ARTEMIS V.
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 43
καταρχήν φίλε σε ευχαριστώ που το παλεύεις και εσύ μαζί μου γιατί δεν βλέπω άλλον να επιμένει όπως εμείς..μακάρι να ήσουν Αθήνα..ίσως βρίσκαμε κάτι..θα μου επιτρέψεις να σου πω σαν γεωπόνος ότι αυτό που αχνοφαίνεται στην ταινια δεν μοιάζει με φοίνικα άλλα με άλλο είδος φοινικοειδούς...ουασινγκτόνια ή χαμαιρωπας..αυτα τα δύο έχουν διαφορετικά φύλλα από του φοίνικα..είναι πιο παλαμοειδή..περισσότερο μοιάζει με αυτό που φαίνεται από Πρυτανείου και Θρασυβούλου χωρίς να εννοώ ότι είναι σίγουρα αυτό...για παράδειγμα αν πας στην Αγία Αικατερίνη θα δεις 2-3 από αυτά τα δέντρα..και έτσι δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα..πολύ σωστά κάνεις και επεκτείνεσαι και σε άλλες οδούς που δεν τις έχουμε εξετάσει...εγώ να σου πω την αλήθεια έχω φτάσει σε σημειο που αισθάνομαι ότι κανείς δεν μπορεί πλέον να μας πει με βεβαιότητα το σημειο ή τον δρόμο της αυλής...εύχομαι όντως να είναι Τριπόδων για να τελειώσει αυτή η ιστορία..είναι ωραία η έρευνα όταν ξέρεις ότι στο τέλος κάποιος θα σου πει την αλήθεια..κάποιος θα σου λύσει τον γρίφο...εδώ τα πράγματα είναι πολύ θολά...
Προβολή συνημμένου agia aikaterini.docx
Προβολή συνημμένου agia aikaterini.docx