Δεν ειναι. Τα κατασκοπικα βιβλια δεν ηταν ποτε η αδυναμια μου ακομα κι αν προερχονται απο την Αγκαθα Κριστι.Διαβάζω το " επιβάτης στην φρανκφουρτη" και είναι λίγο βαρετό, κατασκοπευτικό βέβαια γι αυτό ίσως. Με δυσκολία το συνεχίσω στην αρχη οκ ίσως παρακάτω να ναι καλο
Και ατελειωτη λατρεια απο μενα για το συγκεκριμενο.Ατέλειωτη νύκτα άλλη μία αγκαθα στην συλλογή μου!
Θα το διαβάσω και θα σου πω γνώμη εννοείταιΚαι ατελειωτη λατρεια απο μενα για το συγκεκριμενο.
Την Αρλινα την ερμηνευσε η μια και μοναδικη Diana Rigg. Ολοι οι ηθοποιοι πολυ καλοι στους ρολους τους και ας μην ξεχναμε τον James Mason σε εναν απο τους τελευταιους ρολους της θρυλικης καριερας του.Είδα το "κακό κάτω από τον ήλιο" με τον Πιτερ Ουστινοφ, πολύ καλό
. Ότι πρέπει για θερινό σινεμαδακι. Μου άρεσε και ο Ουστινοφ παρά πολύ ως Πουαρο και γενικά πολύ καλό γυρισμένο το φιλμάκι. Την αρλινα την ερμήνευσε πολύ καλή ηθοποιός της έδωσε τις σωστές διαστάσεις του βιβλίου. Και ή κριστιν μία χαρά πολύ σωστή ή επιλογή της Μπερκιν. Και ο Πατρικ κούκλος.
Μπιλυ καταρχήν τα είχες όλα από τις εκδόσεις λυχνάρι και τα χάρισες;Οποιος εχει βιβλια της Αγκαθα Κριστι σε PDF ας με ριξει ενα προσωπικο μηνυμα μηπως και εχει κανενα απο αυτα που με λειπουν οπως φυσικα αν εχω και γω καποιο που μπορει να του λειπει οποτε να βολευτουμε και οι δυο.
Αχ, κρμα που δεν σου αρεσε τοσο η Ατελειωτη νυχτα. Ανηκει στα 5 πιο αγαπημενα μου.Μπιλυ καταρχήν τα είχες όλα από τις εκδόσεις λυχνάρι και τα χάρισες;
Μπαμπι διάβασα την ατέλειωτη νύκτα καλό δεν λέω άλλα το μυστήριο στην Καραϊβική μου κέρδισε περισσότερο την καρδιά.
Ναι, κι αμα σχολιασω εδω μεσα γιατι εφριξα με αυτα που ειδα, θα φαω διαγραφη.Την ταινία την είδατε;