Δεν είπα το αντίθετο Rygar!!Rygar είπε:Σιγά μην εμπιστευτώ τα αρχεία της ΕΠΟ!! Η απάντηση είναι δική μου!
Δεν είπα το αντίθετο Rygar!!Rygar είπε:Σιγά μην εμπιστευτώ τα αρχεία της ΕΠΟ!! Η απάντηση είναι δική μου!
Καμπια μου, ανεφερα για χρονους κατω του 9.90, οχι κατω των 10. Δεν το προσεξες, ε?Kambia είπε:Μετς το 9.95 του Χαινς που το εκανε το '68 δεν μετραει ????
Μαλλον...οχι!tsalk είπε:3. Όχι (το βρήκα?)
4. Στίβος: Τρεις δρομείς ήταν κάτοχοι του χρυσού μεταλλίου σε ολυμπιακούς αγώνες, παγκόσμιο και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταυτόχρονα (ο καθένας στο άθλημά του και στην εποχή του εννοείται). Ποιοι ήταν, σε ποιο άθλημα ο καθένας και πότε;metsgr είπε:4. Στίβος: Δυο δρομείς ήταν κάτοχοι του χρυσού μεταλλίου σε ολυμπιακούς αγώνες, παγκόσμιο και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταυτόχρονα (ο καθένας στο άθλημά του και στην εποχή του εννοείται). Ποιοι ήταν, σε ποιο άθλημα ο καθένας και πότε;
Θωμάς Μαύροςmetsgr είπε:2. Ποδόσφαιρο: Ποιοι Έλληνες έχουν βάλει τα περισσότερα γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα (η πρώτη τριάδα);
Νίκη στον τελικό επί της διοργανώτριας Γιουγκοσλαβίας, στο Σπλιτ. Μιλάμε για μια εποχή όπου μετείχαν οι κανονικές εθνικές ομάδες στους Μεσογειακούς και όχι των ελπίδων. Αν συνυπολογίσουμε ότι μετείχαν και οι εθνικές Ιταλίας, Ισπανίας και Γαλλίας, τότε ήταν κάτι σαν ένα μίνι Ευρωμπάσκετ (μόνο η ΕΣΣΔ δεν μετείχε από τις υπερδυνάμεις, γιατί δεν ήταν βεβαίως Μεσογειακή).Rygar είπε:1) Ο γηραιότερος είναι σίγουρα ο Ροζέ Μιλά, το 1994. Ο νεώτερος είναι o Πελέ. Μιλάμε για τελικΑ, όχι τελικΟ ε;
3) Ασφαλώς στους Μεσογειακούς του 1979
(και αυτά χωρίς Wikipedia)
Τον Νταλεϋ τον σκεφτηκα και εγω αλλα ουτε αυτος ουτε ο Μπουμπκα ειναι δρομεις.για το στιβο ενας ειναι ο μεγαλος Κ.Κεντερης..οι αλλοι..Μπουμπκα και ντ.τομπσον μηπως?
η ερωτηση αναφερεται στο νεοτερο παιχτη που εχει σκοραρει κιολας στα τελικα - ο γουαιτσαιντ δεν ειχε σκοραρει.don dokken είπε:...ο γουαιτσαιντ παντως ειναι σωστο 100%...
Κατέκτησαν το Χάλκινο μετάλλιο. Πριν από αυτό πήραν τρία χρυσά στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης το '99 και δύο χρυσά και ένα ασημένιο στο Παγκόσμιο στην Οσάκα την ίδια χρονιά.metsgr είπε:η Για τα κοριτσια μας στο Σίδνεϋ??? Μα κανείς δε το θυμάται?? Μόνο εγώ το είδα???