Εγώ πάντα ήμουν μεταλάς και ακόμη μέχρι σήμερα αυτή η μουσική με χαρακτηρίζει, αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την αξία του Βασιλιά της Ποπ ο οποίος έφτιαχνε μουσική που μπορούσε να αγγίξει ακόμη και έναν άνθρωπο με τα δικά μου ακούσματα.
Όσο τον αγάπησε ο κόσμος, τόσο τον μίσησαν και τον κυνήγησαν τα media. Ο άνθρωπος αγαπούσε την μουσική, αγαπούσε τα παιδιά γιατί και ο ίδιος ήταν παιδί. Βασανίστηκε και αντιμετώπισε πολλά ψυχολογικά προβλήματα, γιατί; Κάποιος θα πει ότι φταίει ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί την φήμη του, άλλοι θα πουν ότι φταίνε οι δικαστικές μάχες που έπρεπε να δώσει απέναντι σε διψασμένους για χρήμα γονείς που χρησιμοποίησαν ως μέσο τα παιδιά τους
(είμαι πολύ ευαίσθητος σε αυτό το θέμα, αλλά ποτέ δεν πίστεψα ότι ο ΜJ έκανε αυτά που τον κατηγορούσαν). Άλλοι θα πουν ότι φταίνε τα media που τον κυνήγησαν... Άλλοι απλά θα πουν ότι δεν ήταν συμφιλιωμένος με το χρώμα του δέρματος και την φυλή του. ΛΑΘΟΣ ο άνθρωπος ήταν περήφανος που ήταν μαύρος και το είχε επαναλάβει πολλάκις. Ο άνθρωπος είχε μία σπάνια και πολύ άσχημη ασθένεια που ονομάζεται
vitiligo και προκαλεί σταδιακό αποχρωματισμό του δέρματος ο οποίός μπορεί να είναι είτε τμηματικός, είτε καθολικός. Ναι απέφευγε τις ηλιακές ακτίνες γιατί λόγω της ασθένειας του και της ασθένειας
lupus που έπασχε απλά τον μισούσε ο ίδιος ο Ήλιος. Αλλά ο περισσότερος κόσμος έχει την εντύπωση ότι τις επεμβάσεις και τις πλαστικές που έκανε, τις έκανε για να αλλάξει το χρώμα του δέρματος του. Κρίμα... έφυγε ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να έχει τα πάντα και να είναι ξανά κοντά στους οπαδούς του που τον λάτρευαν, αλλά δεν πρόλαβε να ζήσει αυτή την χαρά μετά από τα τόσα χρόνια που βασανίστηκε.
Η μουσική δε έχασε πολλά... χρόνια πριν. Αλλά ευτυχώς πρόλαβε να κερδίσει και πολλά από αυτόν τον άνθρωπο.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ MJ
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=B6xJlyJgfS8]YouTube - HOW ? Did Michael Jackson skin turn white ? (please Share