Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Τα μαθήματα δεκτά, αλλά μόνο σε όσα ήδη γνωρίζω. Όπως ανέφερα παραπάνω, γνωρίζω -ως αυτοδίδακτος- ορισμένους τομείς (χειρισμός αριθμητικών και αλφαριθμητικών μεταβλητών), αλλά τους εμπέδωσα καλά. Σου στέλνω pm...maxouli είπε:Εγώ έχω 130 δισκέτες, οπότε μπορώ να δώσω 1-2.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πλάκα κάνω, μπορώ να δώσω και 3.
Χωρίς πλάκα τώρα, μπορώ να διαθέσω περισσότερες, όπως επίσης και να περάσω τα προγράμματα σε 3,5'' διότι έχω και Am-Drive. (δεν μου έφταναν οι 130).
Απαιτώ όμως μαθήματα basic. Δεν μπορεί τόσα χρόνια, να μην ξέρω να γράφω τιποτα άλλο από επαναλαμβανόμενες λέξεις.
Λοιπόν,Wally είπε:Θελω βοηθεια μιας και δεν καταλαβαινω τι να πατησω...ενα απο καθε ομαδα?
Ευχαριστώ phil_vr, αλλά και όσους είχαν την ευγένεια να αναφερθούν παραπάνω στο θέμα αυτό...phil_vr είπε:Τρεμω στην ιδεα ενος listing αυτου του προγραμματος (Σαν τομος εγκυκλοπαιδειας Λαρους θα μας εβγαινε!!).
Zoro, περιμενουμε με χαρα να δουμε το προγραμμα σου. Μπορει να ειμαστε "παιχνιδαδες" επι το πλειστον, αλλα τετοιες προσπαθειες επικροτουνται και διαφυλασσονται ως κορη οφθαλμου!
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, φέρτες να τις κάνω εγώ φορμάτ και θα σου πώ οτι ήταν άδειες.zoro είπε:2) Ο Maxouli μου έδωσε μερικές δισκέτες, στις οποίες όμως, υπάρχουν μερικά καλά παιχνίδια της ιστορικής εποχής (1985) και λυπάμαι να τις φορμάρω όλες για μελλοντική χρήση. Αναζητώ λοιπόν (με φόβο να κριθώ ως πλεονέκτης) ακόμη μερικές...
Πηγές:Κύριο χαρακτηριστικό των νεολογισμών είναι ότι σχηματίζονται από αρχαίες λέξεις, που ή δεν ήταν σε χρήση στην αρχαία γλώσσα ή είχαν διαφορετική σημασία. Εκείνοι που καταφεύγουν στη δημιουργία νεολογισμών είναι κυρίως οι επιστήμονες, οι οποίοι συχνά βρίσκονται στην ανάγκη να ονομάσουν μία καινούρια ανακάλυψη, ένα νέο προϊόν κλπ., που ως άγνωστο στους παλαιότερους δεν έχει όνομα. Πολλοί από τους νεολογισμούς αυτούς, ιδίως στον τεχνικό τομέα, υιοθετούνται σε διεθνή κλίμακα ως μοναδικοί και αναντικατάστατοι, όπως π.χ. συμβαίνει με τις λέξεις telefοn, telegramm κ.λ.π., γιατί το θησαυροφυλάκιο της αρχαίας ελληνικής είναι το μόνο που μπορεί να ανταποκριθεί με τον πλούτο του και στις σύγχρονες ακόμα ανάγκες.
http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82&dq=νεολογισμός ο [neolojizmós] Ο17 : (γλωσσ.) αποτέλεσμα, προϊόν νεολογίας, λέξη ή έκφραση που έχει δημιουργηθεί πρόσφατα και είναι προϊόν σύνθεσης παλαιών στοιχείων της γλώσσας ή δάνειο ξένης γλώσσας.
[λόγ. < γαλλ. néologisme < néo- = νεο- + αρχ. λόγ(ος) -isme = -ισμός]
Σίγουρα θα μπορούσα να το "λακωνίσω", αλλά έπειτα από τόσους μήνες ξενύχτια, δεν άντεχα άλλο, και το "ξεφούρνισα"!Gryzor είπε:Λοιπόν, έπαιξα μαζί του χθες, πολύ αξιόλογη προσπάθεια. Νομίζω ο όγκος του κώδικα θα μπορούσε να μικρύνει αρκετά και να ανέβει η ταχύτητα, αλλά είναι μια χαρά λειτουργικό όπως είναι! Εύγε...
Ευχαριστώ... Γίνε λίγο πιό αναλυτικός, για να το καταλάβω. Αύριο προς το μεσημέρι θα ξαναμπώ στο forum.teflon είπε:Καλά μιλάμε, έχεις κάνει απίστευτη δουλειά ZORO
![]()
Αλήθεια ? Πως θα μπορούσα να βοηθήσω και εγώ στην προσπάθειά σου?
Ισως με μία καλωδιοταινία και ένα 3.5" φλόππυ, για να το συνδέσεις στο 6128 και να μην έχεις διλήμματα αν πρεπει να φορμάρεις τις πλέον σπάνιες δισκέτες 3" .....![]()
Τι λες?
ένα φλοππυ και ένα καλωδιάκι με τους απαραίτητους διακόπτες για να μπορέσεις να συνδέσεις το φλοππυ 3,5" σαν 2ο drive στον 6128 και να χρησιμοποιείς 3,5" δισκέτες .zoro είπε:Ευχαριστώ... Γίνε λίγο πιό αναλυτικός, για να το καταλάβω. Αύριο προς το μεσημέρι θα ξαναμπώ στο forum.
Εν τω μεταξύ, αυτές τις ημέρες θα ξαναφτιάξω καλύτερα δύο τμήματα του προγράμματος, να τα δώσω στον Maxouli να τα ανεβάσει πάλι..