Ουτε κι εγω ξερω σιγουρα, αλλα μαλλον ειχε σκουρα μαλλια, εαν κρινω απο την πρωτη κινηματογραφικη της εμφανιση στη Λεωφορο του Μισους, το 1968.Η Γαληνέα ίσως να ήταν ξανθιά από φυσικού της, δεν ξέρω.
Καλέ γιατί;Πολύ θα ήθελα να δω τη συνέχεια της φωτό, δηλαδή τη σούπα που φάγανε η Βουγιούκλω με τον Καρρά. Και κάτι μου λέει ότι έπεσε οδυνηρή γονατιά.
Γιατί όταν σηκώνεις έτσι έναν ενήλικα τα θες και τα παθαίνεις να φας σούπα.Καλέ γιατί;
Ε δεν είναι και 30 χρόνων εδώ. Δες τον στην ΠαριζιανναΠολύ προγούλι βλέπω ο Καρράς.
Εσάς τώρα σας άρεσε; Ερωτώ διότι σε αυτό το σχηματισμό είχαμε κάτι ντενεκέδες στο χωριό που βάζαμε τη φέτα.Προχω μαγιό για την εποχή για κοίτα να δεις
Προβολή συνημμένου 243051
Ξήλωσε τον τενεκέ της φέτας και τον έκανε μαγιό.Εσάς τώρα σας άρεσε; Ερωτώ διότι σε αυτό το σχηματισμό είχαμε κάτι ντενεκέδες στο χωριό που βάζαμε τη φέτα
Εμενα καρδουλα μου απο δεκαετια του '70 το μονο που μου αρεσει ειναι οτι γεννηθηκα.Εσάς τώρα σας άρεσε;
Αφού παντρεύτηκαν "απΕκατέστησαν" τον γιο τους. Θα ήθελα να ήξερα γιατί τον περνούσαν τον συντάκτη του άρθρου στην επόμενη τάξη οι δάσκαλοί του στο δημοτικό αφού δεν είχε καταφέρει να μάθει στοιχειώδη ελληνικά. Μάλλον για να τον ξεφορτωθούν.
Απορία: Έχουν instagram και στο υπερπέραν? Πώς διαχειρίζεται την επίσημη σελίδα του ο Δημήτρης Παπ.?
τενεκές ξεγάνωτος όπως έλεγε και ο μαθηματικός μας! (άλλη ρετρό φράση!)Ξήλωσε τον τενεκέ της φέτας και τον έκανε μαγιό.
Μια συμπάθεια της έχειΌταν είμαι στα down μου, μπαίνω να διαβάσω post του gordon17sp να σχολιάζει την Βουγιούκλω!