Μαλλον το ένα προοριζόταν για μένα...gtsamour είπε:4 μέχρι τώρα.... Πάνο πως και θα πάρεις δύο?
ναι, απλώς το συζητάμε γιατί γλιτώνεις 10 λίρες με το κιτ...που μπορείς να τις ξοδέψεις για το cf adapter...και μέρος της cf κάρταςWally είπε:Μα ρε παιδια ποιο χρειαζεται κολλησεις??Ετοιμο το βλεπω.
Δεν λεω για το kit
Το δεύτερο από πάνω είναι ΠάνοWally είπε:Μα ρε παιδια ποιο χρειαζεται κολλησεις??Ετοιμο το βλεπω.
Δεν λεω για το kit
Ναι, και τώρα βαράω το κεφάλι μου στα βράχια.... ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ FLYING SHARK ΜΕ OPTICAL MOUSEAnestis είπε:Εγώ δεν μπαίνω για δεύτερο divIDE γιατί κανείς σας δεn ήθελε να μπει στην Turbo Kempston Mouse Interface ομαδική παραγγελία.....
:tease:
Για καμία ομαδική MB02+HDIDE κανείς;
Για 2-3 άτομα μπορώ να το αναλάβω εγώ. Wally και Plink προηγούνται.Plink είπε:Ε τότε...σε περίπτωση που πούμε ότι το οργανώνουμε..θα πρέπει να πάμε για το έτοιμο ή κάποιος να προσφερθεί να αναλάβει τις κολλήσεις για όσους δεν μπορούν μόνοι τους..![]()
Για 2-3 άτομα μπορώ να το αναλάβω εγώ. Wally και Plink προηγούνται.Plink είπε:Ε τότε...σε περίπτωση που πούμε ότι το οργανώνουμε..θα πρέπει να πάμε για το έτοιμο ή κάποιος να προσφερθεί να αναλάβει τις κολλήσεις για όσους δεν μπορούν μόνοι τους..![]()
Δεν νομίζω ότι δίνει kempston αυτό...Stormwatch είπε:Παίδες, έχασα λίγο την μπάλα...ποιο από τα προϊόντα σε αυτή τη σελίδα πρέπει να πάρουμε ώστε να έχουμε και CF καρτα και είσοδο για kempston interface;;