Μπορει να μου πει καποιος τι απεγινε αυτη η κουκλα? Απο τη δεκαετια του '80 δεν ξανακουστηκε.Ξερει κανεις?Η Καίτη Θεοχάρη σε δισκογραφική παραγωγή του 1983 και συγκεκριμένα στον δίσκο "Κι είχα τόσα πολλά να σου δώσω" (1983), σε στίχους Σπύρου Γιατρά και μουσική Αλέκου Χρυσοβέργη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα τραγούδια του δίσκου, το "Πέτρα η ζωή μου στον γκρεμό" έγινε μεγάλη επιτυχία ένα χρόνο μετά (1984), σε δεύτερη εκτέλεση από τον Δημήτρη Κοντολάζο. Μπορείτε να ακούσετε την πρώτη εκτέλεση από την Καίτη Θεοχάρη εδώ.
Ποιός έδωσε στο γαμπρό ένα τόσο γεμάτο ποτήρι κρασί? Από το ύφος του δείχνει ήδη φέσι.
Για πολλά χρόνια γραφόταν/λεγόταν ότι η σκηνή με τον Μακρή και την Πατρικίου στην πλαζ προερχόταν από τον "Μάγο της Αθήνας" (πρόχειρα θυμάμαι ένα αφιέρωμα του Φρ. Γερμανού στο προπολεμικό ελληνικό σινεμά), αλλά αφού εσύ λες ότι δεν υπάρχει αυτό το πλάνο στην ταινία, έτσι θα είναι.
H κυρία που τραγουδά με τη Ρένα Παγκράτη είναι η Γεωργία Κορώνη, νομίζω. Τραγουδίστρια του ελαφρού τραγουδιού την εποχή που το ελαφρό έδυε. Ο κύριος μού διαφεύγει αυτή την στιγμή.
Τι χρονολογία περίπου είναι η συγκεκριμένη φωτογραφία?
Τι χρονολογία περίπου είναι η συγκεκριμένη φωτογραφία?
Ευχαριστώ πολύΝομίζω δεκαετία '80. Ακριβώς, δεν ξέρω.
Στο πορτραίτο αριστερά είναι άραγε ο Βασίλης Λογοθετιδης? Και στο κεντρικό είναι γνωστή φυσιογνωμία αλλά δεν μπορώ να διακρίνω ποιος ακριβώς είναι..Αν και δε μου αρέσει το μαλλί τραβηγμένο πίσω καλοστεκούμενη η Αρώνη. Από τα χέρια της καταλαβαίνω πως θα πρέπει να ήταν αρκετά μεγάλη στη φωτογραφία. Στα πορτρέτα πίσω της αναγνωρίζω το Φώτο Πολίτη (πρώτος στα δεξιά όπως κοιτάμε) και το Σωκράτη Καραντινό (το πιο μικρό πορτρέτο που φέρνει και λίγο του Καβάφη η πόζα του)
Όχι με τίποτα, είναι ο Πελος Κατσελης (τον αναγνωρίζω απ το χαρακτηριστικό υπέρ τοξοτο φρύδι). Συνεπώς κι ο τέταρτος κύριος που μας λείπει θα ναι λογικά κάποιος από τους σκηνοθέτες του Εθνικού ΘεάτρουΣτο πορτραίτο αριστερά είναι άραγε ο Βασίλης Λογοθετιδης? Και στο κεντρικό είναι γνωστή φυσιογνωμία αλλά δεν μπορώ να διακρίνω ποιος ακριβώς είναι..
Συμφωνώ και εγώ, ευχαριστώ πολύ!Όχι με τίποτα, είναι ο Πελος Κατσελης (τον αναγνωρίζω απ το χαρακτηριστικό υπέρ τοξοτο φρύδι). Συνεπώς κι ο τέταρτος κύριος που μας λείπει θα ναι λογικά κάποιος από τους σκηνοθέτες του Εθνικού Θεάτρου