Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ο Βάσος Αδριανός πέθανε το 1999, η Νέλλη Γκίνη ζει και ο Νίκος Βερλέκης ζει και είναι ενεργός στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου της Ιεράπετρας, ως μέλος της κριτικής επιτροπής.Serafeim είπε:Διακοσμητής Ρενιέρης: Βάσος Αδριανός Δόμνα: Νέλλη Γκίνη
Γιος Ζάχου: Νίκος Βερλέκης
Για τον παιδικό φίλο, τον πολυπράγμονα Ανδρέα Μαζαράκη δηλαδή - που λανθασμένα αναφέρεται ως Αντώνης (ακόμη και στη σχετική σελίδα της RetroDB -ευκαιρία για διόρθωση αν το δει σχετικό μέλος- αλλά μέχρι και στους τίτλους της εν λόγω ταινίας...Τίτλοι πάντως που μπήκανε μετά το remastering της ταινίας, σε νεώτερες εποχές δηλαδή, κάπου στο τέλος της δεκαετίας '90 ή στις αρχές της επόμενης) :Λορένα είπε:Καποιοι ηθοποιοι που συμμετειχαν στην ταινια με τον Κωνστανταρα : τι 30, τι 40, τι 50 τι να απεγιναν; Συμμετειχαν σε αλλες ταινιες;
Αναφερομαι στον παιδικο φιλο της νεαρης (της Ελιας δηλ) που του εκμυστηρευτηκε τον ερωτα της για το αφεντικο της, τον κ. Φωκιανο.
Ε, ναι! Εχει ακριβως το ιδιο χαζοχαρουμενο υφος που ειχε και στην ταινια του '68.Wally είπε:Ο Thomas Fritsch?
Έγκυρη πηγή μου είπε οτι η κ. Καπιτσινέα ζεί στην Βούλα Αττικής ακόμη, αλλά είναι τυφλή... Μένει να το διασταυρώσω και προσωπικά και θα επανέλθω.stakovios είπε:Σήμερα ρώτησα για το τι απέγινε η καλή ηθοποιός κάποιον άνθρωπο του θεάτρου. Δυστυχώς, μου είπε ότι η Πίτσα Καπιτσινέα έχει πεθάνει εδώ και 2 χρόνια, το 2010 Μπορεί κανείς να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την πληροφορία; Από ό,τι έχω ακούσει η Καπιτσινέα άφησε εποχή και ως δασκάλα του θεάτρου.
Χαίρομαι όταν ακούω τέτοιες ειδήσεις. Να είναι καλά. Υπολογίζω να είναι πάνω από 80 χρονώ.nick είπε:Έγκυρη πηγή μου είπε οτι η κ. Καπιτσινέα ζεί στην Βούλα Αττικής ακόμη, αλλά είναι τυφλή... Μένει να το διασταυρώσω και προσωπικά και θα επανέλθω.
Η Κυρία Καπιτσινέα είναι γεννημένη το 1927 άρα είναι γύρω στα 88! Ήταν σύζυγος του επίσης Ηθοποιού Γκίκα Μπινιάρη.stakovios είπε:Χαίρομαι όταν ακούω τέτοιες ειδήσεις. Να είναι καλά. Υπολογίζω να είναι πάνω από 80 χρονώ.
tonytony είπε:Δεν είναι ακριβώς Έλληνας ηθοποιός αλλά έπαιξε σε Ελληνική ταινία. Μίνι κουίζ , μπορείτε να τον αναγνωρίσετε ποιός είναι;;;
![]()
Ο Θανάσης Παπαδόπουλος μεγαλώνει πιο καλά από όλους. Οι άλλοι αγνώριστοι.johndiam είπε:Την προηγούμενη εβδομάδα η Μηχανή του Χρόνου είχε αφιέρωμα στο Λάμπρο Κωνσταντάρα.Μεταξύ άλλων μίλησε και ο Βαγγέλης Ιωαννίδης,ο μικρός γιός του στο στρίγγλο που έγινε αρνάκι: Προβολή συνημμένου 129011Με την ευκαιρία φωτογραφίες από τους άλλους δύο γιούς Προβολή συνημμένου 129013 Προβολή συνημμένου 129014