Να ρωτήσω κατι σχετικο με την Αλίκη: Εβλεπα
αυτό το βίντεο στο youtube και σε καποιο σημειο η Νόρα Βαλσάμη λεει:
"Η Αλικη τον λατρευε τον Δημήτρη, αλλα εκει που πικράθηκε με τον Δημήτρη μια για παντα, ήταν με μια συνεντευξη του Δημήτρη λίγο πριν αρρωστήσει (η Αλίκη). Βγήκε και έκανε μια συνεντευξη πολυ σκληρή και η Αλίκη τρελάθηκε, έπαθε πλακα. Και απο τότε για εκείνη, είχε πεθάνει ο Δημήτρης".
Και λιγο πιο κατω, ο Τακης Βουγιουκλακης λεει: "Ενα θα πω και το καταθέτω και το έχω ξαναπει. <<Ξέρω ποιος φταίει για την αρρώστεια μου>>. Το ειπε στο ιατρικο κέντρο η Αλίκη".
Τι ακριβώς είχε υποθεί σε αυτην την συνεντευξη απο τον Παπαμιχαήλ, η οποια οπως λενε παρακάτω ήταν στο Παναγιωτόπουλο στον τότε Σκαι???
Οπως αναφέρει η Βαλσάμη ήταν επιθεση του Παπαμιχαήλ κατα της Αλικης.
Βεβαια η συνεντευξη αυτή του Παπαμιχαηλ ήταν μαγνητοσκοπημένη και επροκειτο να βγει στον αερα Δευτέρα. Την Κυριακη ομως, μια μερα πριν, η Αλικη σταμάτησε τις παραστασεις στη Θεσσαλονικη λόγω των ενοχλήσεων που ειχε. Δεν γνωριζε ακομη την αρρώστεια της, ουτε ο Παπαμιχαηλ γνωριζε οτι ήταν άρρωστη. Οταν ο Παπαμιχαηλ εμαθε οτι η Αλικη σταμάτησε τις παραστασεις, καταλαβε οτι κατι συμβαίνει και προσπαθησε να μην βγει η συνεντευξη στον αερα, κατι που φυσικά δεν αποφεύχθηκε γιατί οπως λενε στο βιντεο ο Παναγιωτόπουλος δεν βρεθηκε για να του μιλησει.
Τι ειχε ειπωθει σε αυτην την συνεντευξη απο την πλευρά του που εξοργισε τοσο πολυ την Αλικη?
Θα πρεπει να ήταν κατι παρα πολυ σοβαρό γιατί η Αλίκη ήταν "μαθημένη" σε "επίθεσεις" του Δημήτρη. Για να φτάσει να τον διαγραψει οριστικά, θα πρεπει να είχαν ακουστεί βαριά λόγια......
Επίσης σε μια ερωτηση της δημοσιογραφου -επειδη ο Δημήτρης είχε παραδεχτεί οτι η Αλικη ήταν η γυναικα της ζωής του- αν το είχε ειχε πει και η Αλικη για εκείνον, η απάντηση ήταν οχι.