Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Αυτο ηταν το περι ου ο λογος φορεμα:

Προβολή συνημμένου 231497
Κατά τα άλλα έφαγαν την τραγουδίστρια Μαντώ για την εμφάνισή της στην Eurovision το 2003 με το φόρεμα Julien Macdonald με το αποκαλυπτικό ντεκολτέ και τα κορδόνια. Εδώ 39 χρόνια πιο πριν και το ας το πούμε φόρεμα της Ανουσάκη είναι σαφώς πιο προκλητικό αν αναλογιστούμε και την εποχή.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Το θέμα με την Ανουσακη το θυμάμαι πολύ γιατί ήταν από τα πρώτα που έγραψα στο θέμα μου Σκάνδαλα κ Σκαμπροζικα που είναι το αγαπημένο μου γιατι ήταν το πρώτο μου κ μέσα από αυτό με γνωρίσατε και με αγαπήσετε κι έκτοτε έχετε τη σπάνια τύχη και χαρά ( μα τι λέω; την ευλογία καλύτερα) να απολαμβάνετε τη συντροφιά μου στο φόρουμ και να μαθαίνετε από πρώτο χέρι λεπτομέρειες για το Νίκο τον Καζη.
ΤΥΧΕΡΟΙ, ΑΧ ΒΡΕ ΤΥΧΕΡΟΙ
 
H Aνουσακη απλως ζηλεψε η καημενη τη δοξα της Κλαουντια Καρντιναλε που την ιδια χρονια ειχε φορεσει παρομοιο φορεμα στην ταινια Ενας υπεροχος κερατας. Παντως, το αστυνομικο οργανο στα αριστερα εξεταζει με περισση προσοχη τα πειστηρια του εγκληματος μην τυχον και του ξεφυγει τιποτα.

Claudia Cardinale
1631034150267.jpeg
 
Παντως, το αστυνομικο οργανο στα αριστερα εξεταζει με περισση προσοχη τα πειστηρια του εγκληματος μην τυχον και του ξεφυγει τιποτα.
Αν πω ότι δεν το πρόσεξα θα πω ψέμματα. Λόγω ευσυνειδησίας φαντάζομαι εξέταζε το όργανο σε βάθος τα πειστήρια του εγκλήματος!!!
Εννοείται ότι η Ελένη ήταν τότε στις αρχές της κ κοιτούσε να κάνει εντύπωση, κι εννοείται πως το αντέγραψε από την Κλαουντια μιας που η Μπριζιτ ήταν καβατζωμενη:)
 
Όσο ντόρο κι αν έκαναν τα σκηνικά με τα φορέματα, φοβάμαι ότι κάνει τις εν λόγω να μοιάζουν πλάκα. Επιπλέον, έχω την εντύπωση ότι για να φτουρήσει πάνω σε κάποια ένα τέτοιο φόρεμα, θα έπρεπε να έχει και συγκεκριμένης κατεύθυνσης στήθος. Εκτός αν το ύφασμα στήριζε έτσι το στήθος. Παρ'όλα αυτά τις αδικεί. Κάτι παρόμοιο δεν είχε βάλει και η Λόπεθ; Το φόρεμα ζούγκλα.
 
Προσωπικά νομίζω ότι σωστά κατηγορήθηκε η Ανουσάκη αλλά όχι για λάθος ακάλυπτο χώρο... όχι το ρετιρέ αλλά το ισόγειο. Τι υπερτροφικές γάμπες είναι αυτές στο πειστήριο του εγκλήματος?

Αλλά είναι το ίδιο φόρεμα? Το επίδικο ντεκολτέ μοιάζει πιο αβυσσαλέο από της φωτογραφίας με την άγνωστη κυρία.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ελένη Ανουσάκη 1964 - Μαντώ 2003 (Eurovision)
Το φόρεμα της Ανουσάκη επιεικώς χάλια... Η Μαντώ βέβαια δεν είναι ηθοποιός αλλά κάνω την αντιπαραβολή γιατί μία φορά
έκανε αποκαλυπτική εμφάνιση και κόντεψαν να την φάνε...
1631045506954.png
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τελικά μάλλον είχε δίκιο ο Ρίο τώρα που το βλέπω κι ίσως είναι εμφάνιση του 68. Εκτός πια κι αν το μανταρισε μετά το σάλο:)
Οχι, δεν ειναι του '68. Ειναι προγενεστερη. Το ντυσιμο, το μαλλι, το μακιγιαζ παραπεμπουν στα μεσα της δεκαετιας του '60 και οχι στα τελη της.
 
Χρηστος Πολιτης και Μαρια Αλιφερη στη θεατρικη παρασταση του 1982, Ενας ιπποτης για τη Βασουλα.

Προβολή συνημμένου 231596
Ο Χρήστος (Χρίστος) Πολίτης (Ηράκλειο Κρήτης 27 Δεκεμβρίου 1942, ως Χρήστος Πιατουλάκης) είναι Έλληνας ηθοποιός.
 
Ο Χρήστος (Χρίστος) Πολίτης (Ηράκλειο Κρήτης 27 Δεκεμβρίου 1942, ως Χρήστος Πιατουλάκης) είναι Έλληνας ηθοποιός.
Και η Μαρια Αλιφερη (Αλιφεροπουλου) Ελληνιδα ηθοποιος επισης.
 
Και οι δύο αυτοί Έλληνες ηθοποιοί μου φαίνονται τελείως αταίριαστοι για τους ρόλους που υποθέτω έπαιζαν στο συγκεκριμένο έργο, ειδικά όπως είναι ντυμένοι και χτενισμένοι στη φωτογραφία.
 
Χθες το βράδυ παρακολούθησα το ντοκιμαντέρ Maria by Callas, στο BBC Two. ΄Ισως το έβαλαν γιατί La Divina πέθανε στις 16 Σεπτεμβρίου 1977. Πολύ όμορφο και η παρουσίαση της ήταν σεμνή και συνταρακτική στις συνεντεύξεις της με διάσημους δημοσιογράφους. ΄Ηταν πραγματικά μια υπέροχη καλλιτέχνις και γυναίκα. ΄Ηταν Ελληνίδα και ηθοποιός κινηματογράφου - Μήδεια - γι΄αυτό χρησιμοποιώ αυτό το γκρουπ! Θεά, Θεία - ήταν η μοναδική. ΄Ολες οι άλλες ..... απλώς οδοντόκρεμες. (Αγαπώ αυτή τη φράση εδώ και 70 χρόνια. Η οδοντόκρεμα Κolynos όμως δεν μου άρεσε!) Photo : Eurokinissi, file

IMG_0001 (48).JPG
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα