Η Βουγιουκλακη περασε ασχημη παιδικη ηλικια,χαιρετησε ενα βραδυ τον πατερα της και δεν τον ξαναειδε ζωντανο,οσοι ξερουν ιστορια ξερουν τον φρικιαστικο θανατο του. Πανω απο ολα εβαζε την καριερα και τα λεφτα, ο Παπαμιχαηλ που τα ειχε πρωτα με την κατα 18 χρονια μεγαλυτερη του Δ.Διαμαντιδου νομιζε πως θα την μαζεψει μετα απο λιγο στο σπιτι για οικογενεια κλπ.
Η Αλικη της αρπαξε την 1η νυχτα του γαμου της κιολας,οι καυγαδες στο σπιτι τους ηταν τοσο συχνοι και με τετοια ενταση που φωναζαν την Αστυνομια μα αυτοι δεν ανοιγαν την πορτα,η λυση δωθηκε απο την Πυροσβεστικη,ανεβασαν σκαλα και μπηκαν μεσα απο το παραθυρο και τους χωρισαν. Εκτοτε οι γειτονες μολις αρχιζαν φωνες-σπασιματα δεν επαιρναν την Αστυνομια αλλα πηγαιναν στον Πυροσβεστικο Σταθμο και ζητουσαν παρεμβαση (αυτοπτης μαρτυς συγγενης της γυναικας μου). Ο Παπαμιχαηλ δημοσιως την ειχε χαστουκισει στην Κορινθο επειδη του εβγαζε γλωσσα (αυτοπτης μαρτυς Λιμενικος συγγενης μου Α' βαθμου) χωρις να υπολογιζει πως τον προσβαλει στον κοσμο.
Οι πλαστικες και οι επισκεψεις στην Ελβετια και η συμπεριφορα ''μπεμπεκας'' με σκυψιματα να φανει το μπουστο-σταυροποδια, σχεσεις με μικροτερους που την εκμεταλλευθηκαν ειναι γνωστα. Σαν χαρακτηρας δεν μου ηταν καθολου συμπαθης, στην δουλεια της ομως ηταν σκληρη δεν τα παραταγε ευκολα και ειδατε ποσο ευκολα αλλαζε ρολους,ειχε υποκριτικο ταλεντο αλλα αυτη η εικονα της ''γατουλας'' δεν επρεπε να την συνοδευει μετα.