της άρχισε να έχει οικονομικά προβλήματα και η ίδια άνοιξε μία μικρή μπουτικ. Πέθανε από καρκίνο το 1999. Δυο μόνο ηθοποιοί πήγαν στην κηδεία της. Η Άννα Φόνσου σαν πρόεδρος ηθοποιών και ο Θάνος Λειβαδίτης…

μεμα.jpg
 
Καλώς όρισες, Ντορέλα και καλή παραμονή στο φόρουμ μας.

Σε ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις που μοιράζεσαι μαζί μας! :)
 
Μήπως γνωρίζουμε τι απέγινε η σπουδαία ηθοποιός Νέλλη Γκίνη; Εδώ με τη Μάρω Κοντού σε ένα ντουέτο στην τελευταία ταινία του Κωνσταντάρα.

http://www.youtube.com/watch?v=poC0S1wTes0
 
Δεν έπαιζε η Γκίνη και σε μια επιθεώρηση φέτος?Ή είμαι άκυρη;
 
Φέτος το καλοκαίρι η Νέλλη Γκίνη εμφανίζεται σε επιθεώρηση, η οποία περιοδεύει τους δήμους της Αττικής. Την είδα τις προάλλες σε σχετική αφίσα για την αναγγελία της παράστασης στην περιοχή μου. Δεν θυμάμαι τίτλο, αλλά μαζί της παίζουν ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Καίτη Φίνου.

"Έλληνες έτοιμοι για όλα" ήταν ο τίτλος της επιθεώρησης με τη Νέλλη Γκίνη. Μόλις το γκούγκλαρα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
atanasio είπε:
"Έλληνες έτοιμοι για όλα" ήταν ο τίτλος της επιθεώρησης με τη Νέλλη Γκίνη. Μόλις το γκούγκλαρα.
Κατά το "Άνδρες έτοιμοι για όλα" (The Full Monty). Δοξασμένο άνεργο Sheffield!!!!
 
msiffredi είπε:
Άρτεμις Τσάρμη
Κατ' αρχή χαίρομαι που ανακάλυψα το site. Για τη συγκεριμένη ηθοποιό πιστεύω ότι είναι μια από τις ομορφότερες και πιο αισθησιακές ελληνίδες που έχω ποτέ δει. Ωστόσο, έχουν περάσει πολλά χρονιά μετά από την ταινία με τον Ξάνθο (Ο ζιγκολό της Αθήνας) που είχε παίξει και πλέον δεν έχει ακουστεί τίποτε γί' αυτή. Αλήθεια, ξέρει κάποιος που βρίσκεται;
Eχω την ιδια απορια...
 
ioli1453 είπε:
Εγω θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις τι απεγιναν σημερα οι ηθοποιοι Γιωτα Σοιμοιρη που εκανε τη γυναικα του Ριζου στην ταινια η κομησσα της φαμπρικας,?
Η Γιώτα Σοϊμοίρη είναι καλά, ζει στην Αθήνα και δεν ασχολείται πλέον με τα καλλιτεχνικά.
 
mytinyworld είπε:
Η Γιώτα Σοϊμοίρη είναι καλά, ζει στην Αθήνα και δεν ασχολείται πλέον με τα καλλιτεχνικά.
Σε ευχαριστω πολυ που μας ενημερωσες για την Γιωτα Σοιμοιρη ηθελα πολυ να μαθω για αυτην και χαιρομαι που ειναι καλα.Κριμα που δεν ασχολειται πια με τα καλλιτεχνικα αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει αποσυρθει πολυ νωρις.

Μηπως ξερεις και αλλες πληροφοριες για εκεινη? Οπου εψαξα δεν υπαρχουν πουθενα.
 
Καλησπέρα και από εμένα στην εκλεκτή παρέα!

Σας ευχαριστώ πολύ που έμαθα νέα[ευχάριστα ή δυσάρεστα] για ηθοποιούς που αγαπήσαμε από δεύτερους και τρίτους ρόλους...

Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου αν γνωρίζει κάποιος τι απέγιναν η Ντίνα Σταθάτου[είχε παίξει σε ταινίες με τον αγαπημένο μου ηθοποιό Βασίλη Λογοθετίδη],έκανε την υπηρέτρια στο ''Ούτε γάτα,ούτε ζημιά'' και η Χάρις Καμύλλη[στην ίδια ταινία έκανε τη φίλη της Ίλυας Λιβυκού]
 
Επίσης ψάχνω να μάθω το όνομα του ηθοποιού[καρατερίστας] που έκανε το λογιστή στο:''Η κόρη μου η σοσιαλίστρια'' και τον σοβαρό υπόψηφιο γαμπρό για την Ρένα στο ''Μερικοί το προτιμούν κρύο'',όπως επίσης αυτός που παραδίδει το διαμέρισμα που κερδίζουν Αυλωνίτης-Σταυρίδης στο:''Κορόϊδο γαμπρέ''.'Ισως να λέγεται Γιώργος Γιόλδασης αλλά δεν είμαι σίγουρος...

'Οποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ ας γράψει...
 
Καλωσορισες στο φορουμ μας, Γιωργο!

Χαιρομαι που εισαι φιλος των ταινιων του Λογοθετιδη γιατι για μενα ειναι μεγιστος ηθοποιος και ο πιο αγαπημενος μου.

Η Ντινα Σταθατου και η Χαρις Καμιλη εκαναν και οι δυο πολυ λιγες ταινιες, ολες μεσα στη δεκαετια του '50 και μετα αποσυρθηκαν. Η φιλμογραφια της Σταθατου, μαλιστα, ειναι αποκλειστικα στο πλαι του Λογοθετιδη. Τι γινονται σημερα αυτες οι δυο ηθοποιοι δε γνωριζω. Μακαρι να μαθουμε.

Ο αλλος ηθοποιος που σε ενδιαφερει, λεγεται Δημήτρης Νταρλάς. Παραθετω και φωτογραφιες απο τις δυο κυριες που αναζητουμε. Για τον Νταρλα δε βρηκα.

%CE%A7%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%A3+%CE%9A%CE%91%CE%9C%CE%99%CE%9B%CE%97.bmp
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επίσης ψάχνω να μάθω το όνομα του ηθοποιού[καρατερίστας] που έκανε το λογιστή στο:''Η κόρη μου η σοσιαλίστρια''
Για το φίλο Γιώργο που ρώτησε για τον ηθοποιό που κάνει το λογιστή στην ταινία "Η κόρη μου η σοσιαλίστρια" είναι ο Χρήστος Μάντζαρης εάν εννοείς αυτόν...Προβολή συνημμένου 36564

PDVD_051.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στο περιοδικο people που κυκλοφορει εχει συνεντευξη της Γκελυς Μαυροπουλου που συνοδευεται και απο φωτογραφιες της τωρινες και παλιες.

Επισης μιλαει η Γκελυ για τη ζωη της, τη μητερα της Μαρικα Κρεβατα αλλα και το γαμο της και το διαζυγιο της με τον ηθοποιο Στεφανο Στρατηγο.

Στις φωτογραφιες του περιοδικου η Γκελυ Μαυροπουλου ειναι πολυ ομορφη οπως ειναι σημερα και η συνεντευξη ειναι πολυ καλη επισης.

Λεει επισης οτι γραφει βιβλιο για τον Στεφανο Στρατηγο.
 
Ο ηθοποιός Γιάννης Ζαβραδινός, που έπαιζε στα " Άγρια νειάτα" (1982), τι απέγινε;
 
RIO είπε:
Ο ηθοποιός Γιάννης Ζαβραδινός, που έπαιζε στα " Άγρια νειάτα" (1982), τι απέγινε;
Πέρσι συμμετείχε σε θεατρική παράσταση με τους Αντώνη Θεοδωρακόπουλο και Αιμιλία Υψηλάντη. Επίσης να αναφέρω και ότι έφυγε πέρσι και ο Γιώργος Καμπανέλλης, αδερφός του Ιάκωβου. Στο παρακάτω video σκηνές από την ταινία που συμμετείχε, "Σπιναλόγκα, το νησί της σιωπής" (1957) της Λίλας Κουρκουλάκου.

http://www.youtube.com/watch?v=iakyDd5L55E
 
RIO είπε:
Ο ηθοποιός Γιάννης Ζαβραδινός, που έπαιζε στα " Άγρια νειάτα" (1982), τι απέγινε;
Αυτός είναι πολύ μακρινός συγγενής μου.

Τα τελευταία χρόνια έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο Νυδρί Λευκάδας ενώ το 2005 είχε συμμετάσχει για λίγο στη σαπουνόπερα "Βέρα στο Δεξί".
 
Πίσω
Μπλουζα