Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Ζωζω Σαπουτζακη και Μαιρη Χρονοπουλου σε χθεσινη τους εξοδο. https://www.in.gr/2021/11/09/life/f...inai-simera-oi-dyo-kyries-tou-kinimatografou/

Ζωζωκα!

 
Όχι που δεν θα μίλαγε για τη "συνεργασία" της με τον Φελλίνι. Τι έφαγες το πρωί να τη ρωτήσεις η κα. Διαλυνά στην απάντηση θα αναφερθεί στον Φελλίνι (και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στη γιαγιά του την Κατίνα Παξινού). Τώρα μαθαίνουμε ότι την ήθελε για πρωταγωνίστρια (Έτσι λένε ένα ασήμαντο περασματάκι σαν κομπάρσα στην "Ιουλιέττα των πνευμάτων") και την κυνηγούσε μάλιστα. Γενικά την κυνηγούσαν. Ο Φελλίνι την κυνηγούσε. Ο Μπίτι την κυνηγούσε. Βέβαια κάτι δεν πάει καλά στην περιγραφή αυτού του κυνηγιού. Την άρπαξε και μετά ξεκίνησε να την κυνηγάει? Αφού την είχε ήδη αρπάξει. Αλλά γενικά στα αυτοβιογραφικά δεν τα πάει καλά με τη χρονική διαδοχή των γεγονότων. Στo άρθρο της Βικιπαίδειας, γραμμένο από την ίδια, μαθαίνουμε:
""Επιστρέφοντας στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στην ταινία Summer lovers με την Ντάριλ Χάνα και στην ταινία Οι Θεοί του Ολύμπου με τον Όλιβερ Ριντ, έγινε περιζήτητη από τους Έλληνες παραγωγούς και άρχισε τα γυρίσματα μιας σειράς ταινιών στην Ελλάδα. Έπαιξε δίπλα σε κορυφαίους ηθοποιούς όπως: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ντίνο Ηλιόπουλο, Τζένη Καρέζη,"

Μόνο που το "Summer Lovers" και το "Οι θεοί του Ολύμπου" ήταν ταινίες του 1982, και η μοναδική κανονική ταινία που γύρισε μετά (όντας "περιζήτητη") ήταν το "Περάστε φιλήστε τελειώσατε" του 1986. Και κάποιες βιντεοταινίες μετά. Η κινηματογραφική της καριέρα ειδικά με τους κορυφαίους ηθοποιούς που αναφέρει είχε τελειώσει προ πολλού.

Και όπως πολλοί άλλοι δεν παραλειπει να πει διάφορες κακίες για κάποιους που δεν είναι πια στη ζωή.
 
Ο Φελίνι όντως κυνήγησε την Καρντιναλε για να κανουν ταινίες μαζί και μάλιστα την έχρισε ως πρότυπο θηλυκότητας και γυναίκας. Εδώ το πιστευω
 
Το "Καρντινάλε" ήταν το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της κας. Διαλυνά στην Ιταλία? Διότι για το κυνηγητό του Φελλίνι προς την ίδια έκανε λόγο στη συνέντευξη.
 
Το "Καρντινάλε" ήταν το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της κας. Διαλυνά στην Ιταλία? Διότι για το κυνηγητό του Φελλίνι προς την ίδια έκανε λόγο στη συνέντευξη.
Όχι καλέ λέω πως την Καρντιναλε την θεωρούσε μούσα του και της εκθιαζε όσο για την Διαλυνα δεν ξέρω. Η Ρίκα λέει πως και ο Μπίτι την κυνηγούσε τι να σου πω
 
Αν είναι δυνατόν! Μαρία Μπονίκου :(

48963727_584504495348048_8705025567910526976_n.jpg


 
Τελευταία επεξεργασία:
όχι η Μαρία Ιωαννίδου
Ήταν σύζυγος του Βενιέρη που και αυτός έφυγε προσφάτως νομίζω. Βρε παιδιά τι της επιφυλλασε η μοίρα της γυναίκας στην δύση της ζωής της. Δηλ.πηγε με ανατριχιαστικό τρόπο. Κρίμα δεν της άξιζε αυτό το τέλος.
 
Πίσω
Μπλουζα