Karavasilator
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 31
nwntas είπε:Τότε μια λύση είναι να πάρεις την travel έκδοση με 5 ευρώ και να τη δοκιμάσεις![]()
να σου πω την αλήθεια το είχα τσεκάρει αλλά δε του είχα δώσει βάση, δίκιο έχεις..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
nwntas είπε:Τότε μια λύση είναι να πάρεις την travel έκδοση με 5 ευρώ και να τη δοκιμάσεις![]()
Το κανονικό εννοεί. Το 3D πηγαίνει στην περιγραφή (χωρίζονται με τελεία το Hero Quest και το 3D), και εννοεί τρισδιάστατο επιτραπέζιο, με την έννοια του ότι στο ταμπλό πρόσθετες αντικείμενα.saxlina είπε:Το hero quest σε 3d??? Δεν το έπιασα.... Το παλιό εννοείς η βγήκε καινούργιο ?
Αν και καλυψαν την απορια σου οι δυο κυριοι παραπανω...saxlina είπε:Το hero quest σε 3d??? Δεν το έπιασα.... Το παλιό εννοείς η βγήκε καινούργιο ?
1@mhmerotategiatipino[/USER] καλησπέρα! Πανέμορφα επιτραπέζια, πολλά από τα οποία έχω την τύχη να κοσμούν τη συλλογή ελληνικών επιτραπέζιων που διατηρώ με την αρραβωνιαστικιά μου! Απορία που μου γεννήθηκε βλέποντας την συγκεκριμένη ανάρτηση σου (αρκετά χρόνια μετά), είναι γιατί δεν τα αγόρασες;; Σε αναμονή της απάντησης σου, καλή συνέχεια!Τα βρήκα σε μια αποθήκη και τα αναρτώ εδώ ως τεκμηρίωση ότι υπήρξαν κι αυτά τα επιτραπέζια. Ίσως κάποια συζητήθηκαν κι αλλού, ίσως κάποια δεν τα ξέρετε! Δυστυχώς δεν είναι στην προσωπική μου κατοχή, ουσιαστικά ψιλο-κρυφά την έβγαλα! Πάντως αν θέλετε κάποιο από αυτά φωτό κουτιού (ΔΕΝ μπορώ να ξαναπάω εκεί ΚΑΙ να τα ανοίξω) ευχαρίστως!)
Προβολή συνημμένου 127404
Προβολή συνημμένου 127406
Προβολή συνημμένου 127403
Προβολή συνημμένου 127405
Το έχω ακόμα!Δεν είχα ιδέα για τη "Βεντέτα". Έψαξα στο ebay και βρήκα ότι στην Ελλάδα είχε κυκλοφορήσει σε συνεργασία Parker & El Greco με τον τίτλο Vendetta / Μια φορά και ένα καιρό στο Σικάγο αλλά η φωτογραφία είναι από την ξένη έκδοση (για λόγους που δεν θα εξηγήσω δημοσίως).
Προβολή συνημμένου 88791
(Προέλευση φωτογραφίας: κάτω αριστερά)
@ RIO αν δεν σου κάνει κόπο, μας λες λίγο τους κανόνες;![]()
Ειρήσθω εν παρόδω, υπάρχει δυνατότητα να παίξεις αυτό το παιχνίδι ανά πάσα στιγμή. Υπάρχει η εφαρμογή "Πες βρες" σε android και είναι ακριβώς αυτό το παιχνίδι. Δέκα δημοφιλείς απαντήσεις για μια κατηγορία, και κάθε απάντηση έχει μάλιστα και τη δική της βαρύτητα στη βαθμολογία. Όσο πιο "σπάνια" είναι η απάντηση, τόσους περισσότερους βαθμούς κερδίζεις. Το κακό είναι ότι μερικές φορές μπορεί να σου τύχει μια δύσκολη κατηγορία (π.χ. αθλητικά) και στην αντίπαλη ομάδα μια εύκολη, και επειδή είναι συγκεκριμένος αριθμός γύρων, δε μπορείς να αλλάξεις κατηγορία, όπως στο επιτραπέζιο. Αλλά είναι ωραία φάση για παιχνίδι! Νομίζω ότι το επιτραπέζιο λεγόταν Top 10 και είχε κυκλοφορήσει γύρω στα τέλη 90's - αρχές 2000.Ενα πολύ ωραίο επιτραπέζιο είναι και ένα που έχει κάρτες με τις δέκα δημοφιλέστερες απαντήσεις. Νομίζω ότι λεγεται σουπερ τεν. Πρέπει να πεις π.χ. δέκα πόλεις της Γαλλίας, δέκα βασιλιάδες της Ευρώπης παλιούς και νέους, δέκα ποδοσφαιρικές ομάδες της Αγγλίας κ.λ.π. Δεν το είχα ποτέ εγώ, το είχε ένα φιλικό ζευγάρι αλλά είχαμε περάσει πολύ ωραίες βραδυές με αυτό.
Προσυπογράφω για το Pictionary... Ειδικά σε αυτούς που δεν πιάνει το χέρι τους, είναι αποθέωση που μετά σου αποκρυπτογραφούν αυτό που εννοούσαν όταν ζωγράφιζαν... Καλπάζει η φαντασία!Τα αγαπημένα μου είναι το Taboo και το Pictionary. Από την πρώτη στιγμή που ήρθαν Ελλάδα (αρχές του '90) έφαγα τρελό κόλλημα και με τα δύο γιατί είχαν να κάνουν με λέξεις. Το δεύτερο ειδικά είχε πολλή πλάκα αν έπαιζε κάποιος που το χέρι του δεν έπιανε και πολύ από σχέδιο, καλή ώρα.
Ξέρω πολύ κόσμο που ξεκίνησε το Πες Βρες και κόλλησε για τα καλά (κι εγώ ανάμεσά τους). Τώρα πια συμπεριλαμβάνεται στο μεσημεριανό διάλειμμα με τους συναδέλφους! Τις κατηγορίες που δε θες μπορείς να τις απο-επιλέξεις πριν ξεκινήσεις νέο παιγνίδι.Ειρήσθω εν παρόδω, υπάρχει δυνατότητα να παίξεις αυτό το παιχνίδι ανά πάσα στιγμή. Υπάρχει η εφαρμογή "Πες βρες" σε android και είναι ακριβώς αυτό το παιχνίδι. Το κακό είναι ότι μερικές φορές μπορεί να σου τύχει μια δύσκολη κατηγορία (π.χ. αθλητικά) και στην αντίπαλη ομάδα μια εύκολη, και επειδή είναι συγκεκριμένος αριθμός γύρων, δε μπορείς να αλλάξεις κατηγορία, όπως στο επιτραπέζιο.
Προσυπογράφω για το Pictionary... Ειδικά σε αυτούς που δεν πιάνει το χέρι τους, είναι αποθέωση που μετά σου αποκρυπτογραφούν αυτό που εννοούσαν όταν ζωγράφιζαν... Καλπάζει η φαντασία!
Για το Taboo απλά είναι θρύλος των επιτραπέζιων. Το ζήτημα, όμως, και για τα δύο είναι πάντα η σύσταση της παρέας και οι ομάδες. Αν τα άτομα δε γνωρίζονται και πολύ καλά μεταξύ τους, το παιχνίδι είναι σκέτο Βατερλώ. Αλλά αν η παρέα έχει πολλούς κοινούς κώδικες επικοινωνίας, τότε πέφτει τρελό γέλιο! Επίσης, έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια και η έκδοση "Μεσάνυχτα με Taboo", που είναι μια πιο compact έκδοση του Taboo, αλλά με λέξεις περισσότερο αργκό ή λίγο σόκιν (μη φανταστείτε κάτι πάρα πολύ προσβλητικό), που σε δυσκολεύουν μεν να τις περιγράψεις, αλλά όπως είπα και πριν, αν έχεις κοινούς κώδικες επικοινωνίας με την παρέα, προβλέπεται τρελό γέλιο.
Εδώ ανεβάζω ό,τι δεν ταιριάζει στα άλλα θεματικά πεδία του φόρουμ. Πήγα πάλι, τρούπωσα και τα φωτογράφισα τάκα τάκα, οπότε δεν πρόλαβα να βγάλω και το εσωτερικό τους. Απολαύστε τα!
Προβολή συνημμένου 129577
Προβολή συνημμένου 129579
Προβολή συνημμένου 129581
Προβολή συνημμένου 129583
Προβολή συνημμένου 129585
Προβολή συνημμένου 129587
Προβολή συνημμένου 129590
Προβολή συνημμένου 129592
Προβολή συνημμένου 129594
Προβολή συνημμένου 129597
Προβολή συνημμένου 129600
Προβολή συνημμένου 129603