Key words detected........spyros_s είπε:o Τζάκσον πολεμήθηκε άγρια και από άλλους τραγουδιστές στα ντουζένια τους. Σας θυμίζω τον Mc Hammer στο Too Legit To Quit που έκανε μια χαρακτηριστική κίνηση την οποία στο τέλος και καλά μιμήθηκε ο Τζάκσον ή ακόμα χειρότερα τις κακοήθειες του τρελού Έμινεμ με τα παιχνίδια με την μύτη και τα παιδιά προκειμένου να τσαλακώσει ακόμα περισσότερο το πληγωμένο προφίλ του τεράστιου αυτού καλλιτέχνη!Τώρα όλοι αυτοί κλαίνε και λυπούνται...πρόκειται για τους ίδιους που τον έθαβαν μέχρι πρότινος! Ακόμα και η μεγάλη Μαντόνα που έκλαιγε χθες ήταν αποστασιοποιημένη τόσο καιρό. Υποκρισία για ακόμα μία φορά...
ΒΡΑΧΟΣ είπε:ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!
Δε νομίζω ότι η προσωπική ζωή ενός καλλιτέχνη, πέραν του πως επηρέασε το έργο του, έχει τόσο σημασία. Αυτό που τελικά μετράει είναι το έργο που αφήνει πίσω του. Η κατασκευή "μύθων" εξυπηρετεί τα οικονομικά συμφέροντα της βιομηχανίας του θεάματος. Αλλά σε βάθος χρόνου είναι η αξία της παρακαταθήκης που αφήνει ο κάθε δημιουργός που τον βάζει στο πάνθεον τον μεγάλων καλλιτεχνών.manos426f είπε:Yπάρχει πάρα πολύς κόσμος που μεγάλωσε με λιγοστά κι ελλειπή παιδικά χρόνια,είτε διότι αναγκάστηκε να δουλέψει από μικρή ηλικία,είτε επειδή οι καταστάσεις τον αναγκάσαν,είτε είτε...
Για μένα εκεί είναι ο πραγματικός μύθος κι όχι σε οποιονδήποτε σταρ που η φήμη του του επέτρεπε να μείνει στην ιστορία.Δε πρόκειται ν' αρχίσω να αναλύω τα τι και πώς του Jackson,διότι δε το θεωρώ πρέπον,ούτε την ώρα κατάλληλη,ούτε τελικά και την όλη κουβέντα αυτή απαραίτητη.
Απλά έχω τις διαφωνίες μου σχετικά με τη δημιουργία των μύθων και το πώς εξαγνίζονται οι διάσημοι άνθρωποι που τους αποτελούν,στο πέρασμα των χρόνων.Αλλά,όπως έχω κι εγώ πολλάκις πει,αναμφισβήτητα καθένας μας έχει το δικαίωμα της γνώμης του,η οποία φυσικά και δεν είναι απαραίτητο να αλλάξει.
Ας αναπαθεί ο δυστυχής αυτός άνθρωπος,θα τον θυμόμαστε ως ένα καλλιτέχνη που κάποτε ξεχώρισε κι άφησε κάποιο έργο πίσω του,ακριβώς για να μας θυμίζει κάτι θετικό απ' αυτόν...
Δεν υπάρχει Έλληνας σύγχρονος τραγουδιστής του οποίου ο Θάνατος να με κάνει να κλάψω...η απώλεια όμως του MJ με συγκίνησε σε μεγάλο βαθμό! Εσύ μπορεί να μην νοιάζεσαι όμως -όπως βλέπεις εδώ- κάποιοι άλλοι το κάνουνΒΡΑΧΟΣ είπε:ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!
Εξαρτάται πάντα απο το βαθμό των αμαρτιών, ετσι;manos426f είπε:Και κάπως έτσι δημουργούνται λοιπόν οι μύθοι.
Πρόωρος θάνατος,άφεση "αμαρτιών",εξιδανίκευση του προσώπου αυτού τκτλ κτλ.....
Όπως είπα και πριν σεβαστές όλες οι απόψεις, αλλά πολλές φορές είναι και το πως διατυπώνει την άποψή του ο καθένας...ASiC είπε:Όσο για τον φίλο ΒΡΑΧΟΣ, πιστεύω οτί το παιδί απλά είπε την αποψή του και δεν πρότεινε σε κανένα να ΜΗΝ κλάψει μαζί του. Το thread, απ' ότι κατάλαβα, δεν είναι requiem στη μνήμη του Jackson γι' να ν' αφήνουμε τις ευχές μας... Άλλωστε, freedom of speech