Αλίκη: Εθνική σταρ ή όχι;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ε μα ναι....

(αλλα μαλλον μονο εσυ θα καταλαβες).. ;)

Δωστου τα συγχαρητηρια μου και τον καταλαβαινω, χαχα!! :P

Οποτε να πω και για τους αλλους εδω, με τον πιο κοσμιο τροπο που θα προσπαθησω να εχω, οτι δεν πιστευω οτι αυτη η ηθοποιος αξιζε ολη αυτη την λατρεια και τις πραξεις που γινονταν και γινονται μεχρι σημερα..Αυτο, ετσι, οσο πιο απλα και λιτα μπορουσα, χεχε!!

Περασμενα μεσανυχτα πια και ο μηνας εχει 20.

Αφου ευχηθηκα Χρονια Πολλα στον αντρα μου που εχει τα γενεθλια του, του υπενθυμισα οτι τα εχει την ιδια μερα που τα ειχε η Αλικη.

Δεν γραφεται εδω μεσα η απαντηση του. Μονο αν τον ακουγατε οι ιδιοι θα καταλαβαινατε ποσο τη.....λατρευει.

Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τίποτα....

RIO είπε:
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τίποτα....
Ο άντρας της Bambinella, σε αντίθεση με την ίδια, σιχαίνεται την Αλίκη :) Ο Viking όπως λέει συμφωνεί μαζί του. Ενώ εμένα από τη μία μου αρέσει πολύ το στυλ που παίζει, το οποίο είναι πάντα ίδιο βέβαια, αλλά έστω πετυχημένο γι'αυτό που είναι, από την άλλη όμως τη θεωρώ κι εγώ πολύ υπερτιμημένη και πάντα με ενοχλούσε όλη αυτή η υστερία γύρω από το όνομά της, όπως και η αλλαζονική συμπεριφορά της ίδιας. Στην πραγματικότητα βέβαια κάτω από αυτήν την εικόνα κρυβόταν μία πολύ ανασφαλής γυναίκα, που ήθελε πάντα να έχει δίπλα της ανθρώπους που να της δίνουν σημασία και να τη νοιάζονται, γι'αυτό και καλοδεχόταν οτιδήποτε θετικό και κολακευτικό για την ίδια, χωρίς να κουράζεται ποτέ από αυτό.

χανελε χιλια ευχαριστω για πολλά πραγματα που δεν ηξερα οσον αφορα την διαμορφωση των πολυκατοικιών στην πρωτευουσα και των ακριβων δρόμων :thanx2: ειναι πολύ κατανοητα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Αλ...εχμμ, γκουχου γκουχου αντρα της bambinella ηθελα να πω.... χαχαχαχα!!!!!! :D

(Οκ, το κοβω εδω, θα φαμε ξυλο), χαχα!! :P

viking4a είπε:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Αλ...εχμμ, γκουχου γκουχου αντρα της bambinella ηθελα να πω.... χαχαχαχα!!!!!! :D
(Οκ, το κοβω εδω, θα φαμε ξυλο), χαχα!! :P
Χαχαχα! Του τα μεταβιβασα και σε ευχαριστει.

bambinella, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στον άντρα σου! Όσο για την Αλίκη, ανεξάρτητα από το εάν αρέσει ή δεν αρέσει στον καθένα μας, το γεγονός ότι μιλάμε και γράφουμε ακόμη γι' αυτήν, 82 χρόνια μετά τη γέννησή της και 19 χρόνια μετά τον θάνατό της, κάτι δείχνει!

αριαδνη είπε:
χανελε χιλια ευχαριστω για πολλά πραγματα που δεν ηξερα οσον αφορα την διαμορφωση των πολυκατοικιών στην πρωτευουσα και των ακριβων δρόμων :thanx2: ειναι πολύ κατανοητα
Aριάδνη μου, τιποτα δεν ειναι τυχαιο!

Η Αλικη εχει τον τιτλο της "εθνικης σταρ" (σ.σ. δικαίως ή οχι, προσωπικα δεν εχω αποψη για αυτο και δεν μπορω να το κρινω, συμφωνω ομως απολυτα με αυτο που λεει ο anatasio, οτι το γεγονος πως ακομα αυτη η γυναικα ειναι στην επικαιρότητα και συζητιέται, κατι σημαίνει).

Κανοντας λοιπον ενα χαριτωμένο συμβολισμό, μια "βασιλισσα", δεν θα μπορουσε να μείνει καπου αλλού, πλην απο το παλάτι! Αν δεν εμενε λοιπον η "βασιλισσα" Αλικη (βασιλισσα με την εννοια της εθνικης σταρ) στην περιοχή των Ανακτόρων, ποιος θα εμενε??? :D

Τώρα, εδω που τα λεμε η επιλογη της συγκεκριμενης περιοχης για να αγορασει το διαμερισμα (το οποιο ήταν οντως τεραστιο σαν παλατι) εχει μια δόση αληθειας, γιατι η αγορα του εγινε την εποχη του φημολογουμενου ειδυλλίου με τον τοτε διαδοχο Κωνσταντινο (φυσικα αρκετα χρονια πριν παντρευτει το Δημήτρη).

Οι γλώσσες της εποχης λοιπον ελεγαν, οτι επιτηδες επελεξε την περιοχη για να ειναι κοντα στον διαδοχο και για να μπει και στο ματι της βασιλομήτωρος Φρειδερικης οτι "και εγω ειμαι βασιλισσα!!". Μέχρι αποδειξεως ομως ολων αυτων, παραμένουν ακομα μεχρι σημερα απλως φημες....

Ολη λοιπον αυτη η αναλυση που καναμε για την περιοχη, έχει σχεση με την Εθνικη Αλικη...Η βασιλισσα Αλικη στην περιοχή των Ανακτόρων.... :darkglasses:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ευχαριστω, atanasio.

Αν ζουσε η Αλικη, τωρα θα ηταν πανω απο 80 χρονων. Ειμαι σιγουρη ομως οτι ακομα θα συνεχιζε να δειχνει κατι δεκαετιες νεωτερη!

Αα, καλα που μου το θυμησες bambinella!! ;)

Για να μενει ετσι οπως ηταν κτλ η Αλικη τοτε, ειμαι σιγουρος οτι επαιρνε πολυ "πραμα" - στιλ Michael Jackson την εχω εγω.. και 2ον: ολα αυτα της εκαναν κακο και μικρυναν το οριο ζωης της...Η μπορουμε να το πουμε κι αλλιως: το να πουλησεις την ψυχη σου στον Διαβολο για δοξα και να μεινεις για παντα νεα ή διαφορα αλλα, εχουν και τις επιπτωσεις τους..

Αλλα τοσο ψωνιο που ηταν, πιστευω θα το εκανε μ'ευχαριστηση..Θα προτιμουσε χιλιες φορες να πεθανει ετσι ας το πουμε στο απωγειο και να συζητανε γι'αυτην πολλα χρονια μετα, παρα οπως πεθαινουν οι περισσοτεροι διασημοι, ξεχασμενοι σχεδον απο ολους..

Αυτα..

Μισηστε με!! :P

Εκανε και πολύ διαιτα η αλικη καποτε που ειδα την διαιτα της εδώ σε ένα θεμα του αντωνυ για τα μυστικα ομορφιας των σταρ την αμφισβητησα αλλα τελικά εκανε αυστηρη διαιτα και την αντεχε αν και εδινε και παραστασεις, συνεντεύξεις, τρεξιμο κτλ.

viking4a είπε:
.....Θα προτιμουσε χιλιες φορες να πεθανει ετσι ας το πουμε στο απωγειο και να συζητανε γι'αυτην πολλα χρονια μετα, παρα οπως πεθαινουν οι περισσοτεροι διασημοι, ξεχασμενοι σχεδον απο ολους..
Αυτα..

Μισηστε με!! :P

Υπηρχε μεχρι προσφατα στο youtube, ενα αποσπασμα απο μια ραδιοφωνικη συνεντευξη της στο Θαναση Λάλα (δεν ξερω αν κυκλοφορει ακομα το βιντεακι), οπου τη ρωτουσε ο Λάλας για τα γηρατειά και ειχε πει: "δεν θελω να το δω αυτο! δεν θελω να ακουσω να λενε, κοιτα η κακομοιρα πως εγινε..."!!!!

Βεβαια, οταν πια αρρωστησε, μια μερα μεσα στο νοσοκομειο, της ρωτησε ο γιατρός: "θελετε τιποτα αλλο κυρια Βουγιουκλακη??"...."να ζήσω γιατρέ"....

Νομιζω οτι στο τελος ειχε αναθεωρήσει τελικα τις αποψεις της περι γήρατος, αρκει να ζούσε, αλλα ήταν πια αργα.....

Το σιγουρο παντως ειναι, οτι αν ζουσε ακομα και εφευγε σε μεγαλη ηλικια, δεν θα εφευγε ξεχασμενη...γιατί ακομα και ηλικιωμένη παλι θα ήταν πρωτο θεμα...εδω μετα απο τοσα χρονια και ακομα συζητιέται το ονομα της...ποσο μαλλον να ήταν και ζωντανή....

Αυτο που αναρρωτιεμαι ώρες-ωρες ειναι, αν ζούσε, πως θα αντιμετωπιζε την αποκληρωση του γιου της απο το Δημήτρη....ισως ομως αν ζούσε η Αλικη (αν εφευγε πρωτος ο Δημήτρης) να μην γινοταν και ποτέ αποκληρωση....

Παιδια το να εισαι η εθνικη σταρ σιγουρα είναι αγχωτικο η αλικη ειχε κότσια και εσωτερική, σιδερα δυναμη

Εβλεπα χτες ένα ντοκυμαντερ στην μονροε και τελικα αντιλήφθηκα πως χρηματικα τουλάχιστον ποτε δεν πήρε αυτό που της αναλογουσε συμφωνα με την φημη της, σκεφτείτε πως για την ταινια ''οι ανδρες προτιμουν τις ξανθες'' αυτή επαιρνε 15.000 δολλαρια και η τζεην ρασσελ 300.000! το ιδιο όμως συνεχισε και όταν εγινε το απόλυτο συμβολο του σεξ οι συμπρωταγωνιστες της και ανδρες μαλιστα επαιρναν πολύ περισσότερα/ καλα και ξοδευε η μαιρυλιν πολλα, ασύστολα, στα οικονομικα της ηταν χαλια δεν ειχε ελεγχο ουτε επιχειρηματικο μυαλο, ισως την ετρωγε η καταθλιψη και τα χαπάκια. Ξερετε ποσα πήρε για την γυμνη φωτο της που αργοτερα μπήκε στο μπλειμπου; 50 δολλαρια ενώ αλλοι πλουτισαν από αυτην την μια φωτο μονο, γενικα την εκμεταλλευτηκαν πολλοι. Γιατι τα γραφω όλα αυτά γιατι η αλίκη ποτε δεν θα τα επέτρεπε να γινουν εις βαρος της, ειχε μυαλο, τετραπερατη της βγαζω το καπέλο, ηξερε καλυτερα από τον καθενα την αξια της και διεκδικουσε, το αντιθετο από την μαιρυλιν

Εχει αγορασει κανεις το βιβλιο " η νονα μου η αλίκη"; είμαι σίγουρη οτι ο τονυ θα το έχει ήδη αγοράσει ! Παιδιά άκουσα τα καλύτερα μα τα καλύτερα και πρόκειται κίολας για αληθινή ιστορία που έχει συμβεί στην βαπτησιμιά της αλίκης! Αν το εχει διαβασει κανείς θέλω γνώμες λενε πως ειναι καλή λογοτεχνία και φωτίζει τον άνθρωπο αλίκη

ιδου και το βιβλίο

αλικη

εξαιρετικές κριτικές από ότι θα δειτε

'' Στη ζωή της η αλίκη, είχε άλλη φωνή πολύ πιο στρειτ από την φωνή της γατούλας που χρησιμοποιούσε δημοσίως, τα χέρια της και όλο το κορμί της είχαν άλλη κίνηση από αυτή που έβλεπε ο κόσμος, χωρίς ακκισμούς. χωρίς γατίσιες και ναζιάρικες συμπεριφορές, ήταν κοφτή, γρήγορη στις αποφάσεις της'' το βημαgazino ιάσων τριανταφυλλίδης

Προ δυο ωρων περνουσα εξω απο εναν παιδικο σταθμο κι απο μεσα ακουγοταν το τραγουδι Ο γλαρος, με την Αλικη. Σε τοσο μεγαλη ενταση ομως που ολοι οι περαστικοι κοντοστεκομασταν να δουμε τι γινεται.

Τελικα αυτη η γυναικα θα μεγαλωσει και την καινουργια φουρνια Ελληνοπουλων!

Το πιο ενδιαφερον αρθρο που βρηκα για τον μεγαλο ερωτα Αλίκης- Δημητρη, ενας ερωτας με πολύ εγωισμο μεταξύ τους  αλλα αληθινός έρωτας που γεννήθηκε και κυριάρχησε  στο σανίδι γι άυτο και θεωρώ πως μεγενθύθηκε κιολας και έγινε μεγαλύτερος από την ζωή ( στο σανίδι τα πάντα μεγεθύνονται τα πάθη, οι τσακωμοι, το χειροκρότημα , ο θαυμασμός γι αυτό πολλοί έρωτες μεταξύ διασημων καλλιτεχνών δεν φτουρανε ποτέ, όλοι λήγουν με άδοξο τέλος)

http://oneirodrama.blogspot.com/2010/05/blog-post_17.html

πηγη: μπλοκ, ονειροδραμα

Το πιο ενδιαφερον αρθρο που βρηκα για τον μεγαλο ερωτα Αλίκης- Δημητρη, ενας ερωτας με πολύ εγωισμο μεταξύ τους  αλλα αληθινός έρωτας που γεννήθηκε και κυριάρχησε  στο σανίδι γι άυτο και θεωρώ πως μεγενθύθηκε κιολας και έγινε μεγαλύτερος από την ζωή ( στο σανίδι τα πάντα μεγεθύνονται τα πάθη, οι τσακωμοι, το χειροκρότημα , ο θαυμασμός γι αυτό πολλοί έρωτες μεταξύ διασημων καλλιτεχνών δεν φτουρανε ποτέ, όλοι λήγουν με άδοξο τέλος)

http://oneirodrama.blogspot.com/2010/05/blog-post_17.html

πηγη: μπλοκ, ονειροδραμα
Επειδη εγω ειμαι φυσει καχυποπτη, θα πω το εξης: Μεγαλη συμπτωση που τον Σεπτεμβριο του '64 ο Κωνσταντινος τελεσε τους γαμους του με την πριγκιπισσα της Δανιας, Αννα - Μαρια, οπου απωλεσθη καθε ελπις της Αλικης για τον θρονο και μολις τρεις μηνες μετα η τελευταια ανηγγειλε στον Τυπο τους δικους της γαμους με τον Παπαμιχαηλ.

Μπορει οντως να ηταν πολυ ερωτευμενη μαζι του, αλλα μπορει επισης και να τον χρησιμοποιησε.

Πίσω
Μπλουζα