ΑΝΟΙΧΤΗ πρόσκληση για.....Sensiblogathering !!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Σωστός !

Για κάνε τα κονέξια σου,να ξέρουμε προς τα πού βαδίζουμε...!

Αν λύσουμε το θέμα χώρου,ε,μια Κυριακή του Ιουλίου πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να τη διαθέσουμε άπαντες οι δηλωθέντες συμμετέχοντες....
 
μπορς να φερω μια α600 και 2 pacman χειρηστιρια
 
διαλεχτε 600 ,500 η 500+???αν γινετε παιδια με βολευει ιδιαιτερα στις 19..
 
Λοιπόν παιδιά μίλησα με τον Vag, το παιδί έχει όλη την καλή διάθεση να μας παραχωρήσει την αίθουσα -και μάλιστα δωρεάν- αλλά δυστυχώς αυτή έχει τη μορφή εργοτάξιου αυτό τον καιρό λόγω ανακαίνισης - αναδιαμόρφωσης του χώρου. Μου είπε ότι θα μπορέσει να μου απαντήσει σίγουρα σε 10 μέρες περίπου για το αν θα έχει τελειώσει. Νομίζω πως το καλύτερο θα ήταν να στρέψουμε τις έρευνές μας αλλού.
 
Xμμμμ,κακό αυτό.

Αν και βέβαια και σε 10 μέρες να μας απαντήσει θετικά -και αν δεν έχουμε βρει κάτι άλλο- δεν έχουμε πρόβλημα,εδώ που τα λέμε.Αν όμως απαντήσει αρνητικά,εκεί είναι που θα έχουμε πρόβλημα..

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν,πρέπει να δούμε ποια άλλη εναλλακτική μπορεί να βρεθεί..
 
Νομιζω οτι επιβαλεται να αναζητηθει αλλο μερος, γιατι στο τελος δεν θα βρισκουμε και θα μεινουμε με το joystick στο χερι.
 
μπορουμε να το οργανωσουμε και τον σεπτεμβρη μετα τις διακοπες που θα ερθει και ο phill..
 
Μπορεί τότε να γίνει η 2η Sensiblάδα ρε Σπύρο,αν η πρώτη στεφθεί με επιτυχία ! :D

(και θα είναι κι η πρώτη -και σαφώς πρόωρη- πρόκληση του πρωταθλητή να διατηρήσει το στέμμα και τον τίτλο του ! ;) )
 
Μπορω να κανονίσω να γίνει κατι στον χώρο του Εσπαιρου στο κέντρο.

Οι χώροι μας

Αλλα θα πρέπει να φέρετε μονιτορ γιατι η τελεόραση μας ειναι....

Έχουμε καφετιέρα πάντως....
 
Πσσσσσς,μ' έφτιαξες τώρα Γιώργο !Ρε φίλε,πανέμορφος χώρος,ΜΠΡΑΒΟ σας !

Κι είναι μια χαρά για το event μας !

Για δες τι μπορεί να γίνει...
 
Ο πρόεδρος του συλλόγου ειναι θετικά διατεθημένος με την ιδέα και λογικά θα προσφέρουμε το hosting, αλλα καλό θα ήταν να εχουμε μερικα νουμερακία να τους δώσουμε, πχ ποσα μηχανήματα θα στηθούν και πάσα άτομα θα είναι, Μάνο, πάρε με ενα τήλ οποτε μπορέσεις να το συζητήσουμε.
 
Στείλε μου ένα τηλ. σε p.m Γιώργο !

***EDIT***

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον φίλο Saulot,θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι:

-Φαντάζει αρκετά πιθανό να βρούμε τον χώρο που θέλαμε,στο χώρο του Έσπαιρου,αλλά αυτό φυσικά θα χρειαστεί να εγκριθεί (και σιγουρευτεί) 100% στις αμέσως προσεχείς ημέρες.Θα μας ενημερώσει ο Γιώργος σύντομα

-Οι ημερομηνίες που εξετάζονται είναι α)η Κυριακή 12 Ιουλίου και β)η Κυριακή 19 Ιουλίου.Νομίζω και η μέρα είναι καλή (και οι δρόμοι άδειοι για την μετακίνησή μας) και οι ημερομηνίες σαφώς στα πλαίσια που είχαμε εξ΄αρχής θέσει.

-Μετά την οριστική απάντηση,και αν αυτή είναι θετική και την οριστικοποίηση της ημερομηνίας που βολεύει καλύτερα τον σύλλογο των παιδιών,θα χρειαστεί να επιβεβαιώσουμε εκ νέου όλοι την συμμετοχή μας για να ξέρουμε τι μηχανήματα/TVs θα χρειαστεί να πάνε εκεί και φυσικά πόσοι θα είμαστε τελικά.Επίσης θα συμφωνηθεί η ώρα συγκέντρωσης,ώστε να γίνει...η απαραίτητη ανταλλαγή φιλοφρονησεων πριν την έναρξη του τουρνουά ! :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λοιπόν παίδες,ο χώρος-έδρα του συλλόγου "Έσπαιρος" μας παραχωρείται ευγενικά για την ερχόμενη Κυριακή 12 Ιουλίου.Η ώρα συνάντησης θα είναι 10:30 το πρωί,ώστε να έχουμε χρόνο να συγκεντρωθούμε,να πιούμε το καφεδάκι μας,να κάνουμε το πρωτάθλημα με την ησυχία μας και φυσικά να συμμαζέψουμε και το χώρο προτού αποχωρήσουμε.

Θυμίζω ότι ο χώρος βρίσκεται στα Εξάρχεια,οπότε η πρόσβαση θεωρώ ότι είναι εύκολη για όλους μας..

Συνεπώς,παρακαλούνται όλοι όσοι δηλώσανε συμμετοχή -αλλά κι όποιο άλλο μέλος φυσικά επιθυμεί- να δηλώσουν-επιβεβαιώσουν με σιγουριά πλέον (ΟΚ,άνευ απροόπτου φυσικά εννοείται...) τη συμμετοχή τους εδώ,για να κανονίσουμε αφ' ενός πόσα μηχανήματα-monitors θα χρειαστούν,αφ΄ετέρου τι μορφή θα έχει το πρωτάθλημα που θα κάνουμε... ;)
 
Θα είμαι εκεί σαν θεατής.
 
*Ισως* να σκάσω μύτη και εγώ - για λίγο, πριν φύγω για δουλειά.

(...σαν θεατής εννοείται !! - δεν παίζω ποδοσφαιράκια, αν και το Sensible τουλάχιστον είναι το μόνο του είδους που θεωρώ "υποφερτό" :D )

Δεν έχει σημασία που δεν θα κάτσω μέχρι το τέλος - το τελικό αποτέλεσμα άλλωστε το γνωρίζω απο τώρα: Ο Μάνος θα βγεί νικητής !! :D
 
Θα έρθω για εξέδρα και να βγάλω φωτό.

Σε τί μηχανήματα θα παίξετε; Καλό θα ήταν να είναι σε πισί για να τα βιντεοσκοπούμε κι όλας...
 
Επιβεβαιωνω οτι θα ερθω, κατα 99%.

Αν θελεται να φερω κατι μαζι (εκτος απο τα γκολακια που θα φατε),

να μου το πειτε.
 
Αφού είναι 12/7 τελικά, θα είμαι στην Αθήνα, οπότε θα παρευρεθώ κι εγώ... ;)

Το μόνο κακό είναι ότι έχω να παίξω κάπου 12-13 χρόνια και δεν ξέρω αν θα βρω χρόνο για practice μέχρι την Κυριακή... :( Δεν πειράζει, θα αρχίσω από τώρα την τακτική του κλαψουρίσματος ώστε ακόμα και η προτελευταία θέση να θεωρηθεί ως επιτυχία... :cool:

Το format της διοργάνωσης έχουμε αποφασίσει πώς θα είναι; Υποθέτω βέβαια πως θα εξαρτηθεί και από τους συμμετέχοντες και το διαθέσιμο χρόνο... Αν έρθει και ο Άλκης ίσως να μας συμβουλεύσει γιατί από ό,τι έχω ακούσει νομίζω είχε πάρει μέρος σε ένα τοπικό τουρνουά με κάτι κολλητούς του για ένα άλλο παρόμοιο παιχνιδάκι... Tip Off νομίζω το έλεγαν... :p

//Δυστυχώς, όπως ξαναείπα, δεν έχω ούτε μηχανήματα ούτε καν joysticks να συνεισφέρω (εκτός αν όπως είπα θέλετε να σας φέρω το Jaguar...), οπότε θα φέρω απλώς τα... good looks μου!!!!!! :cool:
 
Επιβεβαιώνω και εγώ με τη σειρά μου ! Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου γιατί φέυγω για γυρίσματα σε επαρχία , λογικά θα έχω επιστρέψει ώς το Σάββατο. Μου αρέσει που θα είναι Κυριακή πρωί ! Σίγουρα θα φέρω joysticks, μπορεί να φέρω 2-3 να υπάρχουν...Όσο για το θέμα ...του θέματος, εξάσκηση κάνω (ο θεός να την κάνει εξάσκηση) στο Winuae με το γυφτο-competition pro γιατί έχω μαζέψει τις αμίγκες λόγω χώρου. Τώρα άν είναι καλό ή κακό αυτό θα δείξει :)

P.S Το Tip - off είναι παιχνιδάρα αλλά στα μπασκέτια ελπίζω να κάνουμε στο μέλλον ένα τουρνουά με το TV Sports Basketball...όλα τα λεφτά !!!
 
Δεν μπορώ να βεβαιώσω την παρουσία μου ως δεδομένος νικητής :) λόγω υποχρεώσεων τις Κυριακές όμως ίσως τα καταφέρω....αν το κάνω θα έρθω έστω και ως θεατής για να κάνω πλάκα στους ηττημένους και να διοργανώνω στοιχήματα στις εξέδρες! :)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα