Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Η Ακτή Δρίνη - Δαυλού είναι σήμερα Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων της Ακτής.ALFIE είπε:Ξέρει κανείς τίποτα για την ηθοποιό Ακτή Δρινή που την είχαμε δει και σε κάποια επεισόδια του Ρετιρέ?
Καλα, τη λενε Ακτη και ειναι προεδρος του Ομιλου Φιλων της Ακτης;nick είπε:Η Ακτή Δρίνη - Δαυλού είναι σήμερα Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων της Ακτής.
Και έχει ακόμα και το φυσικό μπρίο που είχε ανέκαθεν!! Χρόνια πολλά, Μάρθα μας!ΦΖΠ1 είπε:Έτσι που το λες !Την έχω δει πρόσφατα εκ του φυσικού, κι έχει πάντα αυτό το λαμπερό πρόσωπο, αν και λίγο πιο ογκώδης στο σώμα, με τα χρόνια...Καλά,δεν πέθανε κιόλας !
Η ιδια "λεει" οτι ειναι γεννηθεισα το 1939...ΦΖΠ1 είπε:Ωραία, αλλά δηλαδή πόσων χρονών "απέγινε" η Μάρθα;![]()
Αφού είχες καθηγήτρια τη γυναίκα του, μήπως μπορείς να μάθεις κάποια πληροφορία από αυτήν;;;sunset89 είπε:Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι υπήρξε παντρεμένος με μια πανεπιστημιακό (την οποία τυχαίνει να είχα καθηγήτρια -δε θα πω όνομα για ευνόητους λόγους), έχουν μια κόρη και το πιθανότερο είναι να έχουν χωρίσει πολλά χρόνια. Το μαγαζί στην Καλλιθέα το είχα ακουστά, όμως ΝΟΜΙΖΩ ότι πλέον έχει κλείσει.
Δε νομίζω.Tassoulis είπε:Αφού είχες καθηγήτρια τη γυναίκα του, μήπως μπορείς να μάθεις κάποια πληροφορία από αυτήν;;;